Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Sprawdzanie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Lilyth
Zarejestrowany Użytkownik

31 grudnia 2018, o 15:45

witorrr98 pisze:
31 grudnia 2018, o 15:43
STOP :!!!: Najlepiej już odłożyć ten temat, bo do niczego nie prowadzi.
Poczekaj kolego.....bo moze tu chodzi o reakcje walcz-uciekaj a on o tym nie slyszal....
Nigdy nie pozbędziemy się tego o czym nie mówimy.

Just because it burns, doesn't mean you're gonna die :friend:
whyisthat

31 grudnia 2018, o 15:47

Lilyth pisze:
31 grudnia 2018, o 15:41
A u Ciebie przy tych natretach co teraz pisales nie bylo uczucia jak bys chcial uciec? Tzn w tym samochodzie i u tej siostry?
Wiesz możliwe że było take coś... takie dziwne że mi coś zaraz odbije i stanę się taki mega egoistyczny ZE JA CHCE coś tu i teraz. Nawet nie wiem jak to opisać.....
Reap what you sow!
Awatar użytkownika
sennajawie
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

31 grudnia 2018, o 15:49

Tłumaczymy temu Panu od 10 stron jedna rzecz,.i jeszcze w 2 innych wątkach, jest na forum od ponad 800set postów nie sądzę żeby nie słyszał o podstawie nerwicy jaka jest walcz uciekaj :) nawet wklejanie tutaj linków z postami jak i odpowiedź samego admina nic nie dała. Popieram Wiktora ten temat do niczego dobrego nie prowadzi.
Chciałam pamiętać jak rozpaczliwa jest ciemność, by pełniej móc cieszyć się nowym światłem.

Nie walcz z nerwicą, przytul ją mocnym uściskiem :si

"Byłam zmęczona ciągłą introspekcją. Pragnęłam prostoty, a wpakowałam się w nowe komplikacje. Powoli, w bólach zrywałam z siebie kolejne warstwy odczuć i przeinaczeń. Bałam się, że gdy dojdę do końca nic już tam nie będzie. Tylko czarna dziura."
Lilyth

31 grudnia 2018, o 15:50

whyisthat pisze:
31 grudnia 2018, o 15:47
Lilyth pisze:
31 grudnia 2018, o 15:41
A u Ciebie przy tych natretach co teraz pisales nie bylo uczucia jak bys chcial uciec? Tzn w tym samochodzie i u tej siostry?
Wiesz możliwe że było take coś... takie dziwne że mi coś zaraz odbije i stanę się taki mega egoistyczny ZE JA CHCE coś tu i teraz. Nawet nie wiem jak to opisać.....

Mi chodzilo o takie uczucie jakbys mial zaraz gdzies biec polaczone z lękiem....ok moze i konczmy ten temat....ale jezeli nie slyszales o reakcji walcz-uciekaj to na forum jest opisana.....

Lilyth

31 grudnia 2018, o 15:50

sennajawie pisze:
31 grudnia 2018, o 15:49
Tłumaczymy temu Panu od 10 stron jedna rzecz,.i jeszcze w 2 innych wątkach, jest na forum od ponad 800set postów nie sądzę żeby nie słyszał o podstawie nerwicy jaka jest walcz uciekaj :) nawet wklejanie tutaj linków z postami jak i odpowiedź samego admina nic nie dała. Popieram Wiktora ten temat do niczego dobrego nie prowadzi.
Ok.......the end😘

Tove
Odważny i aktywny forumowicz

31 grudnia 2018, o 15:54

Po 10 stronach odpowiedzi na twoje pytania uważam, ze temat został wyczerpany:) ty nawet nie próbujesz zrozumieć co ci tutaj piszemy! Ty czekasz aż ktoś ci napisze chyba to co chcesz usłyszeć do tego burzysz się na konstruktywna krytykę. Czytaj ze zrozumieniem co ci piszemy!
Uczepiłes się tego wychodzenia z domu i łóżka i chcesz wyjść tylko w tych obszarach z nerwicy, a skutek jest taki ze bujasz się już kilka lat. Coś tam się poprawiło i sobie żyłeś.
A nawiasem jeszcze to bardzo dziwne, ze po tylu latach na forum nie masz kompletnie wiedzy o nerwicy. I nie obrażaj się bo chce cie w końcu otrzeźwić
Ode mnie kropka:)
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, It’s not the end.
Ed Sheeran
Awatar użytkownika
sennajawie

