Ale laski wy sie lubicie ponakrecac
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Przede wszystkim odstawic google

Im wiecej przeczytasz tym dluzej to z toba zostanie, bo zapamietasz kazdy objaw kazdej choroby i wtedy w duzym lęku bedziesz sobie przypominac kazda fraze

-
A moge ci cos podpowiedziec, ja kiedys zrobilam tak ze wydrukowalam tu z forum liste objawow zaburzen lekowych i jak cos mi tam wyskoczylo to lukalam na liste mowie ok nerwica i konczylam temat. Tak robilam na poczatku potem juz bez tego
-
Missy89 No to podziwiam trzeba mieć samo kupę samozaparcia… Najgorsze jest to ze ja No wiem ze to nerwica ale podświadomie czuje ze nie można mieć aż takich objawów… Czy objawy mogą trwać ponad rok. Nawet jak nie nakręciłam się na choroby jelit to one były. Raz było lepiej raz gorzej ale nigdy nie było w normie…
-
Missy 89
Dziękuję za fajne podpowiedzi.
Wytłumacz mi jedna rzecz....co byś zrobiła, jeżeli Twoje ręce byłyby czerwone weszlabys w google i przeczytała że to objaw jakieś tam choroby itp...i co wtedy byś zrobiła????ja na tym etapie...panika , diagnoza , wyrok....a Ty????może się czegoś nauczę od Ciebie

Dziękuję za fajne podpowiedzi.
Wytłumacz mi jedna rzecz....co byś zrobiła, jeżeli Twoje ręce byłyby czerwone weszlabys w google i przeczytała że to objaw jakieś tam choroby itp...i co wtedy byś zrobiła????ja na tym etapie...panika , diagnoza , wyrok....a Ty????może się czegoś nauczę od Ciebie
-
I własnie przez to kręcimy się w kółko. Nerwica daje takie objawy najgorszych chorób. Wszystkich dosłownie.
-
nie weszlabym w google, bo takie rzeczy jak czerwone rece zdarzaja sie kazdemu jak czerwone poliki. Dzis mialam nap wstrzas w glowie i dziwnie mi sie chodzilo i nie weszlam w google bo wiem ze nerwica daje bardzo duzo bardzo dziwnych objawow w ciele. Jesli masz porobione podtswowe badania to na tym sie konczy zwyczajnie. Bo w zaburzeniu zawsze wszystko jest takie szokujace, tez prawda ze somatow moze byc wiele i sa zaskakujace no ale tak jest potem to mija
-
Wiecie naprawde kiedys trzeba przestac i postawic wszystko na jedna karte bo sie wykonczyc mozna. Mowie podstawowe badania są wazne bo badac sie trzeba ale no tez trzeba zaryzkowac. Ja sie poce w nocy cale noce to juz powinnam miec raka no tak to wyglada
-
Dokładnie, trzeba zaryzykować. I nie minie to od razu jak zaczniemy ryzykować, nie minie po tygodniu, nie minie po miesiącu, po pół roku. Trzeba "ryzylować", w "" bo tu nie ma ryzyka żadnego. Nie mamy nic do stracenia a jedynie możemy zyskać nasze dawne życie.