Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica? Derealizacja? Początek schizofreni ?
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
To poczytaj posty innych ludzi i zobacz jakie potrafia miec objawy.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Wpisz sobie w google "metaliczny posmak stres". Będziesz miała zawaloną całą stronę, tylko nie nakręć się zaraz na inne choroby.
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
-
"u mnie metaliczny posmak pojawia się w stanach dużego stresu, i skoku adrenaliny , którą bardzo lubię
, np przy skokach wahadłowych, lub przy ryzykownym wyprzedzaniu"
Tu masz na zagranicznym forum o zaburzeniach lękowych.
http://www.steadyhealth.com/topics/does ... ety?page=2
Tego jest pełno. Szukaj lepiej.

Tu masz na zagranicznym forum o zaburzeniach lękowych.
http://www.steadyhealth.com/topics/does ... ety?page=2
Tego jest pełno. Szukaj lepiej.
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Okej ale czegos nie rozumiesz ! Ja nie odczuwam stresu żadnych emocji to jak moge od stresu miec taki smak? To tak samo jak w nerwicy mozna czuc ahedonii... Znam dużo ludzi co maja nerwice a nie cierpią tak jak ja i jak mowie swoje objawy to sie na mnie krzywo patrzą
-- 25 lipca 2016, o 17:37 --
Jedyne co czuje to czasem napięcie psychiczne
-
Subzero wytlumaczyl ci juz wszystko ,zrozum noebmusisz czuc strachu ,leku ,mirc anhedonie a miec ten metaliczny posmak.To wszystko normalne w nerwicy.znam dużo ludzi co maja nerwice a nie cierpią tak jak ja"- to jest ta postawa ja mam najgorzej ,inni maja slabe ,ja mam najgorsze ,to wszystko sprawia ze nerwica to ty ,wczuwasz sie w nia.Czytalas posty nabforum Victora,Divina i innych ? Caly czas szukasz uspokojenia .Owszem to dobre na poczatku ale tylko wtedy , zacznij dzialac w druga strone.Przeczytaj te artykuly ze zrozumieniem ,nie przelecisz wzrokiem o podobnie mialam ,nastepny akapit o to juz nie to. Ja te zmam obawy ,watpliwosci ale uparlem sie w druga strone.Wraz z nabywaniem wiedzy i dzialaniem zrozumiesz gdzie pppelniasz blad i jaka ta nerwicowa analiza jest wielka.
Twoje życie ,twój wybór to ty decydujesz kim chcesz być ,co chcesz osiągnąc ,jak żyć
Kto nie ma odwagi do marzeń nie będzie miał sił do walki
Wróć z tarczą lub na niej.Walcz o swoje życie
-
Bo moja np ciocia nie moze zrozumieć moich objawów ze mam jakas ahedonii jakies mysli chore samobójcze i ze miałam taki atak ze wyszłam i nie wiedziałam gdzie ide... I po tym ataku cały czas trzyma ze wiem ze to nie ja, to jak ja tak cierpię to ciekawe jak schizofrenik, bo moja babcia była chora i jakos urodziła 3 dzieci i normalnie żyła no wiadomo leki plus czSsem psychiatryk, na starość całkiem choroba ją zniszczyła... To nie rozumiem jak mozna tak w nerwicy cierpieć... Tak mocno ze nie masz ochoty żyć ! Chociaz chcesz bardzo zeby to sid skończyło i masz dosc
-
Powiem ci coś mało miłego to otwórz kur...** oczy. Zobacz jakie ludzie mają objawy dookoła ciebie choćby tu na forum, guzik mnie obchodza Twoim znajomi, nerwica to powazne zaburzenie lekowe! Mowiac takie rzeczy obrazasz tych ktorzy cierpia na to powazne zaburzenie. Ty sobie zobacz objawy innych jakie moga być od lęku - encyklopedia-objawow-derealizacji-deper ... 73-15.htmlNaomi1995 pisze:Okej ale czegos nie rozumiesz ! Ja nie odczuwam stresu żadnych emocji to jak moge od stresu miec taki smak? To tak samo jak w nerwicy mozna czuc ahedonii... Znam dużo ludzi co maja nerwice a nie cierpią tak jak ja i jak mowie swoje objawy to sie na mnie krzywo patrzą
Do tego masz dział wyjasniający wszystko o czym mowisz, tylko poszukaj i zajmij się tym a nie siedzisz schizujesz sie i czytasz o schizach zapewne! - info-dla-swiezakow-i-obytych.html
To ze nie czujesz stresu, lęku to nie znaczy ze go nie ma!! Jestes od niego odcieta!!! Ale on jest i moze dawac objawy.
Ja nie mam zamiaru Cie przekonywac ze nie masz schizy bo to i tak nie jest mozliwe!! Masz diagnoze od specjalistow.