31 grudnia 2018, o 15:57

Chodzi o to że ten temat to jego natret. A my odpowiadajac mu wszędzie i ciągle karmimy jego nerwice :D natrętom stop, ucinamy😁
Chciałam pamiętać jak rozpaczliwa jest ciemność, by pełniej móc cieszyć się nowym światłem.

Nie walcz z nerwicą, przytul ją mocnym uściskiem :si

"Byłam zmęczona ciągłą introspekcją. Pragnęłam prostoty, a wpakowałam się w nowe komplikacje. Powoli, w bólach zrywałam z siebie kolejne warstwy odczuć i przeinaczeń. Bałam się, że gdy dojdę do końca nic już tam nie będzie. Tylko czarna dziura."
whyisthat

31 grudnia 2018, o 16:02

Ok dzięki za odpowiedzi. Nie to że nie próbuje tylko mam mętlik bo jedni piszą tak A drudzi inaczej.

Swoją drogą faktycznie ten wątek to może być mój natret i rozkminianke nie w głowie A tutaj
Reap what you sow!
Tove

31 grudnia 2018, o 16:09

Nie No nie wytrzymam!!!! Nie wmawiaj ze ktoś ci tu cis kazał a my zabraniamy! To ty interpretujesz to na dwa sposoby. My mówimy o tym samym, to twoja interpretacja i podejście jest błędne!
Ed Sheeran
whyisthat

31 grudnia 2018, o 16:13

Tove pisze:
31 grudnia 2018, o 16:09
Nie No nie wytrzymam!!!! Nie wmawiaj ze ktoś ci tu cis kazał a my zabraniamy! To ty interpretujesz to na dwa sposoby. My mówimy o tym samym, to twoja interpretacja i podejście jest błędne!
Kurde tove jakoś my chyba gadamy innym językiem. Innych rozumiem A z Tobą się nie mogę dogadać i to od twojego postu mnie tak wzięło na maksa.

Jedni piszą żeby wychodzić jak się czegoś boisz. Napisałem wcześniej że jak miałem lęk i natrety że jak będę w galerii to z niej nie wyjdę to poszedłem tam i zmierxylem się z tym lękiem i tym samym sprswdzilem że nic mi się nie stało.
Inni piszą że też tak robią i nie ma w tym nic złego. A ty piszesz że to kompulsja. Że to jest złe i żeby tak nie robić to sorry
Reap what you sow!
Tove

31 grudnia 2018, o 16:19

Super, teraz na mnie zrzuć winę:)
Sam odpowiedz sobie na pytanie czy dobrze robisz a ja nie mam racji skoro dalej tkwisz w lękach?
Ja już się więcej nie wypowiadam.
Ed Sheeran
Gafa

witorrr98 pisze:
Zgadzam się. :grr: ;) Whyisthat przestan wkoło to samo analizować. Już tyle osób Ci tłumaczyło. STOP!!!!! STOP!!!! :!!!:
whyisthat

31 grudnia 2018, o 16:21

Gafa pisze:
witorrr98 pisze:
Zgadzam się. :grr: ;) Whyisthat przestan wkoło to samo analizować. Już tyle osób Ci tłumaczyło. STOP!!!!! STOP!!!! :!!!:
Ok ok już stop tylko chodzi mi o to żeby się wytłumaczyć że wyszło dużo nieporozumień między mną a tove.
Reap what you sow!
Gafa

31 grudnia 2018, o 16:33

:friend:
whyisthat pisze:
31 grudnia 2018, o 16:21
Gafa pisze:
witorrr98 pisze:
Ok ok już stop tylko chodzi mi o to żeby się wytłumaczyć że wyszło dużo nieporozumień między mną a tove.
:friend:
ODPOWIEDZ