Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
siemka
-
- Gość
Jednak z mamą inaczej gdyż łączy was więź rodzinna. Sama jesteś w stanie sobie poradzić, a z wsparciem to już w ogóle 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ale mama zawsze mnie pocieszy bo mowi mi ze tez tak miala kiedys 
-- 27 kwietnia 2015, o 19:00 --
Nawet nie wiecie jaka jestem dumna z siebie,że tyle sama pokonałam,tak się zmieniłam w tym roku,że to masakra (oczywiście na lepsze) :-D

-- 27 kwietnia 2015, o 19:00 --
Nawet nie wiecie jaka jestem dumna z siebie,że tyle sama pokonałam,tak się zmieniłam w tym roku,że to masakra (oczywiście na lepsze) :-D
-
- Gość
Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować i trzymać kciuki, żeby dalej było jeszcze lepiej. =]
-
Jezu dzisiaj prawie pod samochod wpadlam jak sie soieszylam na tramwaj . masakra...teraz caly czas mysle jak moglam byc tak nierozsadna ze nie spojrzalam w lewo tylko w prawo...masakra
-- 29 kwietnia 2015, o 13:46 --
Szok szok szok
-- 29 kwietnia 2015, o 13:46 --
Szok szok szok
-
- Gość
Masa ldzi bez nerwic tez wpada prawie pod tramwaj. Pospiech, jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy.
-
Teraz boje sie przez ulice przechodzic :-D
-- 29 kwietnia 2015, o 15:09 --
Nawet jak ktos zachowuje sie inaczej niz ja mam w pogladach(np.trzy kobiety u fotografa uvrane jak lafiryndy i sluchaja jakiejs badziewnej muzy) ja tez mam lek ze one moze sa chore lub cos juz sama nie wiem jak to okreslic ;-D jakie to jest porypane
-- 29 kwietnia 2015, o 15:21 --
;-D
-- 29 kwietnia 2015, o 19:10 --
Dzisiaj mam takie uczucie beznadziejnosci ze to masakra...ide i sie zastanawiam 'po co to jest i tak nie ma sensu,po co tamto i sramto,po co sie uczyc itp itd'
-- 29 kwietnia 2015, o 15:09 --
Nawet jak ktos zachowuje sie inaczej niz ja mam w pogladach(np.trzy kobiety u fotografa uvrane jak lafiryndy i sluchaja jakiejs badziewnej muzy) ja tez mam lek ze one moze sa chore lub cos juz sama nie wiem jak to okreslic ;-D jakie to jest porypane
-- 29 kwietnia 2015, o 15:21 --
;-D
-- 29 kwietnia 2015, o 19:10 --
Dzisiaj mam takie uczucie beznadziejnosci ze to masakra...ide i sie zastanawiam 'po co to jest i tak nie ma sensu,po co tamto i sramto,po co sie uczyc itp itd'
-
- Gość
Z tego co sie orientuje nie, jednak aby miec stuprocenntowa pewnosc zapytaj w punkcie krwiodastwa. Moze o tym zdecydowac lekarz.
-
- Gość
To nie jest wstyd, a lekarz musi zachowac tajemnice, panie w recepcji tez.
-
- Gość
Tez to przezywam, jednak ja nawet jak nie bralam lekow bo mialam za niski poziom czegos tam. 

-
Nie o to chodzi ze wstyd ale tak bardzo bym chciala pomoc innym szczegolnie malym dzieciom a przez te tabletki nie moge -_-pojde do lekarza i powiem ze chce stopniowo zmniejszac bo juz nie chce tego gowna brac
-- 29 kwietnia 2015, o 21:01 --
Z jednej strony bardzo chce odstawic te leki ale z drugiej boje sie reakcji mojego organizmu ktory sie zapewne do nich przyzwyczail
-- 29 kwietnia 2015, o 21:01 --
Z jednej strony bardzo chce odstawic te leki ale z drugiej boje sie reakcji mojego organizmu ktory sie zapewne do nich przyzwyczail
- Maadziak
Nie można krwi, bo się kiedyś pytałam z ciekawości w punkciepatex pisze:Ach ta neeerwica...wiem ze zycie jest cudne itd ale te mysli same tak przychodza
-- 29 kwietnia 2015, o 19:33 --
Mam pytanie-skoro biore leki ssri to moge isc iddac krew potrzebujacym albo oddac szpik?

ale ze szpikiem jest tak że możesz spróbować zgłosić się do bazy danych, ważne żeby nie być chorym, i tak nie wiadomo czy znajdą bliźniaka genetycznego. Jeśli tak to potem jeszcze badania itd ale nie jestem pewna jak z lekami w przypadku oddania szpiku.
a też nie mogę krwi, bo mam za mało potasu i żelaza. :/
krew można jedynie przy lekach hormonalnych