Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak Mistrzu, jestem w klubie jak nic:) Czytałem Twoje posty. Mamy to samo. Ale "pierdolca" dostaliśmy matko jedynaOn93 pisze:
Witaj w klubie mistrzuniuMam to całymi dniami od stycznia
. Sa lepsze dni, ale tez i gorsze, ale nigdy tak na prawde od stycznia nie miałem dnia, ze czylem sie jak dawniej. Trzymanko całe dnie, ale ogółem jest do zniesienia, tylko ze jak sa te gorsze dni, to człowiek wariuje ...

Pozdrawiam ze świata natrętów

- żabkamała
Hej...czy macie myśli prześladowcze? tzn. chodzi o to że pojawiają się u mnie takie myśli co chwila ale wiem,że nie są prawdziwe (nawet nie oglądam się za siebie), ale przez to myślę, że to jakaś mania może ;/ szieeet.
" Największy Twój wróg właśnie jest Tobą, najlepszym przyjacielem wroga jesteś Ty sam "
https://www.youtube.com/watch?v=Grw-GamLedM
https://www.youtube.com/watch?v=Grw-GamLedM
- Rosebud
W sumie najmniej się na to skarżyłem, ale i tak mnie to niepokoi:
- strzelają mi wszystkie kości
- stawy jak naciskam to bolą i się czerwienią
- skóra jest jakaś taka jak ciasto na plecach i przy kręgach tych bliżej łopatki jak dotknę to mnie bolą mięśnie, kości itp
Czy to po prostu objawy przeczulicy nerwicowej?.
- dodam, że jak miałem robione usg brzucha i jąder to miałem wpisane - początkowe zmiany zwyrodnieniowe w stawie biodrowym lewym
i pytanie czy to możliwe, że to rak kości po mimo OB na poziomie 2 i normalnej morfologii:?:(
- strzelają mi wszystkie kości
- stawy jak naciskam to bolą i się czerwienią
- skóra jest jakaś taka jak ciasto na plecach i przy kręgach tych bliżej łopatki jak dotknę to mnie bolą mięśnie, kości itp
Czy to po prostu objawy przeczulicy nerwicowej?.
- dodam, że jak miałem robione usg brzucha i jąder to miałem wpisane - początkowe zmiany zwyrodnieniowe w stawie biodrowym lewym
i pytanie czy to możliwe, że to rak kości po mimo OB na poziomie 2 i normalnej morfologii:?:(
Nerwica rozpoznana od 1 roku i 9 miesięcy. Aktualny lek Asetra - oczekiwanie na działanie.
-
- Gość
Wrzuć na luz
myśle że 3/4 forum chciało by mieć takie objawy jak Ty masz
nie wkręcaj sobie żadnych raków 

- Rosebud
czyli to od nerwicy raczej? ciezko w to uwirzycKretu20 pisze:Wrzuć na luzmyśle że 3/4 forum chciało by mieć takie objawy jak Ty masz
nie wkręcaj sobie żadnych raków
Nerwica rozpoznana od 1 roku i 9 miesięcy. Aktualny lek Asetra - oczekiwanie na działanie.
- Rosebud
tak jak wczesniej pisalem, czasem zla tolerancja ciepla, nudnosci tez czasem, zmiany nastroju od gadatliwosci po placzliwosc, ciagle napiecie , parcie na mocz itd. potliwosc, meczliwosc
-- 3 maja 2015, o 20:07 --
tak jak wczesniej pisalem, czasem zla tolerancja ciepla, nudnosci tez czasem, zmiany nastroju od gadatliwosci po placzliwosc, ciagle napiecie , parcie na mocz itd. potliwosc, meczliwosc
-- 3 maja 2015, o 20:09 --
Dlatego wkrecam sobie chloniaka i raka kosci...
-- 3 maja 2015, o 20:39 --
ehh
-- 3 maja 2015, o 20:07 --
-- 3 maja 2015, o 20:09 --
Dlatego wkrecam sobie chloniaka i raka kosci...
-- 3 maja 2015, o 20:39 --
ehh
-
- Gość
Daj spokój
możesz sobie zrobić morfologie z rozmazem, tsh, ob, aso i jeżeli Cie kleszcz ugryzł to test na borelioze. Powinno Ci wystarczyć żebyś sie uspokoił 

