Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
-
katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
7 czerwca 2018, o 00:05
Magda35 pisze: ↑6 czerwca 2018, o 22:33
Dzięki za miłe przyjęcie. Przeczytałam już chyba wszystkie zamieszczone na zaburzeni.pl wpisy (trochę mi to zajęło, ale z uporem maniaka czytałam bez mała wszystko). Jak ogarnę, gdzie co mogę napisać to pozwolę sobie (w ramach "samoterapii") napisać co nieco o sobie.
Śmiało, zachęcam do podzielenia się swoimi przeżyciami

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
ambiwalencja
- Zarejestrowany Użytkownik
7 czerwca 2018, o 10:02
Dzień dobry wszystkim
Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum, już otrzymałam mnóstwo cennych informacji, dużo zrozumiałam, zamierzam poszerzać wiedzę i przede wszystkim pomóc sobie

a w przyszłości być może i ja pomogę jeśli będe potrafiła

Dziękuję za przyjęcie na forum

-
Tysiołek
- Odważny i aktywny forumowicz
7 czerwca 2018, o 10:06
ambiwalencja pisze: ↑7 czerwca 2018, o 10:02
Dzień dobry wszystkim
Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum, już otrzymałam mnóstwo cennych informacji, dużo zrozumiałam, zamierzam poszerzać wiedzę i przede wszystkim pomóc sobie

Dziękuję za przyjęcie na forum
Witaj

miło Cię widzieć wśród nas!
rozgość się wygodnie i czerp stąd jak najwięcej bo naprawdę warto
W razie jakichś wątpliwości pisz.
Pozdrowionka

"Nie wolno Ci się bać,
Wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem
do każdego celu!!"
Mela Koteluk- Działać bez działania
https://m.youtube.com/watch?v=2_66jEp10Fc
AKCEPTACJA-mam zaburzenie i DD
IGNORANCJA- olewam lęki i natrętne myśli
ZAUFANIE- ufam temu co widzę i słyszę i że mój stan jest przejściowy
Myślenie boli a niektórych wręcz krzywdzi!
„Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych." – Ernest Hemingway
Z różnych powodów nie często przebywam na forum, więc jeśli długo nie odpowiadam na PW to wybacz

-
ambiwalencja
7 czerwca 2018, o 10:11
Być może w przyszłości będę mogła i potrafiła tez pomóc
Dziękuję za miłe przyjęcie

-
Tysiołek
7 czerwca 2018, o 10:18
ambiwalencja pisze: ↑7 czerwca 2018, o 10:11
Być może w przyszłości będę mogła i potrafiła tez pomóc
Dziękuję za miłe przyjęcie
To napewno, trzeba być dobrej myśli
Trzymam mocno kciuki

"Nie wolno Ci się bać,
Wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem
do każdego celu!!"
Mela Koteluk- Działać bez działania
https://m.youtube.com/watch?v=2_66jEp10Fc
AKCEPTACJA-mam zaburzenie i DD
IGNORANCJA- olewam lęki i natrętne myśli
ZAUFANIE- ufam temu co widzę i słyszę i że mój stan jest przejściowy
Myślenie boli a niektórych wręcz krzywdzi!
„Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych." – Ernest Hemingway
Z różnych powodów nie często przebywam na forum, więc jeśli długo nie odpowiadam na PW to wybacz

-
ZwyczajnaMama92
15 czerwca 2018, o 22:41
Witam Wszystkich.
Od dwóch lat zmagam się z nerwicą lękową bojąc się, że oprócz tego jest mi coś jeszcze. Samotnie wychowuję 3-letnią Córeczkę, o której Zdrowie również bardzo się boję.
Chętnie porozmawiam z kimś / poznam kogoś, kto zrozumie przez co przechodzę.
Pozdrawiam Wszystkich Nerwicowców życząc duuużo Zdrówka i siły do walki z tym przekleństwem.
-
Nipo
15 czerwca 2018, o 22:43
Witamy Cię,czuj się jak u siebie

zabieraj się do zapoznania się z materiałami i przesłuchaj sobie divovic,na pewno to Ci dużo rozjaśni

