Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
siemka
-
- Gość
Bo o tym myslisz, skup sie na kolezankach a nie na merwach, przeczytalas chociaz keden artykul z forum...?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A miales takie same mysli?
-- 5 maja 2015, o 21:47 --
Ja nie rozumiem co sie ze mna dzieje...pisze duzoo z osobami i jakbym normalnie cos brala...takie glupoty czasami pisze...az dziewczyny mi pisaly ze sie mnie boja...co mi jest
-- 5 maja 2015, o 21:51 --
?
-- 5 maja 2015, o 22:18 --
Halo halo
-- 5 maja 2015, o 21:47 --
Ja nie rozumiem co sie ze mna dzieje...pisze duzoo z osobami i jakbym normalnie cos brala...takie glupoty czasami pisze...az dziewczyny mi pisaly ze sie mnie boja...co mi jest

-- 5 maja 2015, o 21:51 --
?
-- 5 maja 2015, o 22:18 --
Halo halo
-
- Administrator
Fakt, piszesz głupoty i to nawet tutaj 
Nic Ci nie jest, nie skanuj tak wszystkiego na miłość bo dostaniesz kręćka. Odpuść trochę to analizowanie, przynajmniej się staraj bo to są pierdoły i nic nie da Ci takie wczuwanie się we wszystko.

Nic Ci nie jest, nie skanuj tak wszystkiego na miłość bo dostaniesz kręćka. Odpuść trochę to analizowanie, przynajmniej się staraj bo to są pierdoły i nic nie da Ci takie wczuwanie się we wszystko.

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja wiem ze to jest powalone nie mysle o jednym to teraz to mi weszlo mam wrazenie ze cokolwiek robie pisze rozmawiam to ktos uwaza ze sie zmienilam i mam jakas chorobe...analizuje co pisze i mam lek ze tak wczesniej nie pisalam jak teraz ze robie tylko z siebie kretyna i ze moze rzeczywiscie mam jakas chorobe psychiczna...boze jakie to wszystko jest powalone jedno mija drugie nie i ten strach ze ktos kto zachowuje sie 'dziwnie' a tak naprawde nie jest chory psychicznie...masakra.