Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zaburzenia wzroku a derealizacja. Smugi, snieg optyczny itp
-
- Gość
własnie pierwszy raz m sie tak zdarzylo, moze rzez nerwy że musze araz jechac do urzedu pracy :/ i doszedł mi jakby ucisk z tyłu łba, a melise tylko pilam
- IceMan
- Odburzony i pomocny użytkownik
No wiec mowie uciski takie to najczesciej jak sie ma jakies zaburzenie to sa napieciowe, od nerw napiecia strachu itd. Ja uciski mialem czesto w skroniach i z tylu glowy.
Udało się i piwo jest już przyjemnością
-
- Gość
ok.. sprobuje sie uspokoić ale nerwy mi poszły.... boje sie ze mam jakis wylew czy ocoś..
- IceMan
Zaden wylew
normalna reakcja przy stanach lekowych, wylew mial tak czesto jak zawal, zator, i utrate pamieci albo rozumu. Nerwica to taki temat zastepczy, nie mysl o tym co rzekoma ma ci byc, tylko ruszaj tylek i idz do tego urzedu. tak postawisz na swoim i tylko tak.

-
- Gość
heh to wszystko też juz przechodziam
ale srsly ten ucisk z tyłu łba sie coraz bardziej nasila aż jakby mi słuch się pogarszał i serce szybciej wali, tto jak tu sie nie stresować eh ;/

- IceMan
stresowanie to jedno ale to akurat jest wszystko nerwicowe a nie mozemy pozwalac aby to nad nami dominowalo bo jak sie raz pozwoli to potem 2,3 i w koncu 10000. objawy sa stresujace ale z niczego przez nie nie rezygnuj. mowie tu o tym urzedzie. masz wyjsc i zaraz sie cuda dzieja. idz i tyle. nie gadaj w glowie o tym jak sie czujesz tylko po prostu idz. to jest prostsze niz sie wydaje XD
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No wlasnie bo mnie to bardzo niepokoi bo mam ten snieg w sumie non stop...rowniez w nocy...
jedynie jak sie na czymś skupie to zapomnial o jego istnieniu...i szukam osób którym to minelo po wyleczeniu nerwicy.
jeśli ktoś sie tego pozbyl to proszę napisać:) i jak dlugo was to męczyło?
jedynie jak sie na czymś skupie to zapomnial o jego istnieniu...i szukam osób którym to minelo po wyleczeniu nerwicy.
jeśli ktoś sie tego pozbyl to proszę napisać:) i jak dlugo was to męczyło?
"Nigdy nie pozwól żeby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry"
-
- Gość
IceMan u mnie problem w tym że ja naprawde nie mysle, nie analizuje, mogę sobie mysli puscić na łąke, tęcza jednorożce, a mi i tak robi sie słabo erce wali cieżko mi ustać na ngach i wgl, w drodze w samochodziie prawie odpuściłam ale jednak udało mi sie zwalczyć i opanowałam atak, a teraz mam wkurw na całego że ten atak aż śmieszny mi sie wydaje
przyniosłam wszystkie papiery, to jeszcze musze jechać do starego miejsca pracy sprzed 3 lat jak nie więcej o ile jeszcze istnieje i przynieść zaswiadczenie o zarobkach jakie wtedy miałam.. na krowie kopytko pracowałam tylko 3 miechy nic prawie nie zarobiłam i nie wiem czy będą mieć tam moje dane i wszystko jeszcze, głupi urząd Dx
a angie, ja mam neriwce wciąz, ale śnieżenia szybko się pozbyłam, po prostu zaczełam grac w strzelanki, tylesię w takich grach dzieje ze nie było czasu mysleć nad śnieżeniem i nie wiem nawet kiedy smo znikło

a angie, ja mam neriwce wciąz, ale śnieżenia szybko się pozbyłam, po prostu zaczełam grac w strzelanki, tylesię w takich grach dzieje ze nie było czasu mysleć nad śnieżeniem i nie wiem nawet kiedy smo znikło

-
- Gość
tak na pewno, czasem w stresie wraca troszke albo biała mgła się robi, i jedyne co mi na to pomogło to olanie tego, no może jeszcze dłuższe kimanie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No to sie ciesze ze jest szansa ze to minie;););)
To na Wikipedii maja jakies zle info na ten temat:)
jest moze jeszcze ktoś komu to przeszlo?
;);)
To na Wikipedii maja jakies zle info na ten temat:)
jest moze jeszcze ktoś komu to przeszlo?

"Nigdy nie pozwól żeby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry"
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Tak, ja mialem sniego optyczny jako jeden z objawow i mi minal.
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Tak caly czas to mialem, byl to jeden z wielu objawow. Ja swoje zaburzenie lekowe mialem dwa lata.