Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

siemka

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
bart26
Odburzony i pomocny użytkownik

10 kwietnia 2015, o 12:35

Jerry chyba tylko chcial przez to powiedziec ze lepiej zmienic lekarza jez3li mu poprostu nie ufasz napewno nie chcial cie przestraszyc hehe a po drugie moim zdaniem psycholog to dobra opcja a walka z nerwica bez leków jeszcze lepsza kazdy psycholog ci to powie i kazdy odburzony powodzenia
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
patex
Zarejestrowany Użytkownik

10 kwietnia 2015, o 12:59

Ja wlasnie pojde niedlugo i powiem ze chce zmniejszyc dawke i w koncu skoncze to gowno brac...to ja sie zastanawiam jak w takim razie tak duzo objawow mi przeszlo o.O

-- 10 kwietnia 2015, o 11:59 --
Cholera tak se teraz mysle ze po co mi te tabletki...
Taci

10 kwietnia 2015, o 13:02

Może cię uspokoił wyciszyć poprawiły humor?
patex

10 kwietnia 2015, o 13:10

Chyba wszystko na raz :-)
Taci

10 kwietnia 2015, o 13:12

To jednak troche pomogły :) ale i tak 75 % Ty musisz roboty zrobic a nie leki, leki tylko pomogą się odburzyć :D ja też biorę leki i zastanawiam sie czy nie odłożyć bo mnie wyciszyły uspokoiły ale co dalej? nie chce wiecznie brac leków
patex

10 kwietnia 2015, o 13:19

Uwazam zs ja juz 50% roboty wykonalam,ja tez nie zamierzam juz brac lekow ;-)
Awatar użytkownika
Jerry
Odważny i aktywny forumowicz

10 kwietnia 2015, o 13:23

No jasne, że dużo roboty odwaliłaś.
Nie ma czegoś takiego jak prawdziwe albo nieprawdziwe myśli o samobójstwie :) wszystkie myśli są tak bardzo prawdziwe jak Twoja wiara w nie. Jeżeli się ich boisz tzn. że są one w konflikcie z Twoim ja. Co innego gdybyś uznała je za fascynujące albo niezbędne dla rozwiązania problemów... a tak to sobie są i Cię straszą. Równie dobrze mogłabyś mieć myśli pedofilskie albo kanibalistyczne :)
Natomiast, jeżeli mija tyle miesięcy brania, a Ty dalej masz lęki to można zastanowić się nad sensem ich dalszego brania, ale tylko w porozumieniu z psychologiem i psychiatrą.
Serio lekarz pierwszego kontaktu, jeżeli nie ma doświadczenia w psychiatrii, nie powinien Cię karmić lekami antydepresyjnymi.
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Taci

10 kwietnia 2015, o 13:25

Jeśli o tym jesteś przekonana to śmiało możesz odłożyć. Ja biore 3 miesiące i cały czas sie waham a dzisiaj mam wizyte u psychiatry i nie wiem co mam zrobić :)

-- 10 kwietnia 2015, o 12:25 --
A ja Jerry odwaliłam kawał roboty? :P:P
patex

10 kwietnia 2015, o 13:34

Ja wlasnie powiedzialam mamie ze chce isc do psychologa zeby miec pewnosc ze wszystko z moimi nerwami ok ;P ale ja i tak bym musiala sie skonsultowac z psychologiem na temat spotkan bo prywatnty niezle kase trxepie a wiadomo nie bede co msc tyle placic :-) pojde po jakas porade w jakim jestem etapie i czy w ogole dobrze czynie biorac leki :-)

-- 10 kwietnia 2015, o 12:34 --
Chodzi o to ze ja w tamtym okresie nerwicy nie wiedzialam nawet ze to nerwica,a on stwierdzil ze moga to byc zaburzenia k-o i ze taki wiek,za duzo stresu.On wielu ludziom pomaga w takich sprawach ale i tak pojde do tego psychologa zeby czasem nic mi nie wrocilo
Awatar użytkownika
Jerry

10 kwietnia 2015, o 14:10

taciakowa90 pisze:Jeśli o tym jesteś przekonana to śmiało możesz odłożyć. Ja biore 3 miesiące i cały czas sie waham a dzisiaj mam wizyte u psychiatry i nie wiem co mam zrobić :)

-- 10 kwietnia 2015, o 12:25 --
A ja Jerry odwaliłam kawał roboty? :P:P
W ch.j dużo! Jeszcze tylko za dużo o tym myślisz :D
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
patex

10 kwietnia 2015, o 16:30

Jeszcze dojde do tego dlaczego mam ten lek zwiazany z zachowaniem i ubiorem ludzi i nerwica pojdzie w niepamiec ;D TYLE MI SIE UDAKO I TERAZ TEZ SIE KUZWA UDA :D :D :D

-- 10 kwietnia 2015, o 14:54 --
A jeszcze jedno pytanie-czy wy tez tak macie ze jak jakis zapach szczegolnie taki slodki czy tez ostry poczujecie to takie dziwne uczucie was dotyka?nie wiem czy to podniecenie czy co :D albo jakas osobe czy to kobiete czy mezczyzne to wyobrazacie sobie jak oni moga ten tego... No wiecie...xd i wtedy tez jakies dziwne uczucie,a potem lek ze jak tak w ogole mozna bylo pomyslec?:-D

-- 10 kwietnia 2015, o 15:30 --
Albo jechal samochod i moja mama 'co to bylo' i we mnie lek'czemu nie uslyszala przeciez wiadomo ze to samochod' i mysli ze moze cos mojej mamie w psychice mozw byc,z innymi osobami tez to czasami jest zwiazane,czy to jest normalne taki strach?
Awatar użytkownika
Jerry

10 kwietnia 2015, o 17:04

Nie, tak nie mamy... Chyba musisz zacząć brać Cyklosporynian Sodu...
patex

10 kwietnia 2015, o 17:15

Jerry znam twoje sztuczki,teraz juz mnie nie nabierzesz
Awatar użytkownika
Jerry

10 kwietnia 2015, o 17:16

Reakcja na zapach może oznaczać, że dawno nic nie jadłaś :D A wyobrażanie sobie ludzi w trakcie seksu nie jest chyba niczym dziwnym :) Nie musisz się tego wstydzić, żeby nie wpędzać się w nerwice seksualne. Zaakceptuj to :)
patex

12 kwietnia 2015, o 10:01

Boze...bylam na osiemnastce i wypilam dwa kieliszki wina j wodki...dzisiaj nie zyje

-- 12 kwietnia 2015, o 09:01 --
Myslicie ze moze mi sie cos stac??
ODPOWIEDZ