Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Beata jak tam twoje ręce już ich kolor wrócił do normy? Fajnie ze lepsze dni. Ja z tego wszystkiego zaczęłam trzymać diety głównie pilnuje godzin posiłków i zmniejszyła porcje i na szczęście dziś toaleta super odrazu lepszy dzień ale kolonoskopii nie odpuszczę będę miała spokój przynajmniej na rok
hehe

-
Cześć , macie tak jak ja , że jeśli przez cały dzień nakręcacie się na choroby itd i potem macie zjeść np obiad to nic nie możecie przełknąć a jeśli już zjecie to wszystko stoi wam w gardle?
-
Miałem tak na początku. Teraz już mi wrócił apetyt.
-
Alicja
Kolor rąk chyba powoli wraca do normy , po obserwacji tak innych stwierdziłam że moje reagują w różnych temperaturach podobnie

Także chyba z nimi wszystko ok....
Boże dzisiaj z. Rana kolejna wkrętka, wydało mi się że mam żółte białka w oczach, i tak z 10 minut z lusterkiem, po czym za 20 razem stwierdziłam że są białe

Alicjo jak będziesz przygotowywać się do kolonoskopii to poproś lekarza o środek do przeczyszczenia dwie saszetki...nie bież przypadkiem fortransu, boże jaki nie dobry w smaku

i trzeba wypić 4 butelki....
Kolor rąk chyba powoli wraca do normy , po obserwacji tak innych stwierdziłam że moje reagują w różnych temperaturach podobnie
Także chyba z nimi wszystko ok....
Boże dzisiaj z. Rana kolejna wkrętka, wydało mi się że mam żółte białka w oczach, i tak z 10 minut z lusterkiem, po czym za 20 razem stwierdziłam że są białe
Alicjo jak będziesz przygotowywać się do kolonoskopii to poproś lekarza o środek do przeczyszczenia dwie saszetki...nie bież przypadkiem fortransu, boże jaki nie dobry w smaku
-
Dawidoowski to chyba norma przy nerwicy. Brak apetytu mam zawsze jak się bardzo nakręcę. Potrafię cały dzień nie czuć głodu mimo ze w brzuchu burczy a po dwóch kęsach norlamalnie staje w gardle i robi mi się niedobrze.
-
Ja dzisiaj moi mili na tzw chillongu. Po pracy skoczyłam sobie zrobić nowe pazyyy, wypiłam kawkę , wróciłam do domu to odpaliłam sobie serial o zombie co by mi się lepiej i spokojniej spało
przed chwila odwaliłam w łazience taki wieczorny skin care ze chyba zostanę influenserka
wzięłam tableteczki i układam się do oglądania dalszej dawki zombie emocji z kubkiem ziolek w ręku . i już myśle o tym ze jak jutro się obudzę to pospie z 15 min dłużej bo plan jest taki ze jutro przed praca cukiernia , kanapka z pastą jajeczna wjedzie jak złoto , do tego herbatka , w pracy odpalę sobie jakaś fajna muzę i lecimy z tym żyćkiem. ( dopóki nic nowego sobie nie ubzduram ale nie o tym dzisiaj) 

-
No i tak trzeba żyć, zero bólu dupy, zero bólu niczego. Może te zombie plus nowe paznokietki tak działaja na nerwicie odstraszająco
musze spróbować 

-
Dzisiaj mam zły dzień
Drapalam się na klatce piersiowej i wyczułam coś ślizgowego ...no i zaczęło się macanko ..na logikę wiem że to są jakieś ścięgna, żyły tkanka tłuszczowa grudki itp....
No ale nerwica wzięła górę...

wyć mi się chce, jak sobie pomyślę że wydałam tyle kasy na prywatnych lekarzy....powiedzcie mi czy każdy ma takie nierówności????
Drapalam się na klatce piersiowej i wyczułam coś ślizgowego ...no i zaczęło się macanko ..na logikę wiem że to są jakieś ścięgna, żyły tkanka tłuszczowa grudki itp....
No ale nerwica wzięła górę...