Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wątpisz co do swoich objawów? Dyskusja, opisy, wyjaśnianie.
-
- Administrator
No to jzu lepiej, troche juz obraz sie wylania 
Ale i tak powinienes isc do lekarza rodzinnego, pewnie zrobi ci badanka tarczycy, oczywiscie bez stresu, badania sa potrzebne zeby moc powiedziec tak to od stresu, tylko po to.
I ogolnie no stresy moga przemeczac i moze sie pojawiac bardzo wiele takich objawow roznych.
Przejrzeć mozesz sobie watkui te z pierwszego dzialu info-dla-swiezakow-i-obytych.html
Wyjasniaja wiele waznych kwestii.
Ogolnie objawy jaki wymieniles wystepuja w trakkcie przemreczenia, stresu, wpadniecia w jakies stany lękowe od przeciazenia.
Wiec spokojnie.
No ale trzeba od poczatku sie za to zabrac jak nalezy.

Ale i tak powinienes isc do lekarza rodzinnego, pewnie zrobi ci badanka tarczycy, oczywiscie bez stresu, badania sa potrzebne zeby moc powiedziec tak to od stresu, tylko po to.
I ogolnie no stresy moga przemeczac i moze sie pojawiac bardzo wiele takich objawow roznych.
Przejrzeć mozesz sobie watkui te z pierwszego dzialu info-dla-swiezakow-i-obytych.html
Wyjasniaja wiele waznych kwestii.
Ogolnie objawy jaki wymieniles wystepuja w trakkcie przemreczenia, stresu, wpadniecia w jakies stany lękowe od przeciazenia.
Wiec spokojnie.
No ale trzeba od poczatku sie za to zabrac jak nalezy.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Administrator
Moim zdanim to wypisz wymaluj reakcja na stres, czyli objawy nerwicowe. Ogólnie to jeżeli miałeś sporo stresu to teraz się może manifestować właśnie w takiej formie. Moim zdaniem wskazuje to na przekroczenie bariery stresowej. Więc najlepszym co możesz teraz zrobić to dać sobie czas i poczytać o mechanizmach jakimi mechanizmy lękowe się rządzą. Wszystko znajdziesz w oierwszym dziale forum: artykuły forum.
Co do ściski w gardle to typowy objaw nerwicowy, tzw: uczucie guli w gardle - globus histericus. Kompletnie nie groźne, nic Ci od tego nie będzie, to tymczasowe zwężenie się gardła przez lęk/stres. Także spokojnie, samo Ci minie.
Pozdrawiam.
Co do ściski w gardle to typowy objaw nerwicowy, tzw: uczucie guli w gardle - globus histericus. Kompletnie nie groźne, nic Ci od tego nie będzie, to tymczasowe zwężenie się gardła przez lęk/stres. Także spokojnie, samo Ci minie.
Pozdrawiam.
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Przed chwila mialem dziwny atak myslalem ze juz koniec umieram... Staje na nogi i ide do innego pokoju gdzie ktos jest. Po chwili przechodzi niby. Ale ciagle mam uczucie zejscia. I dziwne uczucie w glowie cisnienia jakby mozg mi scoskalo. Juz nie mam sily ciagle jestem w takim stanie ze nie zyje ze umre.
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Tylko nie KAMIENIA!Peja pisze:A mogliśmy zostać w epoce kamienia łupanego i kazdy by mial wyjebke na dd i chore objawy

-
- Gość
Feibeer, skoro czujesz sie ze umierasz, to usiadz i czekaj az umrzesz. Zobaczysz ze jednak bedziesz zyc.
Sama jestem mistrzem 'zaraz umre', nieustannie juz umieram. Musimy zdac sobie sprawe, ze jednak przezyjemy. Tez sciska m glowe a jednoczesnie jakby miala wybuchnac. Sprobuj zajac sie czyms innym, moze to Cie odprezy i zejdzie troche napiecia.
Sama jestem mistrzem 'zaraz umre', nieustannie juz umieram. Musimy zdac sobie sprawe, ze jednak przezyjemy. Tez sciska m glowe a jednoczesnie jakby miala wybuchnac. Sprobuj zajac sie czyms innym, moze to Cie odprezy i zejdzie troche napiecia.
- Sasuke
- Odważny i aktywny forumowicz
http://bezuzyteczna.pl/74-doswiadczylo- ... cji-176230 Czo ta bezużyteczna :O
Chcesz umrzeć? To możesz zawsze, ale jaki to ma sens, skoro. Pewnego dnia to cię i tak dopadnie, to jest poza twoją kontrolą.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Widzę nie tylko ja to patrzylem xd
-- 4 lipca 2014, o 02:11 --
Dziś się budzecz takim uczuciem.. jakbym nie ogarnial. i wgl wydaje misie teraz że wszystko co robię to robie wctakim dziwnym stanie.. jakbym ciagle byl po narkotyku.. taki stan.. i ni chujaidzie piczuc normalność..
-- 4 lipca 2014, o 05:41 --
Dziś się budzecz takim uczuciem.. jakbym nie ogarnial. i wgl wydaje misie teraz że wszystko co robię to robie wctakim dziwnym stanie.. jakbym ciagle byl po narkotyku.. taki stan.. i ni chujaidzie piczuc normalność..
też takie cos macie? ze odczuwacie tak inaczej o wiele rzeczywistośc. ze macie taki stan.. dziwny.. taki no nawet nie wiem jak go opisać.. opiszcie proszę jak wy się czujecie.. jaki macie stan jak go odczuwacie..
-- 4 lipca 2014, o 02:11 --
-- 4 lipca 2014, o 05:41 --
też takie cos macie? ze odczuwacie tak inaczej o wiele rzeczywistośc. ze macie taki stan.. dziwny.. taki no nawet nie wiem jak go opisać.. opiszcie proszę jak wy się czujecie.. jaki macie stan jak go odczuwacie..
- Miesinia
Teraz to już tak opisales Direct, że wogóle nic z tego nie wynika
ale jak sie domyślam chodzi ci o odcięcie, przestan panikowac,masz dd i nic na to nie poradzisz, dopóki sie nie uspokoisz to nie ruszysz z miejsca, miałam tak dziwne stany w dd że nikt by nie uwierzył, nikt kto nie przechodził tego samego. Uwierz,że nic ci sie nie dzieje, bo to tylko ( i aż) odcięcie.

To jest wszystko bujda!
- nierealna
- Ex Moderator
to zrozum, że masz DD. tyle w tym siedzisz, a tak srasz się z tym i analizujesz każdy objaw ; )
wiem, ze to jest cięzko jak jest jakiś nowy, ale ty to masz stary rok, czy ileś tam xd już dawno powinieneś być ku końcowi ;]
wiem, ze to jest cięzko jak jest jakiś nowy, ale ty to masz stary rok, czy ileś tam xd już dawno powinieneś być ku końcowi ;]
Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
- dankan
stary nie wygaduj takich rzeczy ze te objawy jak na dd sa dziwne bo widac masz slabe objawy w takim razie
ja mam dd i nie odrozniam prawie dnia od nocy wiec zastanowi sie co mowisz. ty po prostu panikujesz ze jest ci cos innego. a nie wiem co innego moze dawac ze ty czujesz sie dziwnie
chyba tylko sam ty musisz wynalezc jakas dziwna chorobe.

Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html