Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
250 dni to trwa ... pomocy
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Victor ma pewne już gotowe odpowiedzi w notatniku i tylko je wkleja 

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
W sumie jak na vica...to to jest krotki tekst

Wiec dla nas dlugi a on - o co im kur... chodzi

Wiec dla nas dlugi a on - o co im kur... chodzi

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Gość
Wczoraj wieczorkiem wziąłem zolpic jedna tableteczke. Usunąłem sobie przebudzilem się bez paniki i ataku jakiegoś co dziwne było dla mnie poszedłem do WC wróciłem i poszedłem spać jeszcze trochę. O 8 godzinie wziąłem.xanax. I powiem że trochę mi ułożyło nie wiadomo ile to nie ale trochę ułożyło. Dalej jest inaczej tak dziwnie ale trochę kurde lepiej. Ale czy jak przestanie ten xanax działać to może to wróci z nasileniem. Mam to brać 2tyg i ten zolpic Tez chyba 2 tyg. Ale dd jest dziwny ten świat hehe
-- 14 kwietnia 2015, o 12:00 --
Próbowałem kurde usunąć ale znowu lek mnie dopadł i znowu Serducho i panika.
-- 14 kwietnia 2015, o 12:11 --
Chce się was zapytać czy ten xanax jak będę stosował przed 2-3 tyg będą te lęki mniejsze niż zawsze.? Czy poprostu odstawie. I sportem to się pojawi w gorszej postaci. Jak to wiktor mówił ze to będzie lepiej brać a zntydepresantem jakimś.. Czy to branie samego xanaxu. Da rade mi z tymi lękami. Proszę o odpowiedź
-- 14 kwietnia 2015, o 12:00 --
Próbowałem kurde usunąć ale znowu lek mnie dopadł i znowu Serducho i panika.
-- 14 kwietnia 2015, o 12:11 --
Chce się was zapytać czy ten xanax jak będę stosował przed 2-3 tyg będą te lęki mniejsze niż zawsze.? Czy poprostu odstawie. I sportem to się pojawi w gorszej postaci. Jak to wiktor mówił ze to będzie lepiej brać a zntydepresantem jakimś.. Czy to branie samego xanaxu. Da rade mi z tymi lękami. Proszę o odpowiedź
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ty nie rozumiesz co to jest nerwica. To czy Ci cokolwiek wróci zależy tylko od Ciebie, Ty masz zmienić nastawienie do emocji. Bez sensu te tłumaczenia.
-
- Administrator
Jak masz rozpieprzonego zeba i bierzesz Ibum to też myslisz o tym czy pomoże ci to na zawsze? 
Xanax i zolpidem to sa leki doraźne - DORAŹNE, branie samego xanaxu i zolpidemu nie może być nawet nazywane leczeniem, to jest ulżenie sobie a nie leczenie. Te leki nie wpływają na serotoninę, dopamine itp one mają USPOKAJAC - xanax a zolpidem zasypiać.
Więc jak odstawisz to cię nie będa uspokajać ani usypiać.
Na twoim miejscu (jeśli chcesz leczyć się lekami) poszedłbym do psychiatry ( nie rodzinnego) psychiatry i akurat na czas brania xanaxu dobrac sobie jakiś np antydepresant.
Do tego musisz coś zrozumieć to ty musisz wziąc odpowiedzialnośc za swoje leczenie. bo już widać, ze zaczynasz chodzić od jednego lekarza do drugiego w nadziei, zę dostaniesz cudowny lek gdzie nie będzie skutków ubocznych na ulotce.
Tak się nie stanie.
Zrezygnowałes z psychiatry pierwszego bo dał ci lek gdzie po połówce leku się xle poczułeś, takie zachowanie nie ma sensu. Jak brać leki to cierpliwie i brać, do tego zamiast tracic czas poczytaj sobie czym jest xanax (benzodiazepina), czym jest antydepresant żebyś nie był całkiem zielony.
Z zaburzenia nie wyjdziesz zakładając na siebie ręce i czekając na to aby "ktoś wszystko zrobił, ktoś ci coś dał, ktoś zapisał, ktoś zaakceptował"
Więcej zainteresowania rzeczami, które mogą ci pomóc zamiast objawami i już będzie to krok w przód.

