Wszystko mam w normie ale mówiłaś że też tak.mialas i że Ci przeszło
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pomocy czy to nerwica
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Spróbuj się wyciszyć i odizolować chociaż na chwile, wiem ze ciężko ale musisz iść do przodu. Bo my tu cie uspokajamy ale musisz tez sama działać
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, It’s not the end.
Ed Sheeran
Ed Sheeran
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Pamiętasz może cY tej osobie to przeszło?lubieplacki13 pisze: ↑4 stycznia 2020, o 10:49Ktoś pisał w encyklopedii objawów taki objaw i pojawiła się osoba, która coś takiego miała.
-
-
Myśle ze tak. Z doświadczenia wiem, ze te wszystko dziwne inne objawy w trakcie zaburzenia są jego elementem. Widać ze jest w tobie dużo leku i skanowanie ciała. Nerwicowcy często noe wierzą ze nerwica może dawać aż takie objawy
Ed Sheeran
Ed Sheeran
-
Ale miała tak sama ? To jak z tego wyszła odpisz proszę bo ja jestem bardzo bardzo załamana
-
Cześć Edytko.
Powiem Ci, że mam to samo. Pomimo braku chęci na sex często zdarzala mi się erekcja bez konkretnej przyczyny. Przeszło jak przestałem się tym przejmować a pojawialo się w w chwilach napięcia, stresu a nawet lęku, też panikowalem. To wchodzi w skład nerwicy, nieźle miesza nam w mozgownicy
Spokojnie, olej to. Nerwicę mam od 13 roku życia a jak dotąd nie zwariowalem. Teraz mam 27 lat i objawy zmieniają się jak w kalejdoskopie, także nie analizuj. Przejedzie
Powiem Ci, że mam to samo. Pomimo braku chęci na sex często zdarzala mi się erekcja bez konkretnej przyczyny. Przeszło jak przestałem się tym przejmować a pojawialo się w w chwilach napięcia, stresu a nawet lęku, też panikowalem. To wchodzi w skład nerwicy, nieźle miesza nam w mozgownicy
-
Wiesz co, uważam ze to od nerwicy, ale skoro aż tak zatruwa ci to życie i pomimo naszych rad nie przechodzi to może skonsultuj to z lekarzem, ale nie psychiatra tylko idź po prostu do ginekologa. Ja bym tak zrobiła. Powiedz ze masz nerwice i pojawił się taki objaw ze strony narządów płciowych i chcesz to skonsultować. Nie mecz się tak bo już mi ciebie szkoda
Ed Sheeran
Ed Sheeran
-
Ja potrafię mieć calymi dniami . Jak Ci się udało to olewac ?Szymon92 pisze: ↑10 stycznia 2020, o 11:01Cześć Edytko.
Powiem Ci, że mam to samo. Pomimo braku chęci na sex często zdarzala mi się erekcja bez konkretnej przyczyny. Przeszło jak przestałem się tym przejmować a pojawialo się w w chwilach napięcia, stresu a nawet lęku, też panikowalem. To wchodzi w skład nerwicy, nieźle miesza nam w mozgownicySpokojnie, olej to. Nerwicę mam od 13 roku życia a jak dotąd nie zwariowalem. Teraz mam 27 lat i objawy zmieniają się jak w kalejdoskopie, także nie analizuj. Przejedzie
![]()
-
Byłam już u 4 ginekologow i nie widzą.nic niepokojącego. Może ja po prostu nie potrafię tego zignorować? Jak Ci się to udało?Tove pisze: ↑10 stycznia 2020, o 11:21Wiesz co, uważam ze to od nerwicy, ale skoro aż tak zatruwa ci to życie i pomimo naszych rad nie przechodzi to może skonsultuj to z lekarzem, ale nie psychiatra tylko idź po prostu do ginekologa. Ja bym tak zrobiła. Powiedz ze masz nerwice i pojawił się taki objaw ze strony narządów płciowych i chcesz to skonsultować. Nie mecz się tak bo już mi ciebie szkoda
-
Wydaje mi sie, że raczej się do tego przyzwyczailem i nawet nie jestem Ci w stanie powiedzieć kiedy minęło. Każdy nowy objaw wywołuje strach, napięcie potem się przyzwyczjasz i nerwica atakuje z innej stronyEdyta 86 pisze: ↑10 stycznia 2020, o 13:08Ja potrafię mieć calymi dniami . Jak Ci się udało to olewac ?Szymon92 pisze: ↑10 stycznia 2020, o 11:01Cześć Edytko.
Powiem Ci, że mam to samo. Pomimo braku chęci na sex często zdarzala mi się erekcja bez konkretnej przyczyny. Przeszło jak przestałem się tym przejmować a pojawialo się w w chwilach napięcia, stresu a nawet lęku, też panikowalem. To wchodzi w skład nerwicy, nieźle miesza nam w mozgownicySpokojnie, olej to. Nerwicę mam od 13 roku życia a jak dotąd nie zwariowalem. Teraz mam 27 lat i objawy zmieniają się jak w kalejdoskopie, także nie analizuj. Przejedzie
![]()
-
Czyli zostaje mi się do tego przyzwyczaić ale to takie męczące A brałeś na to jakieś leki bo.mam wrażenie że mi nie pomagaja ? I też potrafiłem mieć cały dzień?Szymon92 pisze: ↑10 stycznia 2020, o 13:39Wydaje mi sie, że raczej się do tego przyzwyczailem i nawet nie jestem Ci w stanie powiedzieć kiedy minęło. Każdy nowy objaw wywołuje strach, napięcie potem się przyzwyczjasz i nerwica atakuje z innej stronyEdyta 86 pisze: ↑10 stycznia 2020, o 13:08Ja potrafię mieć calymi dniami . Jak Ci się udało to olewac ?Szymon92 pisze: ↑10 stycznia 2020, o 11:01Cześć Edytko.
![]()
To zawsze będzie nerwica, tylko objawy się zmieniają. Nie ma co panikowac
![]()
-
Nigdy nie brałem leków. Byłem jedynie u psychiatry po diagnozę, żeby tylko wiedzieć co mi dolega. Korzystam z podręcznika "Umysł ponad nastrojem" który Tobie polecam. Jest tam wiele technik radzenia sobie z objawami, myśleniem, sporo ćwiczeń. Leki jedynie tlumią objawy, praca nad sobą jest najważniejsza. U mnie było na tyle "dobrze" że objawy nerwicy znam od dziecka, także potrafię sobie jakoś z tym radzić chociaż nie zawsze jest kolorowo. Jedynym fundamentem jest zaakceptowanie, że to tylko nerwica, bo wbrew pozorom to nic groźnego. Strach ma wielkie oczyEdyta 86 pisze: ↑10 stycznia 2020, o 13:52Czyli zostaje mi się do tego przyzwyczaić ale to takie męczące A brałeś na to jakieś leki bo.mam wrażenie że mi nie pomagaja ? I też potrafiłem mieć cały dzień?Szymon92 pisze: ↑10 stycznia 2020, o 13:39Wydaje mi sie, że raczej się do tego przyzwyczailem i nawet nie jestem Ci w stanie powiedzieć kiedy minęło. Każdy nowy objaw wywołuje strach, napięcie potem się przyzwyczjasz i nerwica atakuje z innej stronyTo zawsze będzie nerwica, tylko objawy się zmieniają. Nie ma co panikowac
![]()