Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak

Pamiętaj tego bedzie jeszczę duzo - zaryzykuj
-
Alicja
Pamiętasz jak ja miałam niedawno akcje z wodobrzuszem dosłownie jakby ktoś wlał mi dzbanek wody do brzucha
poszłam na USG , z myślą że otrzymam diagnozę, a radiolog mówi do mnie nie ma pani wodobrzusza
kochana sama mnie uspokajała jak panikowalam pamiętasz?
Teraz ja Ci mówię, że to co słyszysz jako woda, to radiolog mi powiedział że to soki wymieszane z jedzeniem,

Pamiętasz jak ja miałam niedawno akcje z wodobrzuszem dosłownie jakby ktoś wlał mi dzbanek wody do brzucha
Teraz ja Ci mówię, że to co słyszysz jako woda, to radiolog mi powiedział że to soki wymieszane z jedzeniem,
-
-
No staram się olewać naprawdę większość objawów jakieś bóle chodzące po kościach itp olewam gulki na ciele tez olewam afty w buzi tez olewam. Ból gardła teraz mam zaraziłam się od córki olałam boli to boli przejdzie. Ale z tym brzuchem się wystraszyłam dodatkowo bo było już dużo lepiej a po tej głodówce przed kolonoskopia nie mogę dojść do siebie zaczęły mi się lekkie mdłości i biegunka trwa do dziś a już wszystko było dobrze nie wiem dlaczego tak mi się zrobiło ze teraz jest masakra potem to przelewanie wody w brzuchu ciagle zmęczenie najchętniej bym spała i spała dopiero popołudniu odzyskuje siły a w nocy znowu spac do 12 nie mogę. Czuje się bardzo osłabiona. Nie wiem co jest i już gdzie czekać przyczyny czy nerwica może takie rzeczy robic. No mi się wyłania jakaś straszliwa choroba.. Chce pojąć po zmianę leków bo guzik pomagają.
-
Jeśli masz porobione podstawowe badania to to zmęczenie jest naprawdę normalneAleczka23 pisze: ↑11 lutego 2023, o 10:35No staram się olewać naprawdę większość objawów jakieś bóle chodzące po kościach itp olewam gulki na ciele tez olewam afty w buzi tez olewam. Ból gardła teraz mam zaraziłam się od córki olałam boli to boli przejdzie. Ale z tym brzuchem się wystraszyłam dodatkowo bo było już dużo lepiej a po tej głodówce przed kolonoskopia nie mogę dojść do siebie zaczęły mi się lekkie mdłości i biegunka trwa do dziś a już wszystko było dobrze nie wiem dlaczego tak mi się zrobiło ze teraz jest masakra potem to przelewanie wody w brzuchu ciagle zmęczenie najchętniej bym spała i spała dopiero popołudniu odzyskuje siły a w nocy znowu spac do 12 nie mogę. Czuje się bardzo osłabiona. Nie wiem co jest i już gdzie czekać przyczyny czy nerwica może takie rzeczy robic. No mi się wyłania jakaś straszliwa choroba.. Chce pojąć po zmianę leków bo guzik pomagają.
Potraktuj to jako regeneracje organizmu
Polowa forum cierpi na zmęczenie bo to jest objaw zaburzen oczywiście jesli kazdy ma biegunke to moze dopadl was jakis wirus ale bez paniki przecież to jest normalne
Jeśli chodzi o zmęczenie od rana to polecam ubrac sie i wyjść na spacer na 15 minut
Ja tez wstaje zmęczona no jak i tez często ludzie bez zaburzeń i tu sie na sile trzeba rozruszać a nie czekac az sily po 12 same najda
Ja tez wstaje zmeczona a nie pelna wigoru czasami jeszcze ze stanem depresyjnym ktory nie jest motywujący a wstaje i robie na poczatku na 10 prc bez presj i oczekiwan ze energia zaraz przyjdzie no trzeba zyc i tyle.
Pomysł ile twoj umysl energii zuzywa na twoj bulgoczacy brzuch.
A no jak wspominalam jeśli wszyscy maja biegunki to moze to jest jakis wirus no to tez na sile wplywa bardzo. Ale to juz wiesz sie nie wypowiem bo intetnista nie jestem
-
Alicjo moja droga
Rak żołądka rozwija się latami
z tego co pamiętam miałaś niedawno robiona gastroskopię , więc musiałabyś być ewenementem , aby tego raka miec
więc na sto procent nie masz tego raka...Twoja nerwica płata Ci figle

Rak żołądka rozwija się latami
-
O matko jest coraz gorzej coraz większe mdłości mnie zaczęły męczyć nie mogę jeść znowu… Miałam owrzodzenie w żołądku 4 na 5 mm pobrano wycinki podobno nie wyszło nic groźnego nadzerka lekarz widział wyniki itp 100 razy pytałam się czy nie rak mówił ze napewno nie i nawet nie wrzód tylko nadzerka dał leki kazał przyjść na kontrolna gastroskopię za dwa miesiące wszystko było dobrze dobrze się czułam a teraz wróciły znowu te mdłości. Ja oczywsicie najgorsze mam myśli ze się pomylili i ten wynik histo jest zły… Ja już się nakręciłam jak się uspokoić…
-
Alicja Alicja Alicja

Mdłości to Ty masz od nerwicy...
Może coś wczoraj zjadłaś i podraznilas najzwyczajniej w świecie żołądek.Z własnego doświadczenia wiem że przy nadzerkach trzeba stosować dietę same leki nie wystarcza
Więc obstawiam że musiałaś zjeść coś co Ci zaszkodzilo
Mdłości to Ty masz od nerwicy...
Może coś wczoraj zjadłaś i podraznilas najzwyczajniej w świecie żołądek.Z własnego doświadczenia wiem że przy nadzerkach trzeba stosować dietę same leki nie wystarcza
Więc obstawiam że musiałaś zjeść coś co Ci zaszkodzilo