Albo patrze na mecz i nic z tego nie wiem ? To jak ?
Sasuke pisze:Div ,ale powiedz mi jak działać , i zmienić lękowy nawyk jak to jest serio automat tzn. patrze i nagle "kuźwa nie pamiętam nic z tej drogi" to mam nie myśleć o drodze ? O tym jak szedłem? Gdzie przed chwilą byłem i jaki był krajobraz ?
Albo patrze na mecz i nic z tego nie wiem ? To jak ?
Też tak mam bardzo częstoSasuke pisze:No to nic , trzeba walczyć dalej![]()
Wiesz co mnie denerwuje , jak np. patrze na mecz i za chwile uświadamiam sobie ,że nic z tego nie wiem, nie pamiętam bramek , albo co przed chwilą się działo, wiem ,że mam nerwicę i DD , ale to jest masakryczne, próbuje się na czymś skupiać a nie idzie![]()
To też objaw, który mnie dotyczySasuke pisze: Dziś byłem na spacerze (chce schudnąć i się zacząć ruszać)
No i ok ide do parku , i była dłuższa prosta i wydaje mi się ,że w ogóle nie ide do przodu tylko stoję, ale dobra ide dalej , patrze w dół , patrzę w górę i myśl "gdzie ja jestem ?" w ogóle nie pamiętam ,że tu już doszedłem , jakby mnie w ogóle tam nie było :/
Jak już przeszedłem 2/3 trasy to myślałem o tym jak szedłem i prawie nic nie pamiętam tylko takie parę szczegółów ;P
No jakbym czytała o swoim DD! Bardzo często też mi się zdarzaSasuke pisze: I o tym jak myślałem ,że muszę tu to napisać (wiem ,że to złe bo nic z tego z spaceru co do relaksacji tylko negatywne myśli .
Ooo Patka , nie spodziewałem sięnierealna pisze:Też tak mam bardzo częstoSasuke pisze:No to nic , trzeba walczyć dalej![]()
Wiesz co mnie denerwuje , jak np. patrze na mecz i za chwile uświadamiam sobie ,że nic z tego nie wiem, nie pamiętam bramek , albo co przed chwilą się działo, wiem ,że mam nerwicę i DD , ale to jest masakryczne, próbuje się na czymś skupiać a nie idzie![]()
To też objaw, który mnie dotyczySasuke pisze: Dziś byłem na spacerze (chce schudnąć i się zacząć ruszać)
No i ok ide do parku , i była dłuższa prosta i wydaje mi się ,że w ogóle nie ide do przodu tylko stoję, ale dobra ide dalej , patrze w dół , patrzę w górę i myśl "gdzie ja jestem ?" w ogóle nie pamiętam ,że tu już doszedłem , jakby mnie w ogóle tam nie było :/
Jak już przeszedłem 2/3 trasy to myślałem o tym jak szedłem i prawie nic nie pamiętam tylko takie parę szczegółów ;PChoć teraz już się na tym łapię, żeby nie myśleć i się nie zastanawiać
Albo sobie mowie - przyleciałam helicopterem
No jakbym czytała o swoim DD! Bardzo często też mi się zdarzaSasuke pisze: I o tym jak myślałem ,że muszę tu to napisać (wiem ,że to złe bo nic z tego z spaceru co do relaksacji tylko negatywne myśli .np. ooo, olałam objaw, oooo mam te myśli - i już mam obraz myślowy jak tu z Wami o tym pisze
Ale to normaWszystko z tego mam albo i miałam - ale trzeba to ucinać zanim się rozkręci
![]()
Ty już masz koniecMiesinia pisze:Ja to na końcu to ucinalam krótkim wypierd......i myślałam o tym gdzie i po co jadę
Powtarzaj to miesia zawsze wtedy gdy kobiety jakies beda o to pytalyMiesinia pisze:Miłości do Victora, dlatego ty Sasuke z tego nie wyjdziesz hehehehe