Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
siemka
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Jerry chyba tylko chcial przez to powiedziec ze lepiej zmienic lekarza jez3li mu poprostu nie ufasz napewno nie chcial cie przestraszyc hehe a po drugie moim zdaniem psycholog to dobra opcja a walka z nerwica bez leków jeszcze lepsza kazdy psycholog ci to powie i kazdy odburzony powodzenia
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja wlasnie pojde niedlugo i powiem ze chce zmniejszyc dawke i w koncu skoncze to gowno brac...to ja sie zastanawiam jak w takim razie tak duzo objawow mi przeszlo o.O
-- 10 kwietnia 2015, o 11:59 --
Cholera tak se teraz mysle ze po co mi te tabletki...
-- 10 kwietnia 2015, o 11:59 --
Cholera tak se teraz mysle ze po co mi te tabletki...
-
To jednak troche pomogły
ale i tak 75 % Ty musisz roboty zrobic a nie leki, leki tylko pomogą się odburzyć
ja też biorę leki i zastanawiam sie czy nie odłożyć bo mnie wyciszyły uspokoiły ale co dalej? nie chce wiecznie brac leków

- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
No jasne, że dużo roboty odwaliłaś.
Nie ma czegoś takiego jak prawdziwe albo nieprawdziwe myśli o samobójstwie
wszystkie myśli są tak bardzo prawdziwe jak Twoja wiara w nie. Jeżeli się ich boisz tzn. że są one w konflikcie z Twoim ja. Co innego gdybyś uznała je za fascynujące albo niezbędne dla rozwiązania problemów... a tak to sobie są i Cię straszą. Równie dobrze mogłabyś mieć myśli pedofilskie albo kanibalistyczne 
Natomiast, jeżeli mija tyle miesięcy brania, a Ty dalej masz lęki to można zastanowić się nad sensem ich dalszego brania, ale tylko w porozumieniu z psychologiem i psychiatrą.
Serio lekarz pierwszego kontaktu, jeżeli nie ma doświadczenia w psychiatrii, nie powinien Cię karmić lekami antydepresyjnymi.
Nie ma czegoś takiego jak prawdziwe albo nieprawdziwe myśli o samobójstwie

Natomiast, jeżeli mija tyle miesięcy brania, a Ty dalej masz lęki to można zastanowić się nad sensem ich dalszego brania, ale tylko w porozumieniu z psychologiem i psychiatrą.
Serio lekarz pierwszego kontaktu, jeżeli nie ma doświadczenia w psychiatrii, nie powinien Cię karmić lekami antydepresyjnymi.
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
-
Jeśli o tym jesteś przekonana to śmiało możesz odłożyć. Ja biore 3 miesiące i cały czas sie waham a dzisiaj mam wizyte u psychiatry i nie wiem co mam zrobić 
-- 10 kwietnia 2015, o 12:25 --
A ja Jerry odwaliłam kawał roboty?
:P

A ja Jerry odwaliłam kawał roboty?

-
Ja wlasnie powiedzialam mamie ze chce isc do psychologa zeby miec pewnosc ze wszystko z moimi nerwami ok ;P ale ja i tak bym musiala sie skonsultowac z psychologiem na temat spotkan bo prywatnty niezle kase trxepie a wiadomo nie bede co msc tyle placic
pojde po jakas porade w jakim jestem etapie i czy w ogole dobrze czynie biorac leki 
-- 10 kwietnia 2015, o 12:34 --
Chodzi o to ze ja w tamtym okresie nerwicy nie wiedzialam nawet ze to nerwica,a on stwierdzil ze moga to byc zaburzenia k-o i ze taki wiek,za duzo stresu.On wielu ludziom pomaga w takich sprawach ale i tak pojde do tego psychologa zeby czasem nic mi nie wrocilo

-- 10 kwietnia 2015, o 12:34 --
Chodzi o to ze ja w tamtym okresie nerwicy nie wiedzialam nawet ze to nerwica,a on stwierdzil ze moga to byc zaburzenia k-o i ze taki wiek,za duzo stresu.On wielu ludziom pomaga w takich sprawach ale i tak pojde do tego psychologa zeby czasem nic mi nie wrocilo
- Jerry
W ch.j dużo! Jeszcze tylko za dużo o tym myślisztaciakowa90 pisze:Jeśli o tym jesteś przekonana to śmiało możesz odłożyć. Ja biore 3 miesiące i cały czas sie waham a dzisiaj mam wizyte u psychiatry i nie wiem co mam zrobić
A ja Jerry odwaliłam kawał roboty?:P

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
-
Jeszcze dojde do tego dlaczego mam ten lek zwiazany z zachowaniem i ubiorem ludzi i nerwica pojdzie w niepamiec ;D TYLE MI SIE UDAKO I TERAZ TEZ SIE KUZWA UDA

-- 10 kwietnia 2015, o 14:54 --
A jeszcze jedno pytanie-czy wy tez tak macie ze jak jakis zapach szczegolnie taki slodki czy tez ostry poczujecie to takie dziwne uczucie was dotyka?nie wiem czy to podniecenie czy co
albo jakas osobe czy to kobiete czy mezczyzne to wyobrazacie sobie jak oni moga ten tego... No wiecie...xd i wtedy tez jakies dziwne uczucie,a potem lek ze jak tak w ogole mozna bylo pomyslec?:-D
-- 10 kwietnia 2015, o 15:30 --
Albo jechal samochod i moja mama 'co to bylo' i we mnie lek'czemu nie uslyszala przeciez wiadomo ze to samochod' i mysli ze moze cos mojej mamie w psychice mozw byc,z innymi osobami tez to czasami jest zwiazane,czy to jest normalne taki strach?

-- 10 kwietnia 2015, o 14:54 --
A jeszcze jedno pytanie-czy wy tez tak macie ze jak jakis zapach szczegolnie taki slodki czy tez ostry poczujecie to takie dziwne uczucie was dotyka?nie wiem czy to podniecenie czy co

-- 10 kwietnia 2015, o 15:30 --
Albo jechal samochod i moja mama 'co to bylo' i we mnie lek'czemu nie uslyszala przeciez wiadomo ze to samochod' i mysli ze moze cos mojej mamie w psychice mozw byc,z innymi osobami tez to czasami jest zwiazane,czy to jest normalne taki strach?
- Jerry
Nie, tak nie mamy... Chyba musisz zacząć brać Cyklosporynian Sodu...
- Jerry
Reakcja na zapach może oznaczać, że dawno nic nie jadłaś
A wyobrażanie sobie ludzi w trakcie seksu nie jest chyba niczym dziwnym
Nie musisz się tego wstydzić, żeby nie wpędzać się w nerwice seksualne. Zaakceptuj to