No są obawy bo chcesz mieć kontrole nad tym, mamy tyle objawów i żadne badanie nie pokauje NIC, a przy najzwyklejszym badaniu krwi by coś pokazało, ze to coś bardzo rozwiniętego przy tylu objawach. Musimy logicznie podchodzić do tego. Spójrz na swoje wszystkie wyniki, wszystkie badania i powiedz nerwicy zeby się odjebała bo jesteś zdrowa. To stan emocjonalny choruje. Ale to trzeba pracy bo to nie minie z dnia na dzień.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Znajdź sobie zajęcie jakieś, nie myśl o tym. Choroby tak szybko nie powstają, robiłas morfologie i wystarczy, następna zrób za rok profilaktycznie. A dupa już nie boli ?

-
Mrincognitoo
A Ty wcielasz to wszystko w życie??
Pusciles.kontrole??bo ja nie potrafię....
Wszystko rozumiem że człowiek się rodzi i umiera, taka akurat kolej rzeczy
Ale ja nie potrafię puścić tej kontroli....nawet najmniejsza czerwona kropka na ciele, powoduje to że chce umawiać się już do dermatologa,

A Ty wcielasz to wszystko w życie??
Pusciles.kontrole??bo ja nie potrafię....
Wszystko rozumiem że człowiek się rodzi i umiera, taka akurat kolej rzeczy
Ale ja nie potrafię puścić tej kontroli....nawet najmniejsza czerwona kropka na ciele, powoduje to że chce umawiać się już do dermatologa,
-
Jestem w trakcie puszczania
Bo sam na sobie wiem, ze nie jest to proste i to nie przyjdzie z dnia na dzień. Ale inaczej nie odzyskamy komfortu życia. U mnie już było dobrze, olałem badania na kilka miesięcy, żyłem sobie z objawami ze strony serca i fascykulacjami. to przyszedł objaw z z jelit i ból dupy
i nerwiczka do mnie "i tu cie mam" 

-
Hej wszystkim widzę ze znowu u was wesoło. Oj ta straszna nerwica. Tak to właśnie jest nigdy nie ma spokoju. Mikami wiem ze to cię pewnie nie uspokoi ale może gdzieś się lekko uderzyłas i nawet tego nie zapamiętałaś ja dwa dni temu przeżywałam ze mam krwiaka w buzi już oanikowalam ze to czerniak ale jednak ten mój czerniak się wchłonął musiałam się ugryźć i o tym nie pamiętałam albo było to w nocy. I często miałam tak się wieczorem pod prysznicem nagle widziałam na ciele gdzieś siniaka.. i nie pamiętałam gdzie się uderzyłam schodził po kilku dniach i po sprawie… Mikami jesteś zdrowa powtarzaj to sobie cały czas aż w to uwierzysz jesteś ZDROWA dziewczyno!!!! U mnie grany jest cały czas rak jelita grubego masakra.
-
Mikami nie martw się nie widzę tego ale myśle ze to nic takiego. Musisz teraz trochę powalczyć z tymi myślami które cię nachodzą i spokojnie poczekać do jutra myśle ze już wszystko będzie dobrze a może za niedługo nawet zejdzie.
-
Nie załamuj się wszystko zejdzie daj temu czas. Nie złość się na siebie to nie twoja wina to nerwica tak działa. Wyszłaś z jednego to wpędza cię w drugie… wszystko staraj się na spokojnie sobie tłumaczyc:) wiem ze to nic groźnego:) miałam niedawno badania wyszły dobrze wiec co by ci miało być 

-
Mikami, wiem co czujesz. Myślisz, że tym razem to już na pewno nie podpucha.
Ja mam dziś dokładnie taki sam lęk jak tydzień temu, dwa tygodnie temu, miesiąc temu i pół roku temu. Te same uczucia. Tłumaczę sobie, że tym razem to taka sama ściema jak za każdym razem. U Ciebie też.
Położyłam córkę spać i planuję spędzić miły wieczór, mimo tej cholery nerwicy. Umawiamy się, że i Ty?
Ja mam dziś dokładnie taki sam lęk jak tydzień temu, dwa tygodnie temu, miesiąc temu i pół roku temu. Te same uczucia. Tłumaczę sobie, że tym razem to taka sama ściema jak za każdym razem. U Ciebie też.
Położyłam córkę spać i planuję spędzić miły wieczór, mimo tej cholery nerwicy. Umawiamy się, że i Ty?
-
Staram się , staram . Chyba trochę to ciężej znoszę niż Wy. W poniedziałek mam dzwonić żeby umówić się również na spotkanie z terapeuta . Muszę się z kimś spotykać . Miał być dziś miły wieczor to musiała się jakaś plama z siniakiem pojawić …już w głowie jakieś reumatoidalne zapalenie stawów itp