Monietta wprowadzasz w błąd innych swoimi słowami, ludzi, którzy także mają lęki. Niedawno pisałas posty, ze robisz wszystko jak trzeba a dd i nerwica jest, a jak widać nie robisz nic tak naprawdę, nadal ganiasz własny ogon lękiem i obawami. I takim podejściem na siłe próbując sobie udowadniać, ze masz schize powiem ci więcej, nadal tą swoją nerwicę będziesz mieć.
Stany DD są stanami w które może wejśc kazdy człowiek, ba! ZDROWY CZŁOWIEK! Bo kazdy ma zdolności do odcięcia się, nawet w stanach stresu, wypadku, w stanach realnego zagrożenia. Tak samo ludzie z nerwicami mający lęki mogą dostać DD, tak samo osoby ze schizofrenią mogą go dostać co nie jest dziwne. To w ogołe nie jest skomplikowane, to ty sama dla siebie to komlikujesz bo za wzelką cenę chcesz uzyskac potwierdzenie, ze ty to masz schizę a tu niespodzianka bo jej nie masz

I masz duży problem bo zaburzenia lękowe ze stanami dd od lęku trzeba leczyć terapeutycznie i własnym nastawieniem, akceptacją a to jest najturdniejsze i zarazem najwazniejsze, i masz problem bo krecac się naokoło czy to nie schiza nie poprawisz tak swojej sytuacji.
Albo ktoś ma schize i dd albo nerwice i DD. Po prostu nie masz zielnonego pojęcia na czym polega choroba psychiczna będąca schizofrenią, stąd twoje dziwne teorie, ze możesz ją mieć.
Nie będe cię przekonywał po raz milionowy na siłę i nawet nie wiem czy ja z tobą dawno temu nie rozmawiałem o tych samych tematach, bo też bałas się schizofrenii. Choć może się mylę. Ale własnie z tego powodu nadal masz swoje nerwice i masz także dd.
Na twoim miejscu przyjąłbym w końcu do wiadomości, że masz zaburzenia lekowe, a zwariowac to każdy kiedyś może czy z nerwicą czy z dd czy bez, bo to nie ma ze sobą związku.
Ale też prosze o nie pisanie herezji o DD, bo tutaj ni emoże być takiego nakręcania zupełnie bezsensownego. To czym jest DD wiadomo, nie musisz w to wierzyć, ni emusisz tego akceptowac i dzieki temu możesz mieć nadal swoje nerwice.
W końcu trzeba się ogarnąc.