Tzn to akurat traktowałem jako coś pozytywnego bo jest coś w rodzaju "Dobra, właśnie wróciłem do rzeczywistości", ciekaw byłem po prostu czy ktoś coś takiego ma, bo mój stan dd mógłbym nazwać jako bycie nietrzeźwym bo takie mam odczucie, tak jak się rozmawia ze znajomymi po paru piwkach i słyszy głos to ja tak właśnie słyszę mniej więcej, oczywa su em jednak dd u mnie jak nie zwracałem uwagę to u mnie występowało zarówno negatywnie przy atakach paniki gdzie niedowierzałem co się dzieje i że to jest właśnie nerwica lub też pozytywnie kiedy miałem dobre dni w nerwicy to też się tak czułem ale wtedy było to przyjemne, dopóki nie dostałem ataku paniki

, co do występowania u mnie to bardzo róźnie, nieraz było tak, że na samą myśl miałem lekkeigo ataku paniki, którego byłem świadom zupełnie i nawet się nie bałem tylko śmiałem, a co zaburzen postrzegania siebie, uczuc nierealnosci, to przy lęku, strachu dd wlasnie daje mi objawy, ze nie wiem zupelnie, co sie ze mna dzieje, ze zwariowalem itd, wtedy dopoki swiadomie nie podejde to tak bedzie. Stan mi przechodzi zazwyczaj jak się czymś zajmę i nie zwracam właśnie uwagi, jednak nie mogę na to mówić, że jest jakieś złe. Myślę, że głównie przez lęk tak jest. Ja dlatego sam się zastanawiam czy to jest na pewno "dd" bo wiele ludzi pisze tutaj wiele ciekawych objawów na które ja nie zwracałem uwagi, może też przez to sam się bardziej nakręciłem bo czytając to wydaje się to trochę straszne sam zacząłem się nadmiernie przyglądać sobie czy widze siebie a nie obcą osobę, stałem się bardziej wyczulony i trochę się boję swojego odbicia

. Samo zaburzenie postrzegania czasu i tego co się naprawdę dzieje jest bo ciągle tym lękiem tym co się dzieje żyje a właściwie wcześniej bardziej byłem jeszcze bardziej w to wczuty jak nie bylem swiadom co sie ze mną dzieje

.
-- 13 czerwca 2015, o 01:54 --
Ważne jest dla mnie też czy odczucia lęku, że zwariowałem, że zaraz coś mnie pierd*****, że to jednak coś innego bo objawy, strach jest tak silny, że jestem przegrany, że nie dam rady z tym, ogromny strach w rękach w ciele jest związane z samym lękiem nerwicowym czy z dd. Bo dziś miałem tą sytuację, że miałem dd, jednak nie reagowałem na niego negatywnie, a przynajmniej staralem się i nawet śmiałem się, że jest faza jak po 2 piwach mniej więcej bo serio ja się tak czuję, jestem trochę przyćmiony

, to potem jak już się ściemniło i sam zacząłem wracać do domu taki napad lęku miałem , sam już nie wiem skąd przyszedł ale się zaczęło jak rozmawiałem z kolegą przed jego blokiem

, że szok i właśnie te odczucia jak miałem jak na początku. No i oczywiście też wyczulenie na wszystkie dźwięki, czy był to napad paniki to sam nie wiem gdyż teraz już nie zwracam uwagi tak jak kiedyś na napad paniki.
Sam jestem -do teraz wystraszony tym dzisiejszym stanem lękowym wlasnie co mialem, oczywiscie jest ten lęk w ciemności jak sam w pokoju siedzę, właśnie tez się boję teraz coś w lustrze odbicia, po ciemku w sumie najbardziej. Myślę, że gdybym nie przywiązywał tak uawgi do tego to by było ok jak ze wszystkim ale mój umysł jest zlękniony i podświadomie reaguje na to, sny jak sny nieciekawe i oczywiście budzenie się bardzo wystraszonym czego wprost niecierpię , kręcenie się wokół

. W objawach nerwicy to wyzczytałen wlasnie takze spoczko, ciezko mi jest wlasnie pojac to dd, prosilbym tez was o wywnioskowanie tego co napisalem u mnie. Bo wlasnie wiele bylo objawow na ktore zaczalem zwracac uwage dopiero po przeczytaniu

, a to jak na poczatku uwagę zwracałem to tak napisałem i zazwyczaj tak opisuję. No śnieg optyczny, wrażliwość na światło, powidoki, bóle migrenowe z aura, pisk w uszach to klasyk, pisałem o tym. Uczucie nieraolności, patrzenie czy moje ręce to moje- w sumie to zaczalem dopiero patrzec jak przeczytalem to, właściwie to teraz nawet czuję takie dd i przez to że się wczułem w pisanie i przez to że jest ciemno a mam śnieg optyczny także widzę dużo kropeczek

, także mam wrażenie jakby się ruszały przedmioty

Bo przy tym wszystkich nic innego oprócz dd być nie może co?

, a co do tych silnych napadów lękowych to występują u was, taki hardkor ;p ?