Witam wszytsko zgromadzonych, byłem osobą która palila dużo trawy i w inny kraju zapalilem kiedys trawe ktoa mie była THC tylko miala inny rodzaj pomyslalem ze a bo to legitne ze sklepu to co sie moze stać miałem parcie kupiłem zapalilem 1 Gibon git po 2 sie zaczeły sceny wrocilem do domu zrzygałem sie po jedzeniu bylo ciezko dosyc,nasteonego dnia wstaje i jestem na haju caly czas przestraszyłem sie s nogi jak z waty mialem wrazenie ze zepsułem sobie mozg

schodze do skpeu mialem tak wyostrzony sluch ze nawet pisk z daleka dawał wrazenie jakby ktos mi to obok mojego ucha robił mocny strach ucieklem do domu i kminiłem co sie dzieje bałem sie nawet siedziec we wlasnym domu miałem wrazenie ze wlasnie przegrałem zycie objawy to wszytsko byłem zdrowym czlowiekem ktory lubil sobie zapalic dobrej trawy no ale dalej Dostałem DD/ DR po tym forum zrozumialem to podzcas palenia tego gowna mialem zapelnie ucha prawego ktorego objawy teraz na dole opisuje, nie pale juz ponad 7 miesiecy mam tak ze to DD mi mocno oslablo ale DR leci w jednej lini i ciagle sie trzyma tak mi dziwnie jakbym w filmie czasem wystepowal albo inaczej jak mrugam to jakbym mial aparat zamiast oczu ale ten poczatek to byl najcieszy serio to oslablo ale chce zeby zniknelo to wszytski na amen z Objawami , ludzie mi sie wydaja czasem tacy dziwni rokladam ich nie na ludzi jak kiedys ze czlowiek i tyle tylko czasem na pełna biologie i anatomie przez duzo czasu analizowalem to z Chatem GPT az w koncu go usunalem bo stwierdziłem ze po ci mam sie wkrecac w to i tak dlugo juz sie z nim narradzałem padały te same pytania ciagle , zapominam o slowkach , przychodzi nic kiedy i tak czy siak pełen enegrii dzis juz na nic otumaniony zmęczony , pstryka mi w karku , ostatnio zaczely palce ale nie jak nie pstrykam to zapominam o tym i zanika to chcialbym dobrego slowa pomocy rady pozdrawiam Odburzonych zycze szczęscia tym co w walce piona o to nadole moje objawy
Objawy oczy:
-podwójne widzenie ( że robią sie takie duszki nad czymś zwlaszcza jak mruże mocni te oczy żeby sparwdzic )
-kropki, kreski, powidoki
-męty
-bardzo rzadko ale drganie oka
-rozdwaja tez mi sie obraz jak łza mi napłynie
Objawy Nogi:
-Mietkie jak z waty ale nie zawsze to przychodzi i odchodzi
-Czasem mam wrażenie to rzadki objaw ale jakby podczas chodzenia odbijał sie od ziemi jakby jakieś sprężyny byly pod nogami
-swędzenie klatki pierśiowej i Twarzy
Objawy uszy:
-mam wrażenie kakby ucho nie trzymało ciśnienia w srodku
-kiedy napinam ucho taki mam za kazdym razem taki pstryk w srodku jakby było w srodku coś poluzowane
- zatykają mi się
Objawy Głowy:
-ściskanie w czole
-uciski podczas żucia jedzenia prawa strona czasem sie przemieszcza
-jakbym miał spięte gardło czasem az wyksztuszam jedzenie
-jak sie ostro zestresuje jakby mnie potylica sciskala
I brakowało tlenu w glowie nie wiem jak to opisac ale ucina mi to mowe ze nie chce mi sie rozmawiac ciezko mi na glowie
-mysli egzystencjalne( ktorych juz praktyczne nie mam)
Czy mam rzucic papierosy?
Uprawiać sportu duzo ?
Meczy mnie to gowno bo codzinnie wstaje i czuje sie nadal z lekka odciety jakby to był film a nie poprzednie nirmalne zycie wsm jak kazdy nie chce tkwic w tym gownie