Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
17 lipca 2015, o 19:54
Hehehe, Bart berserker

a ja wolę ośmieszać bo na mnie śmiech najlepiej działa. zawsze byłem klasowym błaznem, dopiero przez nerwicę posmutniałem

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
-
ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
17 lipca 2015, o 20:04
Ale w tym rzecz, przemyslenia i wlasne wdrazanie! Jeden gladiator, drugi klaun a wszystko jeden cel ma!

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
kolorowa
- Zarejestrowany Użytkownik
17 lipca 2015, o 20:45
Podajcie mi linki do tych postów na tematykę.gdzie sa te moje natrety bo szukalam juz wiele razy i nie bylo nic dlatego tutaj postanowilam napisac(a wstydziłam sie ze szok:S)z góry dzieki
-
_marcin
- Gość
17 lipca 2015, o 20:48
Witajcie ostatnio mam tak że dzień , dwa czuję się lepiej , mam wrażenie że jestem na dobrej drodze do tego by wychodzić z nerwicy , uważam że terapia w
której jestem jest dla mnie dobra ale szybko wraca zdołowanie , natręty z którymi kompletnie sobie nie radzę , złość na terapię i myśli o jej zakończeniu taki
ogólny bezsens i brak motywacji co chwila zmieniam zdanie i plany .... jak długo to może trwać takie wahania emocjonalne ? Kolejna sprawa to problem z odtworzeniem czegoś co miało miejsce kilkanaście / kilkadziesiąt minut wcześniej i utrzymuje we mnie wiele obaw i niepewności , koniecznie chcę do tego wrócić żeby jakoś spokojnie to jeszcze raz przeanalizować i logicznie wytłumaczyć żeby pozbyć się lęku ale nie mogę tego odtworzyć upewnić się co wtedy dokładnie czułem , widziałem , czy byłem pewny . Jedyne co dobrze wychodzi to wizja jak by to dobrze wszystko było gdybym postąpił inaczej-lepiej. Czy to normalne w nerwicy ?
-
Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
17 lipca 2015, o 20:50
1. Takie wahania to normalka w tych stanach, wychodzenie z nerwicy to sinusoida
2. Tak
-
Jerry
17 lipca 2015, o 21:58
kolorowa pisze:Podajcie mi linki do tych postów na tematykę.gdzie sa te moje natrety bo szukalam juz wiele razy i nie bylo nic dlatego tutaj postanowilam napisac(a wstydziłam sie ze szok:S)z góry dzieki
Hahaha, nie bądź taka zawstydzona

Nic Ci nie będzie. Seks to ludzka sprawa, wiele nerwic i natrętów wokół tego wyrasta. Ja bym się zawstydził gdybym popuścił w majtki w kolejce na poczcie, ale jakoś zupełnie nie rozumiem wstydu związanego z tym tematem. (żeby nie było - nie nabijam się, serio nie rozumiem).
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
-
On93
18 lipca 2015, o 08:19
Witam, z racji tego, ze ostatnio natrety samobojcze nie robia juz na mnie takiego wrażenia, to oczywiscie musialo sie pojawic sie cos innego. Dokladnie jakoś tak ogolnie boje sie, że będe sie ogolnie bał czegoś zawsze, że bede sie meczyl psychicznie ...
-
Jerry
18 lipca 2015, o 08:24
No i spoko, będziesz miał lęk uogólniony. Pomyśl sobie, że to zawsze lepiej niż rak mózgu albo wypadanie odbytu..
-
mateuszmateusz
18 lipca 2015, o 10:47
czy to jasne objawy nerwicy że myśle i boje sie czegoś co nie wydarzyło się a jednak miałem lęk przed tym , np bałem sie że wczoraj bd wymiotował nic takiego sie nie stało bolał mie brzuch jedynie ale wymiotów nie było ....albo sytułacja z przeszłośći podczas egzaminu wybiegłem w panice że zaraz zwymiotuje , dotatłem do domu i nic takiego sie nie stało , w chorobie fizycznej chyba bym zwymiotował tak jak w przypadku zatrucia najpierw objaw potem myśl , a teraz najpierw myśl potem objaw
-
Jerry
18 lipca 2015, o 12:21
kolorowa pisze:Jerry to gdzie znajdę.te posty ?
ale posty o czym konkretnie?? przecież wszystko masz w spisie treści

jest też chyba jakaś opcja szukaj.
-
kolorowa
19 lipca 2015, o 10:01
Moze i jest opcja szukaj.ale jestem tu od niedawna i ciężko mi jeszcze polapac sie co i gdzie
-
Divin
- Administrator
19 lipca 2015, o 10:08
Helpmi podał Ci wskazówki. Wszystko jest i to do tego w poerwszym dziale gdzie wielkimi literami jest nagłówek: ARTYKUŁY FORUM. Także nic tylko czytać i słuchać nagrań.

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
-
stokrotka89
19 lipca 2015, o 11:15
Powiedzcie mi czy przy nerwicy można zemdlec? Ciagle mnie to męczy i jak tylko czuję słabość to odrazu ta myśl ze zaraz padne.dopuszczam to do siebie akceptuje ale jednak gdzies mi to siedzi.