Xanax i zolpidem to sa leki doraźne - DORAŹNE, branie samego xanaxu i zolpidemu nie może być nawet nazywane leczeniem, to jest ulżenie sobie a nie leczenie. Te leki nie wpływają na serotoninę, dopamine itp one mają USPOKAJAC - xanax a zolpidem zasypiać.
Więc jak odstawisz to cię nie będa uspokajać ani usypiać.
Na twoim miejscu (jeśli chcesz leczyć się lekami) poszedłbym do psychiatry ( nie rodzinnego) psychiatry i akurat na czas brania xanaxu dobrac sobie jakiś np antydepresant.
Do tego musisz coś zrozumieć to ty musisz wziąc odpowiedzialnośc za swoje leczenie. bo już widać, ze zaczynasz chodzić od jednego lekarza do drugiego w nadziei, zę dostaniesz cudowny lek gdzie nie będzie skutków ubocznych na ulotce.
Tak się nie stanie.
Zrezygnowałes z psychiatry pierwszego bo dał ci lek gdzie po połówce leku się xle poczułeś, takie zachowanie nie ma sensu. Jak brać leki to cierpliwie i brać, do tego zamiast tracic czas poczytaj sobie czym jest xanax (benzodiazepina), czym jest antydepresant żebyś nie był całkiem zielony.
Z zaburzenia nie wyjdziesz zakładając na siebie ręce i czekając na to aby "ktoś wszystko zrobił, ktoś ci coś dał, ktoś zapisał, ktoś zaakceptował"
Więcej zainteresowania rzeczami, które mogą ci pomóc zamiast objawami i już będzie to krok w przód.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Gość
Ten symescital mogę łączyć z xanaxem? Jak myślicie ja go wogole nie brałem.no pół tabletki Ale to jak.by zadziałało na mnie źle.chyba wkrecilem.sobie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Takie pytania powinienes zadać psychiatrze i z tego co pamiętam to Victor Tobie pisał, że MOŻESZ. ALE JESZCZE RAZ XANAX JEST DORAŹNY BIERZ GO OKOŁO 2 TYGODNI GDY LEKK Z GRUPY SSRI ZACZNIE DZIAŁAĆ. Po pierwszej połówce tabletki już możesz mieć efekty uboczne, a działanie leku dopiero może zaznaczam, że MOŻE zacząć działać po 2 tygodniach. Najlepsze działanie leku jest dopiero po kilku tygodniach.
i Prośba do Ciebie:
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM PO KILKA RAZY BO W KÓŁKO PYTASZ SIĘ O TO SAMO!
-- 14 kwietnia 2015, o 13:06 --
I na dodatek to jest lek z grupy escitalopram, który daje najmniejsze efektu uboczne. Uważam, że to sobie wkręciłeś wpadając w panikę, wiedząc, że możesz mieć takie efekty ubocne choć uważam, że po tym leku jest mało prawdopodobne!
i Prośba do Ciebie:
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM PO KILKA RAZY BO W KÓŁKO PYTASZ SIĘ O TO SAMO!
-- 14 kwietnia 2015, o 13:06 --
I na dodatek to jest lek z grupy escitalopram, który daje najmniejsze efektu uboczne. Uważam, że to sobie wkręciłeś wpadając w panikę, wiedząc, że możesz mieć takie efekty ubocne choć uważam, że po tym leku jest mało prawdopodobne!
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
