Na pewno w kazdym razie ten bol nie jest smiercionosny

Cześć, te przewidzenia są czymś normalnym w stanach D/D. Też to mam i się przestraszyłem dosyć na początku, ale tutaj na forum mi napisali, że to normalne. Umysł w napięciu szuka potencjalnego zagrożenia, którego tak naprawdę nie ma i właśnie tym to się objawia - przewidzeniami.hardi_85 pisze:Witam. Ja mam objawy ktorych nie moge znalesc u was a mianowicie (oprocz wszystkich podstawowych objawow dd) czasami gdzies daleko kontem oka zobacze przedmiot i przez chwile wydajevmi sie czyms innym chodz patrze na ten sam przedmiot np oatatnio w nocy wysiadajac z auta zobaczylem budynek gdzies miedzy blokami i przez chwile bylem pewien ze tam stoi autobus dopiero po chwili spostrzeglem sie ze to budynek chodz baprawde mogl przypomnuec autobus ,gdzies tam kropelka po szybie poleci w aucie jak jade i wychwyce to kobtem oka w aucie i przez moment wydaje mi sie ze ktos biegnie ale gdy sie zorietuje to tylko kropelka po szybie bocznej pokeciala. Caly czas mi tiwarztszy napiecie. U mnie zaczelo sie od natretnych mysli ze skrzywdze corke zone itp. Gdy te mysli przyszly to distalem strasznego stresu niewiedzac co mi sie dzieje ,distalem tez nadcisnienia chwilowego od tego stresu u od tamtej pory dd zaczelo sie poglebiac o ile nim jest ale teraz juz najbarzdziej sie boje tych niby blednych spistrzezen. Boje sie schizofreni ze rodzina sie bedzie za mnie wstydzic.
-- 18 stycznia 2015, o 11:29 --
Te przywidzenia zdarzaja mi sie gdy sie tak strasznie zamysle. Dopiero jak sie skupie to ogarniam to co blednie spostrzeglem. Ogolnie wystepuje u mnie totalne rozkojarzenie ,otepienie i brak koncentracji. Czasami ktis do mnie cos mowi a ja jak sie po chwili odwiesze dopiero mu odpowiem lub zapytam co do mnie mowil. Boje sie strasznie ze to schizo ...