Przepraszam ale już muszę Ci to dobitnie napisać. Powtarzasz w kółko to samo, nie oczekujesz od nas rad jak sobie z tym poradzić. To czego oczekujesz? Ze zapewnimy cię ze twój chłopak cię nie zdradza?ona27 pisze: ↑30 lipca 2018, o 20:17Właśnie dlatego, że mam nerwicęi zawsze ona dotyczy tematów bolesnych, zaprząta głowę powoduje niepokój, lęk, w pracy nie mogę się na niczym skupić, ciągle te myśli a co jeśli zdradził a ja żyję w kłamstwie co jeśli moje życie to jedno wielkie oszustwo, a ja przecież kocham i z jednej strony wierzę w prawdziwą miłość a jestem naiwna i głupia bo każdy zdradza
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zdrada czy ktoś miał obsesje
- bbea
- Forumowy szyderca
-
- Zarejestrowany Użytkownik
I faktycznie jest tak, że cokolwiek by mi nie powiedział działa to na chwilę, nawet jak sama sobie poukładam w głowie wszystko to i tak nie czuje takiego "przekonania" , mam tak np dwa tygodnie że zaprząta mi to głowę a potem cisza spokój , i później znów wystarczy cokolwiek nie wiem film w którym facet ktoś się zdradza i znów się zaczyna w glowie
- TheNiczi
Ja wiem o co chodzi, że nie jesteś pewna czy to na pewno obsesja czy może masz złe przeczucie, tak po prostu jako kobieta, a Twoja głowa i wszyscy inni zwalają to na nerwicę.
" Tylko ludzie ogarnięci obsesją przejmują się obsesjami "
-
Mnie to się wzięło też z tego, że mój narzeczony kiedyś był dosyć imprezowym gościem. Jak był młodszy, chociaż ja też byłam. Próbował różnych rzeczy, robił jakieś tam głupoty, ale chyba jak każdy młody. I tak sobie myślałam no a co jak zdradził nie wiem na początku związku jak jeszcze nie było takiej miłości tylko wieczne kłótnie..
- TheNiczi
No rozumiem o co chodzi, i jak na razie o tym myślisz ? o tym czy był wierny wtedy ?
mój jest teraz na szkoleniu.... także ogólnie widzę go w weekendy i mózg szaleje. Boję się, że sama sobie wykończę związek przez to.
mój jest teraz na szkoleniu.... także ogólnie widzę go w weekendy i mózg szaleje. Boję się, że sama sobie wykończę związek przez to.
" Tylko ludzie ogarnięci obsesją przejmują się obsesjami "
- bbea
- Forumowy szyderca
Ja wierze w to ze kobieta to czuje jak ja facet zdradza. Ale widzę tez ze kolezanka ma obsesje i przepraszam ale po tych kilku postach naprawdę łatwo się domyślić ze to nerwicowe.
-
- Gość
Ten temat, jak i Ty w tym momencie, zmierza donikąd. Jeśli szukasz tylko kogoś kto będzie Ci przytakiwał w zamęczaniu samej siebie i chłopaka to na wizarzu czy czymś podobnym chyba dostaniesz większą częstotliwość interakcji. Weź się za czytanie artykułów tutaj i przejrzeniu adekwatnych filmów Victora i Divina, bo są takie o zapewnieniu także.
Zamiast bezcelowo myśleć o przeszłości to zacznij się skupiać na tym jak obciążasz swojego partnera teraz i jakąś krzywdę tym możesz w niedługiej perspetywie zrobić wam obojgu. Miałem styczność z taką chorobliwą zazdrością i wiem, że raczej nikt na dłuższą metę tego nie wytrzyma, albo skończy się na krzykach, kłótniach i nie będzie wam dobrze.
Zamiast bezcelowo myśleć o przeszłości to zacznij się skupiać na tym jak obciążasz swojego partnera teraz i jakąś krzywdę tym możesz w niedługiej perspetywie zrobić wam obojgu. Miałem styczność z taką chorobliwą zazdrością i wiem, że raczej nikt na dłuższą metę tego nie wytrzyma, albo skończy się na krzykach, kłótniach i nie będzie wam dobrze.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2018, o 20:58 przez usunietenaprosbe, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ogólnie wydaje mi się, że byl.
Przede wszystkim to człowiek którego z małych nawet powodów zjadają wyrzuty sumienia i sam się przyznaje do jakiś tam skuch więc myślę że nie dałby rady z takim kłamstwem.
Poza tym nie było nigdy żadnych jakiś takich sytuacji niejasnych czy czegoś podejrzanego.
Przede wszystkim to człowiek którego z małych nawet powodów zjadają wyrzuty sumienia i sam się przyznaje do jakiś tam skuch więc myślę że nie dałby rady z takim kłamstwem.
Poza tym nie było nigdy żadnych jakiś takich sytuacji niejasnych czy czegoś podejrzanego.
-
Tak mi odpowiedział ;Ktos okreslil te wszystkie rzeczy ktorych nie rozumiesz zaufaniem. Ci co je maja wydaje mi sie ze sa spokojniejsi, ci co nie maja to powinni cos z tym zrobic. Nie ma tu sensu zadna rozmowa, nie umiesz mi udowodnic mojej winy jakiejs, a ja swojej niewinnosci. We wszystkim mozna klamac. Cale zycie to moze jedno wielkie klamstwo, ale ja ci na to nie umiem odpowiedziec
-
To trwało 1.5 roku z przerwami, były kłótnie rozstania z tego powodu, terapia. I się uspokoiło teraz coś wraca..widać że się wtedy męczył ze mną i nad tym też się za stawiałam wtedy że pewnie zdradził i pokutuje teraz ehh.Froom pisze: ↑30 lipca 2018, o 20:55Ten temat, jak i Ty w tym momencie, zmierza donikąd. Jeśli szukasz tylko kogoś kto będzie Ci przytakiwał w zamęczaniu samej siebie i chłopaka to na wizarzu czy czymś podobnym chyba dostaniesz większą częstotliwość interakcji. Weź się za czytanie artykułów tutaj i przejrzeniu adekwatnych filmów Victora i Divina, bo są takie o zapewnieniu także.
Przykre bo z jednej strony kocham go i wiem że to dobry człowiek ale z drugiej wiem też że robił dużo błędów był zagubiony.