owocnego i szybkiego odburzania

-
katarzynka
15 czerwca 2018, o 23:45
ZwyczajnaMama92 pisze: ↑15 czerwca 2018, o 22:41
Witam Wszystkich.
Od dwóch lat zmagam się z nerwicą lękową bojąc się, że oprócz tego jest mi coś jeszcze. Samotnie wychowuję 3-letnią Córeczkę, o której Zdrowie również bardzo się boję.
Pozdrawiam Wszystkich Nerwicowców życząc duuużo Zdrówka i siły do walki z tym przekleństwem.
Witaj, dobrze Cię widzieć!
Pisz śmiało, pytaj, a zawsze znajdziesz pomocną dłoń. Dużo siły życzę

nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
Halka
16 czerwca 2018, o 06:21
ZwyczajnaMama92 pisze: ↑15 czerwca 2018, o 22:41
Witam Wszystkich.
Witaj, trafiłaś w dobre miejsce , pisz śmiało i pytaj, czytaj
-
Daidu
19 czerwca 2018, o 12:32
Witam. Jestem Dawid. Przeczytałem już większość tematòw na forum. Dziękuje również za Waszą bezinteresowność w dzieleniu się informacjami.
-
katarzynka
19 czerwca 2018, o 12:57
Witaj Dawid, miło Cię widzieć

-
KARDEDE
30 czerwca 2018, o 21:23
Witam wszystkich Wojowników ! jestem nowy i zapoznany z tematyką forum. To forum pomogło mi się upewnić w ciągu 2 godzin że nie jestem opętany i poddany Mind Control, bo przez 4 lata tak myślałem z racji, że nigdy bym nie wpadł, że nerwica+natręctwa+DD, to taka wewnętrzna wojna i było tragicznie z takim fałszywym przekonaniem a od 9 lat żyje z DD i jest spoko. To moja niewiedza mnie torturowala do momentu wejścia na grupę. Wieże, że wszyscy z tego wyjdziemy, tylko spalmy te fałszywe wzorce (MATRIXA), bo to jest zapętlanie, powtarzanie. I nie bądźmy zdziwieni, że wiemy, że to, to a i tak nas to męczy, musimy to zaakceptować i płynąc z tym jak, to inni opisują. Ja np myśli potrafię wyciszyć i nie nakręcać się, ale jak nie z lewej, to z prawej emocjami dostaję.
Życzę wszystkim duuuzo siły i wiary w siebie, to zaburzenie ma na celu nas wzmocnić, dlatego jest tak silnie przeżywane, byśmy już nigdy więcej nie cierpieli gdy całkowicie z tego się wykopiemy.
Pozdrawiam !
KAROL
-
Formenos
- Odburzony i pomocny użytkownik
1 lipca 2018, o 08:09
KARDEDE pisze: ↑30 czerwca 2018, o 21:23
Witam wszystkich Wojowników ! jestem nowy i zapoznany z tematyką forum. To forum pomogło mi się upewnić w ciągu 2 godzin że nie jestem opętany i poddany Mind Control, bo przez 4 lata tak myślałem z racji, że nigdy bym nie wpadł, że nerwica+natręctwa+DD, to taka wewnętrzna wojna i było tragicznie z takim fałszywym przekonaniem a od 9 lat żyje z DD i jest spoko. To moja niewiedza mnie torturowala do momentu wejścia na grupę. Wieże, że wszyscy z tego wyjdziemy, tylko spalmy te fałszywe wzorce (MATRIXA), bo to jest zapętlanie, powtarzanie. I nie bądźmy zdziwieni, że wiemy, że to, to a i tak nas to męczy, musimy to zaakceptować i płynąc z tym jak, to inni opisują. Ja np myśli potrafię wyciszyć i nie nakręcać się, ale jak nie z lewej, to z prawej emocjami dostaję.
Życzę wszystkim duuuzo siły i wiary w siebie, to zaburzenie ma na celu nas wzmocnić, dlatego jest tak silnie przeżywane, byśmy już nigdy więcej nie cierpieli gdy całkowicie z tego się wykopiemy.
Pozdrawiam !
KAROL
Hej Karol,
Dobrze, że tu trafiłeś i budujesz świadomość. Widzę, że już robisz robotę i idziesz we własciwym kierunku

Masz tu wszytskie narzędzia niezbędne w drodze do odburzania - zatem bierz garściami i działaj!

"A Ci, którzy tańczyli zostali uznani za szalonych przez Tych, którzy nie słyszeli muzyki"
-
eska2004
12 lipca 2018, o 07:48
KARDEDE pisze: ↑30 czerwca 2018, o 21:23
Pozdrawiam !
KAROL
o witaj

też nazywam świat nerwicy matrixem:D