Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
- stokrotka89
- Zarejestrowany Użytkownik
Ostatnio zauwazylam ze "nie odczuwam emocji"(nie wiem czy dobrze to nazwalam) mowie narzeczonemu,ze go kocham tesknie itp,ale wydaje mi sie ze to tak jakby byly puste slowa bo mowie zeby mowic.jak myslicie czy w tym stanie to normalne,ze podczas procesu zmiany myslenia robi sie w glowie chaos?
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Dokladnie, tak 
Lęk, niepokoj, zamartwianie sie, stres ma zdolnosc do odciecia od emocji.

Lęk, niepokoj, zamartwianie sie, stres ma zdolnosc do odciecia od emocji.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- nierealna
- Ex Moderator
Tak, mnie też to nawiedziło 

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
- nierealna
- Ex Moderator
To lubi się tak przeplatać.
Raz czujesz, że nie możesz życ bez tej drugiej połówki, a kolejnym, że nie chcesz z nią być
Raz czujesz, że nie możesz życ bez tej drugiej połówki, a kolejnym, że nie chcesz z nią być
- stokrotka89
O dokładnie tak jest jak Nierealna piszesz.mam nadzieje ze minie mi to bo we wrześniu sie pobieramy.
-
Mam dokładnie tak samo! Na początku zastanawiałam się, czy ja naprawdę go kocham, ale teraz wiem, że to przez nerwicę. Jednego dnia kocham go nad życia i nie wyobrażam sobie być bez niego, a drugiego dnia nawiedzają mnie myśli, że nic do niego nie czuje, że chyba go nie kocham.
-
Hej, słuchajcie czy maćie taka spora nadwrażliwosc na dźwięki ? Ja mam do tego stopnia ze wkurza mnie dźwięk przy przełamaniu silny albo wycieranie włosów o fotel. Oczywiscie jak sie na tym skupie. Macie jakieś swoje sposoby na olewanie?;)
-
Ja mam na przełykanie śliny, strasznie się na tym skupiam i czuję taki dźwięk przy tym, okropne uczucie, bo wydaje mi się, że coś mi tam utkwiło. Jak się na tym nie skupię to nie tak tego nie odczuwam.
- nigra88
byćja jak idę po mieście to ten cały szum miejski mnie doprowadza do szału. Jest jakby za głośno no ale to przez wyczucie i pewnie też przez agorafobię. Czasem sobie wkładam słuchawki w uszy co by nie słyszeć albo puszczam jakąś muzyczKE. Albo gadam w myślach, że to jest miasto a miasto się tym różni od wsi, że jest wielkie i głośne i to ja mam problem
Ostatnio zrobiłam experyment ze szczekajacymi psami. Jednej nocy mnie doprowadzają do pasji a drugiej, kiedy się zamyśle nad czymś to po czasie zauważam że ten kundel już tak godzinę uJadą a ja nic
więc poprostu trza jak zwykle przestać się tym nakręcać i zająć czczymś innym, jak to w nerwicy
jak świat światem przy przełykaniu śliny był odgłos i to się raczej nie zmieni tylko dlatego, że nas to wkurza.wiem, łatwo mówić ale mi to czasem pomaGa.

"Zastanów się, przed czym chroni cię twój strach, a zgodzisz się ze mną. I zobaczysz swoje szaleństwo."
-
Heheh
no mnie doprowadzają do szału odgłosy pocierania włosów o fotel, przelykania silny i strzykania w szyji i takie rożne. Bo je interpretuje jako omamy pewnie jeszcze podswiadomie. Szczególnie mnie denerwuje jak z kimś rozmawiam i nie mogę sie w nie wysłuchać i nie ejstem wtedy pewna czy sa normalne czy nie
. Skrajny debilizm wiem 

-
Nie przejmuj się, żaden debilizm
Mam tak samo i to na pewno Cię pocieszy 

- nierealna
- Ex Moderator
Po prostu nerwica 
Ja np. dzisiaj dostałam takich nerwów, że przy każdym wyciąganiu ziemniaka z worka dostawałam paniki
Luzik, wszyscy jesteśmy wariatami

Ja np. dzisiaj dostałam takich nerwów, że przy każdym wyciąganiu ziemniaka z worka dostawałam paniki

Luzik, wszyscy jesteśmy wariatami

- świstakejro
A czy jest ktoś z was kto ma zawroty głowy? Bo ostatnio mi się pojawiły i się boje że mam guza mózgu!
Musisz pozwolić sobie umrzeć żebyś mógł dalej żyć