Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A ja się naczytałem o tej dupie i już humor zjebany
ze to pewnie jakaś straszna ciężka do diagnozy choroba.

-
Nawet u dwóch byłem ! A w czwartek idę do trzeciego ! W przyszłym tygodniu robię znowu jakiś pakiet badań. W ostateczności idę o leki do psychola 

-
Miałam robic i ja ta kalprokteryne ale stwierdziłam ze niczemu tak nie ufam jak badaniom obrazowym. Mam nadzieje ze przeżyje i nic nie znajda. No ja do południa jestem ledwo żywa później jakoś wraca mi trochę energia. Chyba ze dzieciaki dadzą czadu to zdycham… 

-
Mrlncognitoo może poproś o rektoskopię badanie około 30 cm jelita. Rozumiem ze bóle są umiejscowione typowo w okolicy odbytu. Sama to miałam lekarz zlecił to badanie i wszystko było dobrze zaraz minęły i te bóle. Myśle ze u ciebie to nic powaznego.
-
To nie bóle, to taki dyskomfort jakby coś tam było
i tez nie ciągle, od czasu do czasy kłucie sekundowe. Jakby to było całymi dniami to bym zwariował i dał rady funkcjonować 
Miałem ostatnio anoskopie, to nic nie wykazało. No zobaczymy co kolejny spec powie.

Miałem ostatnio anoskopie, to nic nie wykazało. No zobaczymy co kolejny spec powie.
-
I coś pomogło ?
-
Ja dziś zaliczyłam lekarza - moją Panią ginekolog. Kontrolnie, bo już nie byłam ponad rok. Miło sobie pogadałyśmy.
Za to nerwica mnie dojeżdża.
Czytam o jej objawach, żeby się uspokoić i mimo, że wszystkie objawy pasują, to czuję się ujowo.
Nie jestem w stanie uwierzyć, że może dawać tak różne i dziwne dolegliwości
Za to nerwica mnie dojeżdża.
Czytam o jej objawach, żeby się uspokoić i mimo, że wszystkie objawy pasują, to czuję się ujowo.
Nie jestem w stanie uwierzyć, że może dawać tak różne i dziwne dolegliwości
-
Ja tez AngieNa ja tez ….
-