Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
siemka
-
- Gość
Patex, nie widzisz tego, że kręcisz się w kółko i wszystko, co wypisujesz, jest nerwicą? Bo dopóki tego nie zrozumiesz to dalej będziesz się tak kręcić i kręcić.
-
- Gość
Spróbuj odwrócić myśli od tych natrętów, czymś się zająć. Wtedy z biegiem czasu (nie od razu!) zobaczysz, jak te myśli zaczęły przemijać. One chcą Cię wystraszyć, ale są nieracjonalne.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A okiii dobra ide sie pouczyc bo mam w ciul nauki
-- 2 maja 2015, o 12:43 --
Jaka ja jestem dzisiaj zamulona...masakra mama cos do mnie mowi a ja dopiero po kilkunastu sek sie zczajam co mowila :-D
-- 2 maja 2015, o 12:52 --
Ech
-- 3 maja 2015, o 18:07 --
Nie wiem czy juz sie pytalam-jak sobie pomysle ze ludzie mnie nie lubia i mam wtedy natrety samobojcze to mam je uznawac jako mysli irracjonalne tak?
-- 4 maja 2015, o 08:42 --
Przeczytalam na wikipedii ze nerwica prowadzi do samobojstwa o.O
-- 4 maja 2015, o 08:51 --
Ja nie wiem ostatnio chodze caly czas zmeczona nogi mnie bola spac mi sie chce i malo mowie...nie wiem czy to od tej pogody ale humor mam caly czas i smiac mi sie chce
-- 4 maja 2015, o 08:56 --
Ktos mi odpowie kiedys?
-- 2 maja 2015, o 12:43 --
Jaka ja jestem dzisiaj zamulona...masakra mama cos do mnie mowi a ja dopiero po kilkunastu sek sie zczajam co mowila :-D
-- 2 maja 2015, o 12:52 --
Ech
-- 3 maja 2015, o 18:07 --
Nie wiem czy juz sie pytalam-jak sobie pomysle ze ludzie mnie nie lubia i mam wtedy natrety samobojcze to mam je uznawac jako mysli irracjonalne tak?
-- 4 maja 2015, o 08:42 --
Przeczytalam na wikipedii ze nerwica prowadzi do samobojstwa o.O
-- 4 maja 2015, o 08:51 --
Ja nie wiem ostatnio chodze caly czas zmeczona nogi mnie bola spac mi sie chce i malo mowie...nie wiem czy to od tej pogody ale humor mam caly czas i smiac mi sie chce
-- 4 maja 2015, o 08:56 --
Ktos mi odpowie kiedys?
-
- Gość
Masz po prostu nie wchodzić w analize i myślenie o natrętach
to że natręty samobójcze pojawiają Ci się po kłótni, myślach że nikt Cie nie lubi itd to norma, taki straszak po prostu
przecież sama wiesz że nie chcesz tego zrobić a wzbudza to w Tobie tylko lęk. Nerwica nie prowadzi do samobójstwa bo samobójstwo to decyzja każdego człowieka czy w nerwicy czy bez niej, można popełnić samobójstwo w nerwicy tak samo jak i można popełnić je bez nerwicy. Jeżeli ktoś ma DD jest odcięty, ma lęki, stany depresyjne to może stwierdzić "mam tego dosyć, ide sie zabić" i idzie to zrobić w celu skrócenia swojego cierpienia. Ale jest to Twoja decyzja. Możesz sie iść zabić bo straciłeś prace, ale nie musisz tego robić nie?
Zmęczenie w nerwicy jest normalne więc nie ma tu nic nadzwyczajnego, zrób sobie morfologie z rozmazem ręcznym jeżeli nigdy nie robiłaś.

-
Czesto mi sie tez w glowie kreci ale to chyba dlatego ze okres mi sie zbliza ;-D
-- 4 maja 2015, o 11:14 --
A czy to tez jest normalne ze trzesa mi sie rece,mam szybki puls i jestem nerwowa ze bym normalnie komus przywalila a potem pojawia sie lek ze nie panuje nad emocjami ze jestem jakims agresorem a z drugiej strony jak mam zamula to jak nie chce mi sie gadac to wydaje mi sie ze mam depreche?
-- 4 maja 2015, o 11:14 --
A czy to tez jest normalne ze trzesa mi sie rece,mam szybki puls i jestem nerwowa ze bym normalnie komus przywalila a potem pojawia sie lek ze nie panuje nad emocjami ze jestem jakims agresorem a z drugiej strony jak mam zamula to jak nie chce mi sie gadac to wydaje mi sie ze mam depreche?
-
- Gość
Tak. Ciagle pytasz o to co jest juz zawarte na form, poszukaj 
-- 4 maja 2015, o 11:17 --
*Forum

-- 4 maja 2015, o 11:17 --
*Forum
-
Lece wlasnie do kolezanek mam nadzieje ze tam sie ozywie xd
-- 4 maja 2015, o 12:50 --
-- 4 maja 2015, o 13:27 --
A dla nerwicy to jest normalne ze jak cos fo kogos mowie i sobie czasem powiem za duzo to potem mysle ze jestem jakas nienormalna?
-- 4 maja 2015, o 13:29 --
I to ze jestem tak strasznie rozkojarzona?wiem tyle pytan jak debil zadaje
-- 4 maja 2015, o 12:50 --
-- 4 maja 2015, o 13:27 --
A dla nerwicy to jest normalne ze jak cos fo kogos mowie i sobie czasem powiem za duzo to potem mysle ze jestem jakas nienormalna?
-- 4 maja 2015, o 13:29 --
I to ze jestem tak strasznie rozkojarzona?wiem tyle pytan jak debil zadaje