Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Pytania, doradzcie prosze :)

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
nadzieja1234
Zarejestrowany Użytkownik

3 lipca 2020, o 13:03

PanDD pisze:
2 lipca 2020, o 20:57
Sam zrobilem sobie krzywde bo opuscilem forum i polazlem na inne grupki ;) teraz bede za to cierpial do konca bo watpie zeby teraz mi sie to z glowy usunelo co przeczytalem. Pamietam jak 6lat temu wbilem na to forum przeczytalem post ze to nie schizo i zylem dalej... Bez wkretek, tylko lekiem przed marihuana ;) Doigralem sie, zawsze bylem nie odpowiedzialny i nie zaglebilem tematu moze by mnie tu dzis nie bylo :) Teraz szansa jest nikla bo valy czas "miales to 6lat" juz mnie to zaczyna wkurw.iac. nie jestem tak silny jak wy.. nie wiem jak wy to zrobiliscie i sie odburzyliscie :/
Na dzis koniec ide spac :/

Dsam divin na konsultacji mi powiedzial ze to moje 6lat mi szkodzi .. no ale ja glupi w to brne jak jakis

To co piszesz potwierdza że tylko się upewniasz dalej, nie masz wiedzy pełnej a na pewno jeśli kasz to nie stosujesz jak należy wiec jak ty chcesz z tego wyjść
Życie jest darem i to od nas zależy jak je poprowadzimy
Awatar użytkownika
PanDD

3 lipca 2020, o 15:15

nadzieja1234 pisze:
3 lipca 2020, o 13:03
PanDD pisze:
2 lipca 2020, o 20:57
Sam zrobilem sobie krzywde bo opuscilem forum i polazlem na inne grupki ;) teraz bede za to cierpial do konca bo watpie zeby teraz mi sie to z glowy usunelo co przeczytalem. Pamietam jak 6lat temu wbilem na to forum przeczytalem post ze to nie schizo i zylem dalej... Bez wkretek, tylko lekiem przed marihuana ;) Doigralem sie, zawsze bylem nie odpowiedzialny i nie zaglebilem tematu moze by mnie tu dzis nie bylo :) Teraz szansa jest nikla bo valy czas "miales to 6lat" juz mnie to zaczyna wkurw.iac. nie jestem tak silny jak wy.. nie wiem jak wy to zrobiliscie i sie odburzyliscie :/
Na dzis koniec ide spac :/

Dsam divin na konsultacji mi powiedzial ze to moje 6lat mi szkodzi .. no ale ja glupi w to brne jak jakis

To co piszesz potwierdza że tylko się upewniasz dalej, nie masz wiedzy pełnej a na pewno jeśli kasz to nie stosujesz jak należy wiec jak ty chcesz z tego wyjść
Wiedze mniej wiecej mam, upewbialem sie ze mam przejebane i czytalem jak ludzie placza nad soba etc. No ja nie wierze ze to moze przejsc jak nie przeszlo 6lat i przy nerwie sie zeiekszylo ... Zaczalem sie lapac lekow bo myslalem ze minie.. a gowno czuje sie jak cpun wrak czlowieka, zmienil mi sie charakter smiejesie do ludzi gadam o wszystkim a w srodku chce to skonczyc w najprostszy sposob .. widze ludzi co wychodza po pol roku taki drakon22 np. mowie kobieta luźna w udach jak ja mu zazdroszcze.. ale tego nie mial minimalnie 6lat to peenie dla tego dal rade. Robie sobie duzo przyjemnosci, jezdze na rowerze , kupuje zaraz nowy samochod , psa ale nic kurea nie czuje jestem robotem ;( pociesaam sie tu na forum szukam atencji bo nikt mnie nie czai jak powiedzialem jednemu kiledze ze mam depersone to sie na mnie jak na debila gapil .. jak ja mam to akceptowac jak wiek ze to nie minie
Katja
Dyżurny na forum Odważny VIP

3 lipca 2020, o 15:35

Wiesz jaki jest moim zdaniem Twój problem? Nikogo nie słuchasz i sam wiesz wszystko lepiej.
Co z tego, że coś tam czytasz jak i tak robisz wszystko to po swojemu i w poczuciu, że Ty to masz przejeban*.
https://www.czlowiekczujacy.pl

Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Awatar użytkownika
PanDD

3 lipca 2020, o 15:42

Katja pisze:
3 lipca 2020, o 15:35
Wiesz jaki jest moim zdaniem Twój problem? Nikogo nie słuchasz i sam wiesz wszystko lepiej.
Co z tego, że coś tam czytasz jak i tak robisz wszystko to po swojemu i w poczuciu, że Ty to masz przejeban*.
Ja wiem ze wszyscy mamy przejebane i nie zabieram wam tego. Czytam teraz a last a life i mnie pierdolnelo w glowe jak przeczytalem o depersonalizacji. I fakt ze robie z tego cos zlego na potege a to mnie chroni. Lol Paul mialbto 9lat non stop?
Awatar użytkownika
PanDD

