Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
siemka
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
No jest trudne, jest... Może psycholog pomoże Ci znaleźć źródło tego?
Ja dziś oglądałem piłę do drewna w sklepie i zaczęły mnie nachodzić czarne wizje przyszłości świata i myśli o tym, że piła może być potrzebna, żeby zbudować sobie jakieś obozowisko w lesie podczas wojny albo innej apokalipsy (bo mam z tym związany lęk:D)... Ale wiesz - już mam do tego dystans i nie daję się wkręcać. Pomyślałem o tym i tyle. Odłożyłem piłę i poszedłem dalej. I tak ją planuję kupić, ale nie chcę żeby to wiązało się z jakimś przymusem lękowym. Może za 2-3 dni spróbuję jeszcze raz i nie będę wtedy myślał o wojnie trzymając w ręku ten kawałek metalu
Ja dziś oglądałem piłę do drewna w sklepie i zaczęły mnie nachodzić czarne wizje przyszłości świata i myśli o tym, że piła może być potrzebna, żeby zbudować sobie jakieś obozowisko w lesie podczas wojny albo innej apokalipsy (bo mam z tym związany lęk:D)... Ale wiesz - już mam do tego dystans i nie daję się wkręcać. Pomyślałem o tym i tyle. Odłożyłem piłę i poszedłem dalej. I tak ją planuję kupić, ale nie chcę żeby to wiązało się z jakimś przymusem lękowym. Może za 2-3 dni spróbuję jeszcze raz i nie będę wtedy myślał o wojnie trzymając w ręku ten kawałek metalu

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No mam zamiar sie umowic z psycholozka na spotkanie pod koniec miesiaca...mysle ze to moze byc zwiazane z tym ze jestem idealistka,chcialabym zeby wszystko bylo doskonale...a z drugiej strony moze tez ze strachem przed zwariowaniem?bo moze mi sie kojarzyc dziwny styl-dziwny czkowiek-chory czlowiek-boje sie zapasc na chorobe psychiczna...nie wiem
psycholog tez nie odwali za mnie calej roboty moze te 20% a reszte ja(sydaje mi sie ze juz 40-50 % mam za soba:-))

- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
Świetnie kombinujesz Sherlocku 

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
-
Jeszcze te kombinowanie musze dobrze wcielic w zycie i bedzie git 
-- 9 kwietnia 2015, o 17:59 --
Ej a tak poza tym biore setaloft czy cos tam,myslisz ze jak WZIELAM JEDEN LYCZEK PIWA REDS MALINOWEGO to moze mi sie cos stac?

-- 9 kwietnia 2015, o 17:59 --
Ej a tak poza tym biore setaloft czy cos tam,myslisz ze jak WZIELAM JEDEN LYCZEK PIWA REDS MALINOWEGO to moze mi sie cos stac?
-
Ja juz czasami sie smieje ze tyle czasu na to stracilam
ale czasami jak dorwie to hohoh XD ale to tylko mysli.zjebane mysli,za duzo stresu.duzo ludzi tak ma.ale zycie jest za piekne zeby sie martwic wszystkim.a u ciebie jak?