Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zdrada czy ktoś miał obsesje
-
- Gość
Rozumiemy, tak. Chyba każdy rozumie, który sie udzielał, bo lęk, niepewność i wątpliwość natrętna to jest element niemalże każdego zaburzenia więc wszyscy przez to przechodzą. Tylko, że Ty nie rozumiesz nas. Ostatnim, co powinnaś robić to właśnie upewnianie się co chwila, analizowanie. I teraz chesz mi odpisać, że inaczej sie nie dowiesz. Gucio prawda, nie próbuj. I tak się nie dowiesz. Wiesz tyle, ile Ci napisaliśmy i sama już 1000 razy pisałaś, że nie jest taki, wręcz ideał z niego tu wyszedł. Więc nie ignoruj tych,, którzy chcą Ci pomóc i poświęcają swój czas. Poświęć trochę swojego na przeczytaniu lub przesłuchaniu podcastu o trudności objawowej i akceptacji lęku. Bez tego nie ruszysz.ona27 pisze: ↑2 sierpnia 2018, o 16:26To jest u mnie takie pos..ranę właśnie, że już coś sobie uświadomie już chce działać, a coś mi się przypomni i czuje się wtedy jakby przymuszona że muszę zacząć nad tym rozmyślać bo może będę o krok od prawdy...że może tym razem będę blisko odkrycia. Rozumiecie ? Takie głupie, że jak nie pomyślę nad tym nie orzeanalizuje to znów się nie dowiem...
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No dobra jeszcze jedno pytanie 
Słuchajcie a czy to jest normalne że jeden temat natrętny tak jak u mnie właśnie zdrada pojawia się kilkakrotnie ?
No np u mnie pojawiło się 4-5 lat temu trwała schiza z 1.5 roku i przeszło tzn też chodzilam na terapię. Potem pojawiło się od ostatniego razu po jakims roku może więcej przed kupnem domu.
No i teraz po kolejnym roku dwóch.
Z tego co czytałam to niektórzy mają różne myśli natrętne. Ja oczywiście też miałam inne, ale czemu ta cholera wraca tyle razy

Słuchajcie a czy to jest normalne że jeden temat natrętny tak jak u mnie właśnie zdrada pojawia się kilkakrotnie ?
No np u mnie pojawiło się 4-5 lat temu trwała schiza z 1.5 roku i przeszło tzn też chodzilam na terapię. Potem pojawiło się od ostatniego razu po jakims roku może więcej przed kupnem domu.
Z tego co czytałam to niektórzy mają różne myśli natrętne. Ja oczywiście też miałam inne, ale czemu ta cholera wraca tyle razy
- bbea
- Forumowy szyderca
Dlatego, ze nigdy do tej pory nie potraktowałas jej odpowiednio. Tzn cały czas uważałaś te myśli za uzasadnione. Nie traktowałaś tego jak natręt, śmieć który nie ma uzasadnienia. Z twoich wypowiedzi wynika, ze uważałaś to za całkiem uzasadnione i sensowne wątpliwości. Wiec nadawałas im szczególna uwagę i zasadność. Jakbyś pracowała nad tym tak jak zapewne pracowałaś nad myślami o schizie to byłoby inaczej.ona27 pisze: ↑2 sierpnia 2018, o 20:33No dobra jeszcze jedno pytanie
- bbea
- Forumowy szyderca
Chodzi o to, ze nawet jak się z tym rozprawisz i ona kiedyś wróci to musisz do tego odpowiednio podejść. Wiedzieć ze to jest natręt lekowy i to zlać, a nie popłynąć na maksa jak teraz:)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A tak z ciekawości. Czy postrzeganie seksu przez kobietę a mężczyznę to faktycznie się tak różni ? To normalne ? Chodzi mi że kobiety potrzebują większych uczuć a faceci już niekoniecznie , tak mi powiedział.
Kiedyś bardzo dawno temu też mi powiedział że jak facet nie będzie miał seksu to prędzej czy później znajdzie inna . Wtedy myślałam sobie ale z niego palant , ale czy faktycznie ?
Kiedyś bardzo dawno temu też mi powiedział że jak facet nie będzie miał seksu to prędzej czy później znajdzie inna . Wtedy myślałam sobie ale z niego palant , ale czy faktycznie ?
-
- Gość
ona27 pisze: ↑3 sierpnia 2018, o 08:00A tak z ciekawości. Czy postrzeganie seksu przez kobietę a mężczyznę to faktycznie się tak różni ? To normalne ? Chodzi mi że kobiety potrzebują większych uczuć a faceci już niekoniecznie , tak mi powiedział.
To zaspokoi Twoją ciekawość o tym czy się różni i czy znajdzie:
https://www.youtube.com/watch?v=j9KmSVw ... 97U2vdL9kp
- bbea
- Forumowy szyderca
Nie sądzisz, ze sama powinnaś wiedzieć czy to ci pasuje? Bie znamy kontekstu, tonu, jakaś wypowiedz wyrwana z rozmowy, która pewnie miała miejsce x lat temu... litości