3 lipca 2020, o 15:47

Toc blysku dostalem... Juz motywacja wzrosla a zaraz mysl ze innym sie nie udalo to i mi sie nie uda
Awatar użytkownika
PanDD

3 lipca 2020, o 16:29

kobieta luźna w udach ludzie z tego sie da wyjsc ;D
marmik1289

3 lipca 2020, o 17:54

Bo tak myślisz że nie uda się. W tym problem masz.
Awatar użytkownika
PanDD

3 lipca 2020, o 20:05

marmik1289 pisze:
3 lipca 2020, o 17:54
Bo tak myślisz że nie uda się. W tym problem masz.
No a co mam myslec jak mialem mini DD 6lat... Nie ma na tym forum odburzonego ktory mial DD dluzej niz 4lata
Ja sie boje akceptacji
marmik1289

3 lipca 2020, o 20:36

Nie porównuj się kto ile ma czasu robisz presję z tego. Nie czytaj postów ile ludzie mają to, bo robisz presję sobie z tego. Nie porównuj siebie do innych zaburzonych osób. Terapię z divinem masz?
Awatar użytkownika
PanDD

3 lipca 2020, o 20:45

marmik1289 pisze:
3 lipca 2020, o 20:36
Nie porównuj się kto ile ma czasu robisz presję z tego. Nie czytaj postów ile ludzie mają to, bo robisz presję sobie z tego. Nie porównuj siebie do innych zaburzonych osób. Terapię z divinem masz?
Mialem 3sesje
marmik1289

3 lipca 2020, o 20:48

Koniecznie ciągnij terapię.
Awatar użytkownika
PanDD

3 lipca 2020, o 21:08

Wgl da sie odburzyć z lekami ? Poczytalem troche ksiazke paula i on mowi zeby ten stan zaakceptowac itp jakos mi sie lzej zrobilo, te leki mi calkowicie nerwice wylaczaja tak jakby. Czuje tylko depersonalizacje

BOZE CALY CZAS MAM W GLOWIE 6 i 20 LAT TO MNIE TERAZ CIAGNIE JAK NAWET MOWIE DASZ RADE WITEK kobieta luźna w udach ZJEBIE WKONCU UWIERZ W SIEBIE TO ZARAZ NO ALE kobieta luźna w udach BIERZESZ LEKI I Z TEGO NIE WyJDZIESZ BO TO TYLKO MASKUJESZ , BOZE JESTEM TAKI ZAGUBIONY JUZ kobieta luźna w udach NIE WIEM CO JA MAM ROBIC PRZECIEZ po 6 latach to ja nie wiem jak sie mam zachowywac strzelcie mi w glowe prosze najlepiej w tyl ;( MAM TAKIE ZMIANY NASTROJOW RAZ OKEJ WALCZYMY A ZARAZ PRZECIEZ kobieta luźna w udach ZOBACZ ILE OSOB NA DERALIZACJA POLSKA SIE Z TYM MECZY po 15 lat TO TY TO JUZ WGL NIE DASZ RADY :( SLUCHAM CIAGLE NAGRAN O DD ALE JA MAM JESZCZE NERWICE, JAK ZEJDZIE DD TO MNIE NERWICA WPIERDOLI W NIA ZNOWU A DD ZAKRYWA MI NERWICE I NIE MOGE NA NIA DZIALAC TO TAKIE BLEDNE KOLO KRECE SIE JAK NA KARUZELI, ZWLEKAM Z TYM I BEDE TO MIAL DLUZEJ BOJE SiE ZE JAK BD BRAL LEKI TO ZA ROK JAK ODSTAWIE I NIC SIE NIE ZMIENI TO JUZ NIE BEDZIE 6 LAT TYLKO 7 !

PRZECIEZ TO JEST NIE MOZLIWe ZEBY TERAZ TO ZAAKCEPTOWAC
Awatar użytkownika
PanDD

3 lipca 2020, o 21:24

Nie no u mnie sie tego nie da juz wyleczyc. Po ptakach pisałem wlasnie z gosciem i tez mial sladowe DD przez jakis czas jak mu przyszlo pelne .. I juz ma to 10 lat pozdro

106 osob odburzonych na forum na 11 tys malo ;(
Awatar użytkownika
PanDD

3 lipca 2020, o 21:45

Nie dodawajcie mnie prosze do czata, nie chce wam psuc chumoru , niech tutaj bedzie moj kacik placzu :(
marmik1289

3 lipca 2020, o 22:06

Dużo ludzi wyszło z tego, więcej wiary.
ODPOWIEDZ