Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Imbireczka myśle ze takie pocenie jest normalne dla organizmu widocznie było ci trochę za gorąco spokojnie. Mam to samo. Szczególnie między piersiami plecy kark. Zlewne poty przy których musisz zmieniać ubranie mogą być niepokojące.
- imbireczka
Dziękuję kochana. Masz rację z tym że nerwica przywali tam gdzie nas boli. Już to w sumie przerabiałam na różnych polach ale dalej się wkręcam. Ehh. Postaram się zająć czymś myśliBeata1985 pisze: ↑5 lutego 2023, o 13:33Imbireczka
Pamiętaj im bardziej będziesz się tego bała tym bardziej będziesz zlana tym potem, gdyż nerwica jest tak podstępna , że właśnie atakuje w Twoją słabość...
Teraz już wiesz że ja też tak mam i Alicja więc już odpuść i się tym nie stresuj
Ja też mam tak co noc.....a skręć grzejnik może też pomoże![]()
- imbireczka
Dziękuję
-
Moja mama mówiła ze gastroskopia była dla niej gorsza a ja przeżyłam dwie i myśle ze znośne badanie. Najwyżej przerwę ale bardzo zależy mi żeby zbadać to jelito i mieć już pewność ze tam się nic nie dzieje. A ty nic sobie nie wkręciłas ostatnio? Chyba spokojniej i u ciebie:)
-
Alicja odkąd piję te zioła zamówione przez internet jest ciut lepiej
No co Ty kochana
było by zbyt pięknie
te zgrubienia które sobie ubzduralam na klatce piersiowej, okazały się na USG zwykłymi ścięgnami

ale weekend mam spokojny, jeszcze żaden lekarz nie zaplanowany na nadchodzacy tydzień

No co Ty kochana
-
A czemu od razu tak inwazyjnie i kolono ? Lepiej sprawdzić najpierw kalprotektyne czy stan zapalny jest jakiś.
A co do potów, miałem tak swojego czasu, ze w ciągu dnia w zimie przy -10, w aucie normlanie cały się pocilem, zalewałam potem. Z czasem minęło.
A co do potów, miałem tak swojego czasu, ze w ciągu dnia w zimie przy -10, w aucie normlanie cały się pocilem, zalewałam potem. Z czasem minęło.
- imbireczka
Ale w nocy też się pociłeś?MrIncognitoo pisze: ↑5 lutego 2023, o 14:07A czemu od razu tak inwazyjnie i kolono ? Lepiej sprawdzić najpierw kalprotektyne czy stan zapalny jest jakiś.
-
Zdarzało się. Ale głównie w ciągu dnia. Każdy jest inny i każdy inaczej ma. Takie poty to tez od nerwicy. Często tylko jakaś cześć ciała się poci o która akurat się „boimy”, czy to dupa, klatka piersiowa, etc etc. Nerwica to podstępna sucz.
- imbireczka
Podstępna sucz, hehe tak... To prawda. Rozumiem, że u ciebie lepiej?MrIncognitoo pisze: ↑5 lutego 2023, o 14:17Zdarzało się. Ale głównie w ciągu dnia. Każdy jest inny i każdy inaczej ma. Takie poty to tez od nerwicy. Często tylko jakaś cześć ciała się poci o która akurat się „boimy”, czy to dupa, klatka piersiowa, etc etc. Nerwica to podstępna sucz.
-
Tak u mnie lepiej …. Lepiej Nie gadać