Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pomocy czy to nerwica
-
- Administrator
W innym temacie opisałaś swój początek nerwicy:
Dlatego objawy kręcą Ci się wokół krocza. Tove dobrze mówi i polecam tak do tego podchodzić.Edyta 86 pisze: ↑5 stycznia 2020, o 21:49Najpierw bałam się że jestem w ciąży zrobiłam z Nikon testów czasowych A potem wzięłam tabletkę antykoncepcja po i bałam się że ona mi coś zrobi i pojawiło się to uczucie podniecenia wyczytałam że to może być ten straszny zespół pgad ile tamtej pory panicznie się boję ze to mam bo wszystko mi pasuje ale m9j psychiatra mówi że to nerwica konwersyjna
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Jak nieuleczalny skoro ludzie z tym chodzą na terapię i wychodzą z nerwic i to też im mija. Ty nie czytaj kochana Google bo z nim to będziesz miała nieuleczalne wszystko
- lubieplacki13
- Dyżurny na forum Odważny VIP
A jaką masz pewność, że jutro nie potrąci cię samochód? Albo nie uderzy w Ciebie piorun? Albo przewrócisz się śmiertelnie na schodach? Nastraszyłaś się tym zespołem PGAD, a nerwica reaguje na to, czego się boimy, w związku z tym masz tam napięcie, bo sama go tam szukałaś. Jak ktoś się boi zawałów i chorób serca, to ma objawy sercowe, jak ktoś się boi raków trzustki i innych jelit, to boli go brzuch.
/przerwa od forum
-
Hej wiem że Cię mecze ale napisz mi proszę czy też się to u Ciebie zaczęło tak znienacka? Pewnego dnia się obudziłam A to po prostu było nic z tego nie rozumiem