- Rosebud
Morfologię z ob już miałem robioną srednio co 3 miesiace powtarzalem ostatnio 3 miechy temu a mialem te objawy ak teraz, tsh i wszelkie hormony tarczycy wyszly ok, bolerioza wyszla ok - dlatego te objawy mnie niepokoja
-
- Gość
Więc masz po prostu nerwice i takie objawy
zrób sobie Aso jeszcze, masz problemy z migdałkami?

- Rosebud
Lista badań jakie robiłem ostatnio średnio co 3 miesiące, oprócz tych które po 1 razie można wykluczyć.Kretu20 pisze:Więc masz po prostu nerwice i takie objawyzrób sobie Aso jeszcze, masz problemy z migdałkami?
Morfologia ok
Ob 2 - ok
Bolerioza - brak
Chlamydia trachomatis - brak
Chlamydia pneumoniae - brak
Enzymy wątrobowe na wirusy wątroby - ok
USG jamy brzusznej i jąder - ok wszystko idealnie równe
Usg tarczycy - ok
TSH - ok
FT3 i FT3 - procentowo po przeliczeniu jeden 35% drugi prawie 100% , a powinny być obydwa gdzieśna 40% żeby była równowaga
RTG klatki piersiowej - ok
Przegroda nosowo gardłowa sprawdzana u larynogloa - ok
Gastroskopia -zapalenie żołądka , bez nadżerek
Hiv - ujemny
Kiła - brak
Echo serca - serce idealne
EKG - ze stresu szalejące
Ciśnienie, zależy od zdenerwowania
Puls unormowany, kiedyś podwyższony zawsze
Liczba zachorowań takich z temp i antybiotykiem w ciągu roku 1-2 maxymalnie
więc to raczej nerwicowe...?

Wiem, że to takie użalanie , ale mam gorsze dni, a wyżej te objawy kostno-stawowe mnie martwią
-- 4 maja 2015, o 08:52 --
nie mam migdalkow,wyciete 3lata temuRosebud pisze:Lista badań jakie robiłem ostatnio średnio co 3 miesiące, oprócz tych które po 1 razie można wykluczyć.Kretu20 pisze:Więc masz po prostu nerwice i takie objawyzrób sobie Aso jeszcze, masz problemy z migdałkami?
Morfologia ok
Ob 2 - ok
Bolerioza - brak
Chlamydia trachomatis - brak
Chlamydia pneumoniae - brak
Enzymy wątrobowe na wirusy wątroby - ok
USG jamy brzusznej i jąder - ok wszystko idealnie równe
Usg tarczycy - ok
TSH - ok
FT3 i FT3 - procentowo po przeliczeniu jeden 35% drugi prawie 100% , a powinny być obydwa gdzieśna 40% żeby była równowaga
RTG klatki piersiowej - ok
Przegroda nosowo gardłowa sprawdzana u larynogloa - ok
Gastroskopia -zapalenie żołądka , bez nadżerek
Hiv - ujemny
Kiła - brak
Echo serca - serce idealne
EKG - ze stresu szalejące
Ciśnienie, zależy od zdenerwowania
Puls unormowany, kiedyś podwyższony zawsze
Liczba zachorowań takich z temp i antybiotykiem w ciągu roku 1-2 maxymalnie
więc to raczej nerwicowe...?
Wiem, że to takie użalanie , ale mam gorsze dni, a wyżej te objawy kostno-stawowe mnie martwią
-
- Gość
Stary zrobiłeś tyle badań i Ty sie jeszcze zastnawiasz nad diagnozą?
masakra... tak to nerwicowe