człowieku man - po 3 tygodniach ciągłego brania xanaxu nie pozbędziesz się nerwicy. idę o zakład, że dostaniesz za to równie silnych albo i silniejszych lęków (efekt odbicia) i wrócisz do xanaxu. jedyny ratunek dla Ciebie, skoro nie możesz ogarnąć tematu pracy nad sobą, to tak jak mówią wszyscy poprzednicy - leki przeciwdepresyjne przepisane przez lekarza. na początku będziesz czuł się po nich źle, może nawet bardzo, ale najdalej po kilku tygodniach powinny Ci pomóc. i branie xanaxu ma sens na początku ich stosowania, żeby złagodzić pobudzenie i nasilone lęki (ale wszystko po konsultacji z psychiatrą). xanax jest mocno uzależniający i dlatego stosuje się go doraźnie, np. przy napadach paniki, a nie jako remedium na nerwicę. skoro masz kasę na bieganie po psychiatrach to lepiej zainwestuj ją w psychoterapię...
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
-
- Gość
Zadzwonię.do psychiatry i zapytam czy mogę go połączyć z tym.xanaxem. A może sam ten xanax pomoże mi no.sam juz.nie mam pojęcia.ja mam taki mexyk. W głowie.z.samopoczuciem i z tymi lękami ze szok. Dopóki będę miał chyba strach przez tym dziwnym. Widzenim na świat to to wszystko będzie się utrzymywać
.
.
-
- Administrator
Zapytaj psychiatrę bo tak po prostu trzeba ale escitalopram z xanaxem połączyć można, ale tylko xanax na początek jako uspokojenie.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
-
Sam bralem escitalopram z benzo i bylo mi dobrze wiec Ty manfred sobie niczego nie wkrecaj. Do czasu az zacznie dzialac antydepresant xanax pomoze Ci sie wyciszyc i poczujesz ulge ale na dzialanie antydepresantu trzeba czekac od 2 do 4 tygodni
-
- Gość
Przepisał ci tak lekarz? Chce się czuć normalnie bez leków bez uczucia ze jest inaczej dlatego już chce wpierd..... Te leki. Chce żyć poprostu. Symescital mam opakowanie całe xanax mam 10 mg rano tylko kiedy trzeba by było brać ten symescital.
-
Tak mi przepisal
-
- Gość
Teraz.rozmawiałem z.Lekarzem o tym xanaxie. I tym symescitalu mówiłaś ten xanax to lek doraźny ze.jest do.stosowania nie często tylko od.czasu do czasu ten symescital kazała mi brać. Javjuz kurw. A mam dość.tego wszystkiego juz cholera juz wieści tu robić czuje się strasznie na zewnątrz.znowu wydaje.mi się ze jeszcze inaczej jest teraz.winie za.to.ten xanax.ja poprostu nie wiem co mam w tej głowie kur
...
Dość mam
-- 14 kwietnia 2015, o 16:31 --
Jeszcze jednego psychiatry się zapytam czy można to laczyc. W domu się dra na mnie ze mam brać ten xanax miesiąc żadnych innych. Teściowa mówi ze brała.dwa.razy na dzień przez miesiąc. Naprawdę nikt nie wie jak mnie pokierować tak żeby to jakiś skutekbdobry miał. Jeszcze jak by ten stan był do wytrzymania To.mógłbym jakoś żyć.z.tym ale.to sztuczne.życie.bez.emocji z.lękiem z.ta Dziwnoscia nie da się.
...
Dość mam
-- 14 kwietnia 2015, o 16:31 --
Jeszcze jednego psychiatry się zapytam czy można to laczyc. W domu się dra na mnie ze mam brać ten xanax miesiąc żadnych innych. Teściowa mówi ze brała.dwa.razy na dzień przez miesiąc. Naprawdę nikt nie wie jak mnie pokierować tak żeby to jakiś skutekbdobry miał. Jeszcze jak by ten stan był do wytrzymania To.mógłbym jakoś żyć.z.tym ale.to sztuczne.życie.bez.emocji z.lękiem z.ta Dziwnoscia nie da się.