-
To mój ostatni post w tym temacie, bo nie jest moim zadaniem udowadniać Ci, że Ty nie masz schizofrenii. Wszyscy chcemy Ci pomóc, a Ty wykazujesz się bezczelnością twierdząc, że NIKT nie czuje się tak jak Ty. Że to nie jest nerwica, bo przecież "zaburzenie emocjonalne" nie może dawać takich objawów. Jeszcze mi wyskocz z tekstem, ze to "tylko" emocje.
My mówimy do Ciebie, a z Twojej strony zero reakcji. Nawet nie próbujesz zrozumieć tego co się z Tobą dzieje, tylko oczekujesz że będziemy Cię w kółko uspokajać. Dziewczyno, Ty nie masz sie uspokajać tylko swój stan emocjonalny. Masz anhedonie to znaczy że Twój stan emocjonalny jest tak zajebiście przeciążony, że kompletnie się odciął od emocji, ale nie... Ty sobie musisz wkręcać chorobę psychiczną. Wiesz co? Jak chcesz to rób to sobie dalej i dalej, bo nie my odpowiadamy za Twoje życie. Nikt z nas Cię nie odburzy, ani lekarz, ani leki. Sama musisz wziąć odpowiedzialność za siebie i za to jak będzie Ci się żyło.
Rozumiem, że cierpisz, inni też rozumieją, ale Ty uważasz, że masz coś innego mimo że wszystko co piszesz jest do wynalezienia na forum. Rób co chcesz, to Twoja kwestia ile czasu poświęcisz na wkręcanie sobie schizy, ale jeśli my po Twoich wpisach nie widzimy jakichkolwiek objaw i lekarz nie widzisz to sprawa jest prosta. Dziękuję, dobranoc.
My mówimy do Ciebie, a z Twojej strony zero reakcji. Nawet nie próbujesz zrozumieć tego co się z Tobą dzieje, tylko oczekujesz że będziemy Cię w kółko uspokajać. Dziewczyno, Ty nie masz sie uspokajać tylko swój stan emocjonalny. Masz anhedonie to znaczy że Twój stan emocjonalny jest tak zajebiście przeciążony, że kompletnie się odciął od emocji, ale nie... Ty sobie musisz wkręcać chorobę psychiczną. Wiesz co? Jak chcesz to rób to sobie dalej i dalej, bo nie my odpowiadamy za Twoje życie. Nikt z nas Cię nie odburzy, ani lekarz, ani leki. Sama musisz wziąć odpowiedzialność za siebie i za to jak będzie Ci się żyło.
Rozumiem, że cierpisz, inni też rozumieją, ale Ty uważasz, że masz coś innego mimo że wszystko co piszesz jest do wynalezienia na forum. Rób co chcesz, to Twoja kwestia ile czasu poświęcisz na wkręcanie sobie schizy, ale jeśli my po Twoich wpisach nie widzimy jakichkolwiek objaw i lekarz nie widzisz to sprawa jest prosta. Dziękuję, dobranoc.
-
Nie mam zamiaru, nerwica spowodowala to ze przez 2,5 roku wylem, doslownie wylem z cierpienia. I szlag mnie trafia jak ktos pisze ze to NIEMOZLIWE. Jest to smutne i przykre i nie mam zamiaru byc grzecznym skoro ktos ingoruje czyjes cierpienie w taki egocentryczny sposob.Naomi1995 pisze:Moze troche grzeczniej i bez przekleństw
-
Chlopaki typowy egocentryzm nerwicowy :p Dziewczyna sie nauczy ,ale trzeba jej kopniaka w dupe !!!
Troszeczke pokrzyczec i zmotywowac do dzialania.Zrozum ze nikt tu ci na zle nie chce.

Twoje życie ,twój wybór to ty decydujesz kim chcesz być ,co chcesz osiągnąc ,jak żyć
-
Rozumiem.. tylko mam problem w wiarę to jakby ktos miał w rodzinie taka sytuacje tez byście sie bali tym bArxzisj wiem jak sie u niej rozwijało stad ten strach, przez objawy tez mam strach, tak samo mi mowia ze z nerwica mozna normalnie funkcjonować pracować, ja sie boje i wydaje mi sie ze nie da rady ja nie umiem w jednym miejscu wysiedzieć.
-
To o egocentryzmie to do kolezanki
Da sie wszystko ,nereica w niczym cie nie ogranicza.Kobieto pojechalem do Wiednia z nerwica od srody prace zaczynam ,nie wspomne o agrofobi ktora minela po 5 dniwch tutaj , trzeba przelamywac lek , ryzykowac ,robic na przekor nerwicy.Najlepsza metoda poddac swoj skarb ,zyc pomimo tego wszystkiego