Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
kasiaaaaka
Zarejestrowany Użytkownik

15 maja 2015, o 16:25

Hahaha, ale mi się humor poprawił. ja miałam kiedyś intensywne myśli, że życie jest bez sensu po co mam pracować jak i tak umrę itp., na szczęście teraz mi to minęło. Ja czasami sobie myślę , że np nie dożyje do świąt itp. Swoją drogą zauważyłam, że jak nie miałam nerwicy to miałam takie nieświadome lęki. Pamiętam, że jak ktoś mówił, że za pół roku jest jakieś wydarzenie i mam na niego przyjechać to ja w myślach sobie mówiłam "jak dożyję", a w dalszym ciągu jestem na tym świecie :) Jak mogę skorzystać z czatu tak w ogóle?
Awatar użytkownika
Jerry
Odważny i aktywny forumowicz

15 maja 2015, o 16:27

:hehe: wyborne. ale to np. tłumaczy dlaczego większość ludzi zachowuje się w ten sposób na starość.
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
kasiaaaaka

15 maja 2015, o 16:30

Psycholog mi mówiła, że ludzie żyją i myślą, że niedługo umrą, a tu się okazuje, że dożywają do 80 -tki.
Awatar użytkownika
Jerry
Odważny i aktywny forumowicz

15 maja 2015, o 16:41

Nie wszyscy... just sayin' :DD
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Awatar użytkownika
agaa
Odburzony i pomocny użytkownik

15 maja 2015, o 16:53

Jerry pisze:;) wczoraj była dobra rozmowa na czacie - okazało się, że sporo osób ma problem z zakupami np. nowych ciuchów bo po co, skoro i tak umrzemy :D no i okazało się jeszcze, że ostatniej zimy kilka osób (w tym ja) miało problem, żeby kupić sobie buty na śnieg, bo przecież skoro zaraz umrzemy to będą nam niepotrzebne :D cały dzień się z tego śmiałem. chodziłem miesiąc w bucie z pękniętą podeszwą bo założyłem, że kilka stów zamiast na buty bardziej przyda się mojej żonie i dzieciom po mojej śmierci :D po dwóch tygodniach zdecydowałem się kupić klej do butów bo woda już się wlewała do środka :DD i dopiero po miesiącu odważyłem się nabyć nową parę. ale cały czas towarzyszyło mi przeświadczenie, że to zbędne skoro życie niema sensu ani celu i zaraz wszyscy umrzemy w ataku rakietowym Rosjan :DD
tak dokładnie, wczoraj rozkminialiśmy ten temat :P ja w zimę też nie wiedziałam czy kupić buty, bo po co kasę wydawać, jak nie wiadomo czy przeżyje, czy sobie nie zrobię czegoś;p a buty w końcu kupiłam i przeżyłam aż do teraz :P
Do the thing you fear most and the death of fear is certain.
kasiaaaaka

15 maja 2015, o 16:56

Ja od listopada odkąd zaczęła mi się nerwica tyle razy siebie już uśmierciłam, a wciąż żyje :)
Victor
Administrator

15 maja 2015, o 18:38

kasiaaaaka pisze: Jak mogę skorzystać z czatu tak w ogóle?
Ogólnie
topic3860.html

Ale już cie dodałem.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie

Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Awatar użytkownika
Darecky1970

16 maja 2015, o 19:51

Witam. Mam pytanie w sprawie objawu , czy miał ktoś może z was uczucie mrowienie czoła? Dokładnie sam środek nad nosem,jakbym miał tam grzywkę która mnie łaskocze :D
Awatar użytkownika
Maadziak

16 maja 2015, o 21:16

Darecky1970 pisze:Witam. Mam pytanie w sprawie objawu , czy miał ktoś może z was uczucie mrowienie czoła? Dokładnie sam środek nad nosem,jakbym miał tam grzywkę która mnie łaskocze :D
to objaw??????
myślę że dobrze wiesz co z tym zrobić 'smil
każdy miał :D
Awatar użytkownika
Darecky1970

16 maja 2015, o 21:24

Maadziak nie nabijaj się ze mnie☺ Nigdy wcześniej tego nie miałem. Jak zawsze jakiś musi być rezerwowy pakiet objawów. Nigdy od 3lata nie może być idealnie,zawsze coś
Awatar użytkownika
Maadziak

16 maja 2015, o 21:44

No rozumiem nerwica daje się we znaki. :) zawsze musi być rezerwowy pakiet
i zawsze można się podrapać.
Awatar użytkownika
Darecky1970

16 maja 2015, o 21:51

No drapie się i nic nie pomaga :DD Oglądam film z żoną ale I tak cała moja uwaga skupia się na mrowieniu. Tragedia,niby człowiek wie o co chodzi ale z drugiej strony panikujesz jak dziecko :shock:
kasiaaaaka

16 maja 2015, o 22:58

Jak człowiek skupi się na czymś to może Cię wszystko boleć i mrowic :) ja się skupiam strasznie na tym jak przezuwam i przez to wydaje mi się że się duszę. Od mrowienia czoła nic Ci nie będzie :)
Awatar użytkownika
stokrotka89

17 maja 2015, o 10:23

Kochani możecie napisać co Wam pomaga w oburzaniu leki terapia czy cos innego?
Awatar użytkownika
Kamień
Odburzony i pomocny użytkownik

17 maja 2015, o 10:49

Własny wkład i olewanie tematu :)
ODPOWIEDZ