Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Gość
Ja bardzo czesto mialam zawroty glowy. Na przyklad wchodzilam do autobusu i pierwsze corobilam to bieglam jak stara babcia, aby zajac miejsce siedzace, bo sie balam, ze sie przewroce od tych zawrotow.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Eh, ja mam pytanie czy nerwica może doprowadzić do psychoz? Kiedyś przeczytałam artykuł "nerwica lękowa w pełni nie wyleczona może prowadzić do psychoz".
- nigra88
Haha, miałam takie cuda z zwrotami, że szok. W dodatku połączyłam to inteligentnie z jedzeniem słodyczy przez co unikałam cukru bo rzekomo po nich mi się we łbie kręciłO
już myślałam, że mam cukrzycę na 100%
niestety znowu chybiona autodiagnoza
nerwica nie przebiera w środkach wyrazu 

"Zastanów się, przed czym chroni cię twój strach, a zgodzisz się ze mną. I zobaczysz swoje szaleństwo."
- nierealna
- Ex Moderator
tak, psychoz na punkcie swojego zdrowia takkasiaaaaka pisze:Eh, ja mam pytanie czy nerwica może doprowadzić do psychoz? Kiedyś przeczytałam artykuł "nerwica lękowa w pełni nie wyleczona może prowadzić do psychoz".

oj, zawroty w głowie... ile ja tego mam w ciągu dnia ;P
Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
-
Zadałam normalne pytanie, nie trzeba tak złośliwie odpowiadać.nierealna pisze:tak, psychoz na punkcie swojego zdrowia takkasiaaaaka pisze:Eh, ja mam pytanie czy nerwica może doprowadzić do psychoz? Kiedyś przeczytałam artykuł "nerwica lękowa w pełni nie wyleczona może prowadzić do psychoz".![]()
![]()
![]()
oj, zawroty w głowie... ile ja tego mam w ciągu dnia ;P
- nigra88
Ta, ja kiedyś czytałam że może prowadzić do schizofrenii. Ale sądzę, że to jest równie prawdopodobne jak to, że doprowadzi do malariI.ale nie jestem autorytetem medycznym 

"Zastanów się, przed czym chroni cię twój strach, a zgodzisz się ze mną. I zobaczysz swoje szaleństwo."
- nierealna
- Ex Moderator
A ja Ci odpowiedziałam
Czy panikowanie na punkcie objawów, natrętów i innych gówien nie jest psychozą? Może nie taką typową, ale szalone na pewno jest 
Od jak dawna jest wałkowane na forum, że takie sytuacje są niemożliwe ?

- b00s123
- Odważny i aktywny forumowicz
do tego trzeba mieć predyspozycje tak jak np do omdlewania czy tego typu rzeczy , jak masz jej dostać to dostaniesz tak samo jest z rakiem : dkasiaaaaka pisze:Eh, ja mam pytanie czy nerwica może doprowadzić do psychoz? Kiedyś przeczytałam artykuł "nerwica lękowa w pełni nie wyleczona może prowadzić do psychoz".
nie czytaj tego typu rzeczy , bo ja żałuję : D
"Wola psychiki daje wyniki"
-
nierealna pisze:A ja Ci odpowiedziałamCzy panikowanie na punkcie objawów, natrętów i innych gówien nie jest psychozą? Może nie taką typową, ale szalone na pewno jest
Nie czytałam tych artykułów, bo nie jestem tu długo i nie wchodzę tak często, dlatego zapytałam. Może Ty się już wyleczyłaś z panikowania z "innych gówien" więc nie wiem czemu tu wchodzisz i mówisz, że nakręcanie się chorobami jest psychozą. Śmieszne to trochę...

- nigra88
kAsia co do schizofrenii od nerwicy to gdyby było możliwe, to ja bym ja już dawno miała
a nie mam. Chyba, że nie wiem o czymś
hehe. Na poważnie- odpowiedź brzmi Nie 

-
Przeraża mnie to strasznie dlatego tak się tego boję.
- nierealna
- Ex Moderator
Ciekawe czemu rozśmieszyło Cię akurat to, niż moja wypowiedź, że nakręcanie się na objawy jest " psychozą"
A skoro nie czytałaś to :
strach-przed-schizofrenia-psychoza-wyja ... t4051.html
A skoro nie czytałaś to :
strach-przed-schizofrenia-psychoza-wyja ... t4051.html
-
Mnie tez ale wlasnie dlatego mamy nerwiće
. Myśle ze takie artykuły biorą sie z myślenia dwóch rzeczy czy jakieś dwie rzeczy sa ze sobą związane czy niezależnie występujące. Skoro prawdopodobieństwo psychozy dla człowieka to 1% to oznacza zewsząd chorujących moze sie znaleść ktoś kto wcześniej chorował na nerwice tak samo jak ktoś zdrowy tylko o zdrowym nie napiszą artykułu a o tym kto chorował na nerwice juz chętniej
. Stad takie głupie teorie
-- 4 maja 2015, o 17:55 --
Myśle ze dla osoby która sie boi psychozy to średnio trafiony żart
na takim etapie jak jest Kasia jeszcze chyba nie potrafi dlatego tak podchodzić z dystansem

-- 4 maja 2015, o 17:55 --
Myśle ze dla osoby która sie boi psychozy to średnio trafiony żart