Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
-
witorrr98
- Gość
Ja bym na twoim miejscu zastosował medytacje.Możesz ją stosować zawsze i wszędzie, a co lepsze za free.
-
witorrr98
- Gość
Co do terapii, to spytałbym się lekarza, jaka najbardziej odpowiednia, a co do medytacji, to wystarczy sobie w google wpisać lub coś na forum też się powinno znaleźć
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Musisz napisac 10 postow potem wpisac sie w kąciku " prosze o dostęp do czata" i admini wlaczaja Ci dostęp
-
Wojciech
- Odburzony i pomocny użytkownik
Cześć nowym! 
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
- katarzynka
-
Magda35
- Zarejestrowany Użytkownik
Dzięki za miłe przyjęcie. Przeczytałam już chyba wszystkie zamieszczone na zaburzeni.pl wpisy (trochę mi to zajęło, ale z uporem maniaka czytałam bez mała wszystko). Jak ogarnę, gdzie co mogę napisać to pozwolę sobie (w ramach "samoterapii") napisać co nieco o sobie.
- katarzynka
Śmiało, zachęcam do podzielenia się swoimi przeżyciamiMagda35 pisze: ↑6 czerwca 2018, o 22:33Dzięki za miłe przyjęcie. Przeczytałam już chyba wszystkie zamieszczone na zaburzeni.pl wpisy (trochę mi to zajęło, ale z uporem maniaka czytałam bez mała wszystko). Jak ogarnę, gdzie co mogę napisać to pozwolę sobie (w ramach "samoterapii") napisać co nieco o sobie.
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.