Kurcze szkoda...tak chcialam pomoc
-- 30 kwietnia 2015, o 14:03 --
Albo mam cos takiego -jedzie jakis recydywista przeklina i sie zachowuje jak debil a ja lek mam.i wiem zd to jest powalonr ze tak mysle ale coz lek nkr ustepuje
-- 30 kwietnia 2015, o 14:09 --
Ja po prostu nie rozumiem jak moga takie powalone leki powstawac bez sensu ta nerwica
-- 30 kwietnia 2015, o 14:31 --
:-D
-- 30 kwietnia 2015, o 16:10 --
I mam taka ciagla analize czemu jedni ludzie sie zachowuja jak menele i przeklinaja inni sa zamulami i ciagle analiza i przy tym strach.czy ktos tez tak mial?
-- 30 kwietnia 2015, o 16:18 --
??
-- 30 kwietnia 2015, o 16:25 --
:-d
-- 30 kwietnia 2015, o 17:37 --
Tak sobie teraz mysle ze jak mam lek to potem stale o tym nysle i dlatego to nie chce mi przejsc.przeciez kiedys tez nie lubilam meneli ludzi ktorzy sie gorzje ubierali czy typowych ' wiesniakow' .ale teraz to od razu pomysle'chory psychicznie boje sie z nim gadac jakis dziwny ten czlowiek skad tacy ludzie sie biora' a to jest gowno prawda.wiem prxeciez ze nie nalezy oceniac ludzi po wygladzie.z tyloma lekami wygralam a z tym za cholere nie potrafie bo nie potrafie zrozumiec przyczyny tego i caly czas sobie wkrecam ze to cos innego niz nerwica i ze to fobia spoleczna ale ja przeciez normalnie funkcjonuje w tlumach ludzi.takze co to za shit jest to ja nie wiem.
-- 1 maja 2015, o 08:27 --
Halo halo czy ktos mi odpowie?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
siemka
- Maadziak
- Zarejestrowany Użytkownik
To Twój problem jest taki, że się motasz w tej analizie. Zwykle dziwnie wyglądający ludzie wzbudzają takie podejrzenia wśród przechodniów i ogólnie zniechęcają do rozmowy, a więc to norma nawet jeśli ktoś sobie pomyśli "ja wiem że..". A ty sobie mózg trujesz doszukiwaniem się jakiś problemów.
To natrętne myśli i tyle, rozgrzebujesz je jeszcze doszukując się u siebie czegoś nienormalnego i u ludzi "dziwnie" wyglądających. Przecież ta dziwność, to normalność tego świata i niekoniecznie należy utożsamiać ją z chorobami albo zwariowaniem.
Rozumiem natręt, nad natrętami da się jakoś pracować aby je wykopać
tak mi się wydaje bynajmniej..
To natrętne myśli i tyle, rozgrzebujesz je jeszcze doszukując się u siebie czegoś nienormalnego i u ludzi "dziwnie" wyglądających. Przecież ta dziwność, to normalność tego świata i niekoniecznie należy utożsamiać ją z chorobami albo zwariowaniem.
Rozumiem natręt, nad natrętami da się jakoś pracować aby je wykopać

tak mi się wydaje bynajmniej..
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Pijaki biorą się z nadmiernego spożywania napojów wyskokowych, a ludzie robią sobie krzywdy bo czasami taka ich natura xd
-
- Gość
Wszystko ma swoja geneze ale nie ma se co nad tym rozwodzic bo bedziemy dochodzic do wnioskow przy wnioskach wnioskow o wnioskach...xP
-
- Gość
Poszukaj tego, co daje Ci radość w tym świecie na pewno coś takiego jest więc wypisz sobie to na kartce. I uwierz w to co daje Ci radość, a przede wszystkim w siebie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Chyba naprawde pojde do lekarza i poprosze o zmniejszenie dawek leku.chce skonczyc brac to dziadostwo.nie moge oddac krwi ani sie dobrze napic dla przykladu.a widze ze jak zrozumialam mechanizm nerwicy to sama sobie poradzilam z tysiacem objawow
-
- Gość
Tak, to nerwica. Wszystko co opisujesz to objawy nerwicy, BARDZO standardowe.
- korek
- Odważny i aktywny forumowicz
patex pisze:Mam nadzieje ze bez duzych skutkow ubocznuch sie obedzie
-- 1 maja 2015, o 18:02 --
I mam takie mysli ze jutri nie ma sensu po co zyc itd ale nie chce tych mysli to nerwica tak?
Postaraj się pomyśleć na spokojnie skąd takie myśli mogą się brać. Być może jesteś w ciężkiej sytuacji, coś przeżywasz nieświadomie i objawy masz takie jak widać.
Czasem pomaga zapisywanie sobie na kartce, czy gdzieś tego, co w danej chwili Cię nurtuje. Po pewnym czasie zauważysz, że to są tylko cięższe chwile i zmienisz swoje nastawienie.
Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.
~Dmitry Glukhovsky (z książki Metro 2033)
~Dmitry Glukhovsky (z książki Metro 2033)