Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hahaha, ale mi się humor poprawił. ja miałam kiedyś intensywne myśli, że życie jest bez sensu po co mam pracować jak i tak umrę itp., na szczęście teraz mi to minęło. Ja czasami sobie myślę , że np nie dożyje do świąt itp. Swoją drogą zauważyłam, że jak nie miałam nerwicy to miałam takie nieświadome lęki. Pamiętam, że jak ktoś mówił, że za pół roku jest jakieś wydarzenie i mam na niego przyjechać to ja w myślach sobie mówiłam "jak dożyję", a w dalszym ciągu jestem na tym świecie
Jak mogę skorzystać z czatu tak w ogóle?

- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
-
Psycholog mi mówiła, że ludzie żyją i myślą, że niedługo umrą, a tu się okazuje, że dożywają do 80 -tki.
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
Nie wszyscy... just sayin' 

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
- agaa
- Odburzony i pomocny użytkownik
tak dokładnie, wczoraj rozkminialiśmy ten tematJerry pisze:wczoraj była dobra rozmowa na czacie - okazało się, że sporo osób ma problem z zakupami np. nowych ciuchów bo po co, skoro i tak umrzemy
no i okazało się jeszcze, że ostatniej zimy kilka osób (w tym ja) miało problem, żeby kupić sobie buty na śnieg, bo przecież skoro zaraz umrzemy to będą nam niepotrzebne
cały dzień się z tego śmiałem. chodziłem miesiąc w bucie z pękniętą podeszwą bo założyłem, że kilka stów zamiast na buty bardziej przyda się mojej żonie i dzieciom po mojej śmierci
po dwóch tygodniach zdecydowałem się kupić klej do butów bo woda już się wlewała do środka
i dopiero po miesiącu odważyłem się nabyć nową parę. ale cały czas towarzyszyło mi przeświadczenie, że to zbędne skoro życie niema sensu ani celu i zaraz wszyscy umrzemy w ataku rakietowym Rosjan

Do the thing you fear most and the death of fear is certain.
-
Ja od listopada odkąd zaczęła mi się nerwica tyle razy siebie już uśmierciłam, a wciąż żyje 

-
- Administrator
Ogólniekasiaaaaka pisze: Jak mogę skorzystać z czatu tak w ogóle?
topic3860.html
Ale już cie dodałem.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- Darecky1970
Witam. Mam pytanie w sprawie objawu , czy miał ktoś może z was uczucie mrowienie czoła? Dokładnie sam środek nad nosem,jakbym miał tam grzywkę która mnie łaskocze 

- Maadziak
to objaw??????Darecky1970 pisze:Witam. Mam pytanie w sprawie objawu , czy miał ktoś może z was uczucie mrowienie czoła? Dokładnie sam środek nad nosem,jakbym miał tam grzywkę która mnie łaskocze
myślę że dobrze wiesz co z tym zrobić

każdy miał

- Darecky1970
Maadziak nie nabijaj się ze mnie☺ Nigdy wcześniej tego nie miałem. Jak zawsze jakiś musi być rezerwowy pakiet objawów. Nigdy od 3lata nie może być idealnie,zawsze coś
- Darecky1970
No drapie się i nic nie pomaga
Oglądam film z żoną ale I tak cała moja uwaga skupia się na mrowieniu. Tragedia,niby człowiek wie o co chodzi ale z drugiej strony panikujesz jak dziecko 

-
Jak człowiek skupi się na czymś to może Cię wszystko boleć i mrowic
ja się skupiam strasznie na tym jak przezuwam i przez to wydaje mi się że się duszę. Od mrowienia czoła nic Ci nie będzie 

- stokrotka89
Kochani możecie napisać co Wam pomaga w oburzaniu leki terapia czy cos innego?
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Własny wkład i olewanie tematu