Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wątpisz co do swoich objawów? Dyskusja, opisy, wyjaśnianie.
-
- Ex-administrator i do tego odburzony
Mi ta miłość jakoś do końca pomóc nie chce :<
With your feet in the air and your head on the ground
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse
If theres nothing in it
And you'll ask yourself
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Your head will collapse
If theres nothing in it
And you'll ask yourself
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Where is my mind ?
- Sasuke
- Odważny i aktywny forumowicz
Ty sie śmiejesz , ale ja mam wielką miłość do Diva i VicaMiesinia pisze:Miłości do Victora, dlatego ty Sasuke z tego nie wyjdziesz hehehehe

Robie to cały czas , ile to robiłaś ,że przeszło

Chcesz umrzeć? To możesz zawsze, ale jaki to ma sens, skoro. Pewnego dnia to cię i tak dopadnie, to jest poza twoją kontrolą.
-
- Ex-administrator i do tego odburzony
Może coś w tym jest, nie zaszkodzi spróbować 

With your feet in the air and your head on the ground
Your head will collapse
If theres nothing in it
And you'll ask yourself
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Your head will collapse
If theres nothing in it
And you'll ask yourself
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Where is my mind ?
- Sasuke
A taka co w ogóle zaburzona nie była może byćMiesinia pisze:Jakby tak liczyć odkąd sie zagrałam za siebie to bedzie gdzieś...od lutego.
Bo wam potrzeba odburzonej kobiety Lipus, weź sie zakrec koło Ciasteczka albo Anetki...

Chcesz umrzeć? To możesz zawsze, ale jaki to ma sens, skoro. Pewnego dnia to cię i tak dopadnie, to jest poza twoją kontrolą.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Macie czasami takie stany dziwne. cos takiego jak w snie? z tym ze nie chodzi mi o to ze widzicie tylko emocjonalnie te emocje sa takoe dziwne jakby ze snu. takie no nie wiem jak to wam opowiedzieć.. macie cos takiego? jak to działa ?
- Miesinia
- Odburzony i pomocny użytkownik
Tak Direct, miałam dokładnie takie stany, nie dość że odcxuwalam emocje że snu przez cały dzień to jeszcze wracały mi obrazy myślowe z tych snów i mieszały sie z obrazami z życia codziennego.Albo potrafiły mi wrócić obrazy że snów,wspomnienia sprzed paru miesięcy.
To jest wszystko bujda!
- Lipton
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Nie martw się Direct, mam to samo. Przy DD nie pamiętam co mi się śniło, a co było na prawdę. Oczywiście chodzi o błache wydarzenia, bo ważne rzeczy pamiętam normalnie. Zastanowiło mnie dzisiaj jednak, dlaczego tak lubię śnić. Sen to dla mnie taka trochę ucieczka od rzeczywistości. Nie zastąpi mi jej oczywiście, ale jednak trochę mnie to niepokoi.
Najczęstszą przyczyną niepokoju jest poszukiwanie spokoju
- Mr.DD
Tak tak, to wszystko normalne.
Cierpienie wymaga więcej odwagi niż śmierć.
Niektórzy po zapadnięciu zmroku już nie potrafią uwierzyć w słońce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwości, aby doczekać nadchodzącego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę. Tam czeka na ciebie słońce.
Niektórzy po zapadnięciu zmroku już nie potrafią uwierzyć w słońce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwości, aby doczekać nadchodzącego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę. Tam czeka na ciebie słońce.
-
- Administrator
Wydaje, wydaje, wyedaje, wydaje, wydaje, wydaje, wydaje, swiadomosc dziala 

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- Lipton
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Direct, bo jak Cię spotkam to Ci kopa zasadzę
Normalna derealka. Czujesz się po prostu jakby ktoś Cię pie*dolną patelnią przez łeb
Ja nigdy nie robiłem błędów ortograficznych, a teraz sprawdzam to co napisałem i widzę ich mnóstwo bo skupienia brak. Ale to mnie totalnie wali, a Ty cały czas panikujesz. Stary, zrozum że to normalne 

Najczęstszą przyczyną niepokoju jest poszukiwanie spokoju
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam mi od kilku dni dolega uczucie jakbym nie zyl, wogole nic nie czuje, przez cale dnie, dzien w dzien czuje sie jakbym nie zyl. Od miesiaca mam taki dziwny stan na poczatku strasznie krecilo mi sie w glowie po tygodniu zaczelo mi serce mocno bic i pocenie sie. Teraz jakbym nie mial mozgu wszystko jest dziwne, ciagle uczucie umierania i jakbym nie zyl. Czy to nerwica czy co? I jak sie tego cholernego uczucia pozbyc.
-
- Administrator
Nie da sie po takim krotkim wpisie udzielic odpowiedzi.
A skad my wiemy czy miales stres jakis? czy moze paliles coś jak marycha? Moze byles oslabiony?
Przemeczony?
Byles u lekarza? Bo na poczatku trzeba jakies badanka podstawowe walnac.
A skad my wiemy czy miales stres jakis? czy moze paliles coś jak marycha? Moze byles oslabiony?
Przemeczony?
Byles u lekarza? Bo na poczatku trzeba jakies badanka podstawowe walnac.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".