Nie zastanawiałbys się nad tym gdyby nie ona mechanizm-lekowy-charakterystyka-t5227.html gdyby nie chochliki lekowy-chochlik-myslowy-t5055.html
i gdybyś nie naczytał się o schizofrenii.
No ja to często czuje jakieś zapachy kompletnie znikąd przez dosłownie pół sekundy. Typu zapach jedzenia czy nawet siarkiRude pisze:Norberto, ostatnio często. Wczoraj spanikowałam, że czuje jakiś smród, nie miałam pojęcia skąd, potem sie okazało, że ktoś nie zamknął szafki ze śmietnikiem
Słoneczko dobrze że chociaż wiesz że sobie wmawiasz choroby a nie w nie wierzysz to już jakis sukcessloneczko92 pisze:Wiesz ja sie nie martwie az tak wysypkami ale tym nwm kropka na plechach jakby siniak... Boze co ja sb wmawiam juz :/
sloneczko92 pisze:Hej, pisze do Was o sobie poprostu nie radzę
a mianowicie zaczęło się od tej mojej wysypki ( plecy , posladki i na brzuchu ) stwierdzone mam rogowacenie maszkowe ale nie byla dermatolog pewna i mam skierowanie do innej poradni na 2 lutego...
i ostatnio mam strach przed rakiemmasakra nie mg nrml zyc
a dlatego tez ze jak ja sb cos upieprze brzydko mowiac a dlatego ze mam na plecac nad posladkami takiego jakby małego siniaka i to nie znika ani nie powieksza sie... moze z 2 mc mam to... i co najgorsze dermatolog kazala z tym przyjsc jak nie zejdzie i ja od razu ze nwm co to jest... a druga rzecz na nodze mam / nie mam takie kolko jakby siniak tez ale taki ze tego nie widac ale tam mam zyly i ja nie wiem czy mam zwidy czy ja to widze samajedni mi mowia ze nic nie mam a kolezanka pow mi ze moze i sinak schodzi ale ja nie uuderzyłam sie nie pamietam... Boze a ja juz sb wyobrazam ze cos mam ze to nwm co
jeszcze te plecy i normalnie nie radze sobie
-- 14 grudnia 2015, o 18:18 --
Dzisiaj zajelam sie sprzataniem i bylo lepiej a teraz poszlam sie kapac i znow zaczelam ogladac swoje cialo i znow mysli Bozee nie mam silczemu ja taka jestem wrrr