Bycie "kimś" nie oznacza pracy w zawodzie. Nie będę robiła zdjęć i wysylala po kolezankach bo jest to śmieszne. Musze czekac na wizytę.MrIncognitoo pisze: ↑29 stycznia 2023, o 16:03Jesteś higienistka stomatologiczna to kolega / koleżanka nie może rzucić okiem ? Tyylko czekasz do piątku ?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Aaaaa ok. Myślałem, ze pracujesz jako higienistka. Spoko, spoko. To na pewno nic poważnego.
-
Niestety nie pracuje. A może to i dobrze. Nie nadawalabym się do pracy w takim miejscu. Widząc nowotwory itdMrIncognitoo pisze: ↑29 stycznia 2023, o 16:09Aaaaa ok. Myślałem, ze pracujesz jako higienistka. Spoko, spoko. To na pewno nic poważnego.
-
-
-
Nic. Lekarz powiedział ze wszystko w porządku a to był taki typowy ból w końcu odbytu promieniujący do brzucha ni takie niesamowite kłócie ze masakra w pół mnie zginało. Przeszło ale teraz martwię się wyproznieniami…
-
A jak się odżywiasz ? Suplementujesz coś na to ?
-
Ja dzisiaj mam jazdę na swoje dłonie, wydają mi się czerwone

i bach internet poszedł w ruch, przez co parę chorób juz sobie dopaowalam

Ja już chyba się poddam
czy tylko ja mam czerwone dłonie?????Boże pomóż mi

Ja już chyba się poddam
-
Odżywiam się średnio często się przejadam nic nie brałam teraz kupiłam zwykły probiotyk i zaczęłam brać od wczoraj i od wczoraj trzymam lepsza dietę bez przejadania i dziś w sumie tylko rano byłam w toalecie i może nie było to jeszcze to co kiedyś ale już dużo lepiej według internetu już w normie. Zobaczymy
-
Nie wiem ale ja ostatnio miałam taka akcje ze wieczorem usypiam dzieci i zaświeciła latarkę w telefonie nagle zobaczyłam ze synuś ma jakieś siniaka na ręku wyglądał jak wybroczyna tak się przestraszyłam zapaliłam zwykle światło i siniaka nie było prawie widać. A wyglądał jak jakaś wybroczyna… A może miałaś do czynienia z chemia i dlatego masz zaczerwienione.