Albo wala mi sie proporcje ze pokoj wydaje mi sie mniejszy ale to rzadko tak mami to chyba jest dlatego ze za bardzo ostatnio sie dopatrywalem halucynacji i sie na tym skupialem. Teraz troche sie ogarniam z tym
 Sagem ja o derealizacji tak pisze ogolnie ale moje objawy obejmuja tez brak czasu jakby nie plynal normalnie, glos moj jest zupelnie obcy i inne dzwieki z otoczenia czy glosy rodziny tez sa jakby inne. Moje cialo jest nierealne dla mnie, tak jakby obce a czasem w lustrze moja twarz wydaje mi sie inna niz zwykle. Ale wiem ze to tez objawy derealizacji i tez wlasnie depersonalizacji ale derealizacja slowo jest krotsze ;p Tez mam odczucie jakby ktos mna kierowal bo czuje sie jak robot. W tym temacie po prostu tego nie opisywalem bo chcialem poruszyc temat tych blyskow bo to temat do tego. Choc trudno pisac tylko o oczach kiedy te wszystkie objawy sa ze soba polaczone.
 Sagem ja o derealizacji tak pisze ogolnie ale moje objawy obejmuja tez brak czasu jakby nie plynal normalnie, glos moj jest zupelnie obcy i inne dzwieki z otoczenia czy glosy rodziny tez sa jakby inne. Moje cialo jest nierealne dla mnie, tak jakby obce a czasem w lustrze moja twarz wydaje mi sie inna niz zwykle. Ale wiem ze to tez objawy derealizacji i tez wlasnie depersonalizacji ale derealizacja slowo jest krotsze ;p Tez mam odczucie jakby ktos mna kierowal bo czuje sie jak robot. W tym temacie po prostu tego nie opisywalem bo chcialem poruszyc temat tych blyskow bo to temat do tego. Choc trudno pisac tylko o oczach kiedy te wszystkie objawy sa ze soba polaczone.Mnie tak zastanawia co ja bym zrobil gdyby nie bylo internetu i bym zobaczyl ze mam nie swoje cialo i twarz w lustrze... nie wyobrazam sobie tego braku dostepu do tych wszystkich informacji. Umarlbym chyba ze strachu.
Teraz wychodze chyba z domu bo pogoda ladna a ja czuje sie jakbym mial dostac ataku paniki i nie chce o tym rozmyslac. Trzymajcie sie

Też przyzwyczaiłem się do odrealnienia itd nie martw się stary ja też miałem okres że np w nocy światło padało przez okno takie plamki a ja myślałem że to schizy i sprawdzałem to
 Też przyzwyczaiłem się do odrealnienia itd nie martw się stary ja też miałem okres że np w nocy światło padało przez okno takie plamki a ja myślałem że to schizy i sprawdzałem to