Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Objawy ze strony serca w nerwicy. Kto tak ma?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Kingsol
Nowy Użytkownik

1 sierpnia 2025, o 03:18

Witam. Od jakiegoś czasu Was czytam i postanowiłam napisać. Średnio raz do roku dostaję napadu nerwicy serca . Przynajmniej tak mi się wydaje że to nerwica. Miałam 2 razy Holtera , nic nie wykazało . Teraz czekam na ponowne założenie . Serce mi kołacze, wybudza mnie w nocy i się nakręcam . Tym razem trzyma mnie już tak z tydzień. Oczywiście większe lub mniejsze potknięcia serca mam cały czas , ale teraz jest masakra. W ciągu dnia lepiej bo szukam sobie jakiegoś zajęcia , ale w nocy masakra. Biorę spamilan okolo 15 mg na dobę , ale zastanawiam się czy on nie pogłębia tych zaburzeń. Teraz jestem na chorobowym, jutro czyli w sobotę wracam już do pracy . Z tego co czytam to widzę , że niektórzy mają gorzej . Najgorsze jest to , że to atakuje w najmniej spodziewanym momencie , kiedy tak naprawdę nic nerwowego się akurat nie dzieje
ODPOWIEDZ