Ulżyło mi
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Beata nie martw się o to teraz ja się zaczęłam macać i wyczułam wiele jakiegoś dziadostwa na swoim ciele. Po całym ciele mam kilka zgrubień i dziwnych tworów. Nie martw się nasze ciało nie jest idealne. Tak jak i piersi ja mam takie ze bym powiedziała ze całe są w mniejszych i większych guzach. Nie martw się
-
Do dziś nie wiesz czym to spowodowane było ? Miałem
Tak samo z 3 lata temu. Ale wtedy olalem temat dosłownie.
-
Cześć , boli was dzisiaj głowa ? Podobno cisnienie wysokie ale ja sobie oczywiście od południa wkręcam guzy itd ..
-
Mnie akurat od 2 dni prawa pacha, i oczywiście dupa. I wkrętka na trzustke dzisiaj
zwariuje kiedyś

-
Hej wam. Jak tam u was? Chyba trochę lepiej bo cisza na forum. Ja mega stres zaczynam przezywać związana z kolonoskopia w poniedziałek… Już nawet nie boje się wyniku bo po poprawie diety dużo wszystko się informowało już mam musli żeby nie isc ale nie odpuszczę bo później znowu będę żałowała jak coś wróci. Tak będę już miała pewność.. Może ktoś z was miał i trochę może powiedzieć jak to wszystko wyglada ? I najważniejsze czy boli ?
- tymbark92
A masz kolonoskopie w znieczuleniu?Aleczka23 pisze: ↑3 lutego 2023, o 15:24Hej wam. Jak tam u was? Chyba trochę lepiej bo cisza na forum. Ja mega stres zaczynam przezywać związana z kolonoskopia w poniedziałek… Już nawet nie boje się wyniku bo po poprawie diety dużo wszystko się informowało już mam musli żeby nie isc ale nie odpuszczę bo później znowu będę żałowała jak coś wróci. Tak będę już miała pewność.. Może ktoś z was miał i trochę może powiedzieć jak to wszystko wyglada ? I najważniejsze czy boli ?
Idź bo zaraz ci wróci coś i będziesz się nakręcała.
-
Ja pójdę tez chyba ale pod narkozą, i od razy gastroskopia i wszytskie badania mikrobiomu jelit. Jest taki pakiet fajny, za 7k, 2 dni w klinice i wszystko robią. To jedyna opcja , zebym zrobił. Zbyt traumatyczne te badania.Aleczka23 pisze: ↑3 lutego 2023, o 15:24Hej wam. Jak tam u was? Chyba trochę lepiej bo cisza na forum. Ja mega stres zaczynam przezywać związana z kolonoskopia w poniedziałek… Już nawet nie boje się wyniku bo po poprawie diety dużo wszystko się informowało już mam musli żeby nie isc ale nie odpuszczę bo później znowu będę żałowała jak coś wróci. Tak będę już miała pewność.. Może ktoś z was miał i trochę może powiedzieć jak to wszystko wyglada ? I najważniejsze czy boli ?
-
Ja mam 18-go marca kolono i gasto w narkozie. Inaczej bym nie poszła. U mnie lepsze i gorsze momenty w tym tygodniu . Przypomniałam sobie ku*wa nagle ze mam taki na szyji malutki węzeł chłonny . No i go tak mam już dość długo ale sobie teraz przypomniałam żeby nie było za spokojnie nie.. taka mikro kuleczka . Cholera wie skąd i po co . Oczywiście już ponaciskalam to nadrapalam jak szalona… o i taki piątek piąteczek piatunio…