Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Pytania, doradzcie prosze :)

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PanDD
Zarejestrowany Użytkownik

5 lipca 2020, o 15:06

Ty no ale nie wiem moze ja mam jakis uszczebek umysłowy , jakaś chorobe co nawet nie jestem jej świadomy i mi to trzyma DD... niby psychiatra mowil ze mam tylko nerwice i nawet pokazywala mi moja karte zebym przestal juz sobie wkrecac
Awatar użytkownika
PanDD

5 lipca 2020, o 22:20

jak mialo mi to trzymac dd co wy gadacie wgl
marmik1289

5 lipca 2020, o 22:44

Wkrecasz się mef, robisz kółko. Dobrze powiedział tobie że wkrecasz sobie choroby.
Awatar użytkownika
PanDD

6 lipca 2020, o 12:31

Pozdro dla osob ktore maja DD podczasa ataku paniki xd Zazdroszcze wam w prącie jakbym nie mial DD to inna sprawa z odburzaniem a jak to miaelm 6 lat i nie zwracalem na to uwagi i nie przeszlo to juz koniec nie da sie tego zmienic juz nie spamie poprostu sie nie da wiec koncze ten temat
Awatar użytkownika
PanDD

6 lipca 2020, o 14:07

No kobieta luźna w udach :(
Nowy7

6 lipca 2020, o 14:23

PanDD pisze:
Pozdro dla osob ktore maja DD podczasa ataku paniki xd Zazdroszcze wam w prącie jakbym nie mial DD to inna sprawa z odburzaniem a jak to miaelm 6 lat i nie zwracalem na to uwagi i nie przeszlo to juz koniec nie da sie tego zmienic juz nie spamie poprostu sie nie da wiec koncze ten temat
Tak czytam i ciekawi mnie jedno. Jak to możliwe że masz to DD 6 lat, nie było żadnego problemu a patrz teraz nagle coś się takiego wydarzyło. Ja Ci powiem tak albo Ty miałeś jakieś lekkie odrealnienie, być może nie cały czas, ale nie byłeś też wtedy w stanie lękowym ale były jakieś stresy które się przeciągały to jakieś tam odrealnienie mogłeś czuć, gdzie jest powiedziane że musi być nerwica, potem dd. Może wszystko się zacząć od dd, nie trzeba mieć nerwy od razu. Ja osobiście doznałem pierwszego dd, i to przez długi czas zanim dostałem ataku paniki, a potem nerwy. Nie ma tak że musisz mieć nerwicę długi czas a potem dd. Wracając no właśnie skoro masz 6 lat, i jak Ci to nie przeszkadzało to znaczy że to nie był ten poziom co teraz. Że wtedy mogło się coś na chwilę pojawiać ale to też tam słabe było po prostu. Teraz w nerwie dostałeś dd ale już konkretne gdzie zwróciłeś już na to uwagę, oczywiście lękowa uwagę i cholernie trudno Ci teraz ta uwagę przenieść na coś innego. To cała filozofia wg mnie. Myślisz że inni nie mają tego długo i aż tak ? To się grubo mylisz tylko ty jesteś na etapie wypierania i utwierdzania siebie że masz najgorzej z wszystkich. Przejdzie Ci ten etap ale pytanie jak szybko to zrozumiesz i zaczniesz się stosować zamiast tracić teraz czas na przekonywanie nas. To my mamy Cię przekonywać, a nie Ty nas.
marmik1289

6 lipca 2020, o 17:27

Mef terapia jesteś młody jeszcze masz dużo przed sobą. Wyjdziesz z tego tylko słuchaj się terapeuty. Masz dwadzieścia kilka lat jak pamiętam?
Awatar użytkownika
PanDD

6 lipca 2020, o 18:08

marmik1289 pisze:
6 lipca 2020, o 17:27
Mef terapia jesteś młody jeszcze masz dużo przed sobą. Wyjdziesz z tego tylko słuchaj się terapeuty. Masz dwadzieścia kilka lat jak pamiętam?
21
marmik1289

6 lipca 2020, o 18:10

Młody jeszcze jesteś wyjdziesz z tego, terapia konieczna jest tobie. Hevad pomoże tobie tylko słuchaj go, nagraj rozmowę jak masz słabą pamięć.
Awatar użytkownika
PanDD

6 lipca 2020, o 18:18

Nowy7 pisze:
PanDD pisze:
Tak czytam i ciekawi mnie jedno. Jak to możliwe że masz to DD 6 lat, nie było żadnego problemu a patrz teraz nagle coś się takiego wydarzyło. Ja Ci powiem tak albo Ty miałeś jakieś lekkie odrealnienie, być może nie cały czas, ale nie byłeś też wtedy w stanie lękowym ale były jakieś stresy które się przeciągały to jakieś tam odrealnienie mogłeś czuć, gdzie jest powiedziane że musi być nerwica, potem dd. Może wszystko się zacząć od dd, nie trzeba mieć nerwy od razu. Ja osobiście doznałem pierwszego dd, i to przez długi czas zanim dostałem ataku paniki, a potem nerwy. Nie ma tak że musisz mieć nerwicę długi czas a potem dd. Wracając no właśnie skoro masz 6 lat, i jak Ci to nie przeszkadzało to znaczy że to nie był ten poziom co teraz. Że wtedy mogło się coś na chwilę pojawiać ale to też tam słabe było po prostu. Teraz w nerwie dostałeś dd ale już konkretne gdzie zwróciłeś już na to uwagę, oczywiście lękowa uwagę i cholernie trudno Ci teraz ta uwagę przenieść na coś innego. To cała filozofia wg mnie. Myślisz że inni nie mają tego długo i aż tak ? To się grubo mylisz tylko ty jesteś na etapie wypierania i utwierdzania siebie że masz najgorzej z wszystkich. Przejdzie Ci ten etap ale pytanie jak szybko to zrozumiesz i zaczniesz się stosować zamiast tracić teraz czas na przekonywanie nas. To my mamy Cię przekonywać, a nie Ty nas.
Ale ja juz nie wierze ze moze byc normalnoe, jak to nie zniklo przez 6 lat to teraz nastepne lata mam cierpiec? Nie wiem jak mam do tego podejsc
marmik1289

6 lipca 2020, o 18:21

Mef terapia pomoże tobie.
Katja
Dyżurny na forum Odważny VIP

6 lipca 2020, o 22:34

PanDD pisze:
6 lipca 2020, o 18:18
Nowy7 pisze:
PanDD pisze:
Ale ja juz nie wierze ze moze byc normalnoe, jak to nie zniklo przez 6 lat to teraz nastepne lata mam cierpiec? Nie wiem jak mam do tego podejsc
Mniej gadać więcej działać.
https://www.czlowiekczujacy.pl

Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
ODPOWIEDZ