Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
bart26
- Odburzony i pomocny użytkownik
25 lipca 2015, o 11:01
Victor pisze:No i teraz jutro się obudzisz i będzie, boże kobieto nie czuję nic do Twoich cycków

Chyba Victor bedzie ... boze kobieto nie czuje twoich cyckow daj dotknac

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
25 lipca 2015, o 11:07
Bart ROTFL
Vic - przylaczam sie do Twojej prosby, strasznie nie lubie odpowiadac kiedy nie znam istoty problemu..
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
-
Victor
- Administrator
25 lipca 2015, o 11:11
To jak nie homo to może BI bart....
Dokładnie Jerry, przeciez my tu samoocenę chętnie podniesiemy każdemu

-
Jerry
25 lipca 2015, o 11:28
Wlasnie, pokazujac uczynisz wiele dobrego dla siebie (podniesiemy Twoja samoocene jak rzekl Victor, bedziesz od tej pory patrzec na nie z miloscia I akceptacja), a takze dla nas (upewnimy sie, ze nie jestesmy homo/bi) i czesci dziewczyn, ktore beda mogly skonfrontowac sie z lekiem takze przed zostaniem bi.. Same pozytywy!
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
-
stokrotka89
- Zarejestrowany Użytkownik
25 lipca 2015, o 11:40
Ha ha:)lepiej doradzcie mi co zrobić zeby mieć więcej siły i energii:)
-
Jerry
25 lipca 2015, o 11:43
Sport, spacery, spanie, slonce. I pokazywanie cycow dla lepszej samooceny!!!
-
damianos5000
25 lipca 2015, o 13:06
Witam mam pewien problem a mianowicie dopadl mnie kryzys po paru dniach silniejszego leku zaczelem czuc sie doniczego niemam checi na nic dominuja stany depresyjne niezabardzo potrafie zmienic otoczenie myslowe I nieopuszcza mnie mysl ze to moze depresja ktorej sie boje bo mysle ze to cos duzo gorszego od nerwicy. Moje mysli ze mam nerwice wynikaja z tego ze muj kryzys trwa juz tydzien a wielu pisze ze mial kryzys dzien albo dwa I minelo. Ile moze trwac kryzys?
-
Jerry
25 lipca 2015, o 13:13
Tyle ile mu pozwolisz

-
damianos5000
25 lipca 2015, o 13:33
Co to oznacza? To ze mam zlapac oddech I dzialac w ten sam sposob jak do tej pory ignoracja akceptacja I normalne podejscie? A jak radzic sobie ze stanami depresyjnymi? Bo o tym niewiele wiem?
-
bart26
25 lipca 2015, o 13:36
Szukaj sobie przyjemnosci . Na sile oczywiscie bo w stanach depresyjnych ciezko o zrobienie czegos z checia

. Zmiana otoczenia myslowego przyjdzie sama jak znajdziesz sobie zajecie ktore cie pochlonie .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
damianos5000
25 lipca 2015, o 13:49
Dzieki bart to poprostu na sile szukac zajecia. Trudne to cholernie ale trzeba walczyc.
-
bart26
25 lipca 2015, o 14:13
Moze nie ze na sile ale robic to co nas kiedys cieszylo . I zmuszac sie do tego majac w glowie ze jaki stan depresyjny nas moze pokonac . Wiesz z drpresji mozna wyjsc w minute . Ale ludzie zawierzaja swoim watpliwoscia emocja . Depresja to emocje i sposob myslenia . Zacxnijmy od tego ze ty nie masz depresji tylko stany depresyjne .
Posluchaj sobie tego . Bo ludzie w dzisiejszych czasach sa tak pochlonieci nauka chemia fizyka ze zyja tylko takimi przekonaniami ze jak zle sie czujemy to musimy cos wziac zeby czuc sie lepiej . Tak sie tworzy alkoholizm narkomani itd . Ludzie uciekaja od zycia do zycia w uzywki . A to nie tedy droga .
https://youtu.be/iyKnIrSATrI
-
betii
26 lipca 2015, o 12:38
Damianos mam ostatnio to samo i tez sie tego boje.Tez uwazam depresje za cos gorszego bo wtedy mam lek ze nie lecze sie lekami a sie powinno itd.Ciezko to ogarnac ale przedewszystkim nie umiem spokojnie podejsc do tych stanow depresyjnych bo od razu sie nakrecam.U mnie z tymi stanami jest tak że jeden dzień mam tę stany drugi nie lub mam je pół dnia i taka przeplatają.Spróbuję podejsc do tego spokojnie.Niestety jak tylko pomyślę o tym że mam doła to prawie na zawołanie to czuję i chcę mi się yczec.Nie wiem czemu boje się być przygnebiona.Mam na dz. Że to mi minie równie szybko jak się pojawią.
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay