A może masz poczucie winy, że wzięłaś tabletke poronną i ten stan jest za to karą? Był w ulotce opisany taki skutek uboczny?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pomocy czy to nerwica
-
- Gość
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak myślę że to kara za toLadyAmalthea pisze: ↑12 stycznia 2020, o 15:50A może masz poczucie winy, że wzięłaś tabletke poronną i ten stan jest za to karą? Był w ulotce opisany taki skutek uboczny?
-
Myślisz że to kara ?Edyta 86 pisze: ↑12 stycznia 2020, o 16:26Tak myślę że to kara za toLadyAmalthea pisze: ↑12 stycznia 2020, o 15:50A może masz poczucie winy, że wzięłaś tabletke poronną i ten stan jest za to karą? Był w ulotce opisany taki skutek uboczny?
-
- Gość
Myślę, że tak. Ale ta kara jest tylko w twojej głowie i sama siebie karzesz. To żadna boska kara ani karma. Czy tabletka poronna wywołała jakiś skutek? Oprócz tych dolegliwości w kroczu?Edyta 86 pisze: ↑12 stycznia 2020, o 16:28Myślisz że to kara ?Edyta 86 pisze: ↑12 stycznia 2020, o 16:26Tak myślę że to kara za toLadyAmalthea pisze: ↑12 stycznia 2020, o 15:50
A może masz poczucie winy, że wzięłaś tabletke poronną i ten stan jest za to karą? Był w ulotce opisany taki skutek uboczny?
-
Powiedz mi tylko cY Ty też miałaś to cały dzień i jak sobie z tym radzilas ?Tove pisze: ↑12 stycznia 2020, o 11:05Już nic więcej nie ma do dodania w twoim temacie. Musisz przestać w kółko pytać o to samo. Wróć do początku postu i czytaj co ci radziliśmy. Wiadomo ze wdrażanie nie jest łatwe ale nikomu tu nie było łatwo. Musisz zacząć od akceptacji tego stanu, bo nie ruszysz z miejsca
-
Nie bo ciąże sobie też uroilqm i niepotrzebnie ja wzięłamLadyAmalthea pisze: ↑12 stycznia 2020, o 17:03Myślę, że tak. Ale ta kara jest tylko w twojej głowie i sama siebie karzesz. To żadna boska kara ani karma. Czy tabletka poronna wywołała jakiś skutek? Oprócz tych dolegliwości w kroczu?
-
- Gość
Czyli jaki z tego wniosek? To wszystko jest w głowie. W grudniu też zrobiłam z 10 testów ciążowych bo byłam pewna, że jestem w ciąży. Dopiero jak ginekolog powiedziała, że nie to "objawy" ciąży ustąpiłyEdyta 86 pisze: ↑12 stycznia 2020, o 17:06Nie bo ciąże sobie też uroilqm i niepotrzebnie ja wzięłamLadyAmalthea pisze: ↑12 stycznia 2020, o 17:03Myślę, że tak. Ale ta kara jest tylko w twojej głowie i sama siebie karzesz. To żadna boska kara ani karma. Czy tabletka poronna wywołała jakiś skutek? Oprócz tych dolegliwości w kroczu?
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Edyta 86 pisze: ↑12 stycznia 2020, o 17:05Powiedz mi tylko cY Ty też miałaś to cały dzień i jak sobie z tym radzilas ?Tove pisze: ↑12 stycznia 2020, o 11:05Już nic więcej nie ma do dodania w twoim temacie. Musisz przestać w kółko pytać o to samo. Wróć do początku postu i czytaj co ci radziliśmy. Wiadomo ze wdrażanie nie jest łatwe ale nikomu tu nie było łatwo. Musisz zacząć od akceptacji tego stanu, bo nie ruszysz z miejsca
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, It’s not the end.
Ed Sheeran
Ed Sheeran
-
Ale skąd ja mam mieć pewność że to n8e ta straszna choroba ? Skoro mam wszystkie objawyLadyAmalthea pisze: ↑12 stycznia 2020, o 17:17Czyli jaki z tego wniosek? To wszystko jest w głowie. W grudniu też zrobiłam z 10 testów ciążowych bo byłam pewna, że jestem w ciąży. Dopiero jak ginekolog powiedziała, że nie to "objawy" ciąży ustąpiłyEdyta 86 pisze: ↑12 stycznia 2020, o 17:06Nie bo ciąże sobie też uroilqm i niepotrzebnie ja wzięłamLadyAmalthea pisze: ↑12 stycznia 2020, o 17:03
Myślę, że tak. Ale ta kara jest tylko w twojej głowie i sama siebie karzesz. To żadna boska kara ani karma. Czy tabletka poronna wywołała jakiś skutek? Oprócz tych dolegliwości w kroczu?To samo możesz zrobić ze swoimi przykrymi dolegliwościami. Ale bez ZROZUMIENIA, że to nie jest ta straszna choroba a nerwicowe błędne koło nic nie zmienisz.
-
Opisałam się i mi się wszystko skasowałoEdyta 86 pisze: ↑12 stycznia 2020, o 17:05Powiedz mi tylko cY Ty też miałaś to cały dzień i jak sobie z tym radzilas ?Tove pisze: ↑12 stycznia 2020, o 11:05Już nic więcej nie ma do dodania w twoim temacie. Musisz przestać w kółko pytać o to samo. Wróć do początku postu i czytaj co ci radziliśmy. Wiadomo ze wdrażanie nie jest łatwe ale nikomu tu nie było łatwo. Musisz zacząć od akceptacji tego stanu, bo nie ruszysz z miejsca
Tak tez miałam całymi dniami myśli i do tego telepawki i ogólnie dolegliwości fizyczne.
Od akceptacji tych stanów trzeba zacząć. Ale mówiąc o akceptacji, na przykładzie osoby która boi się ze zabije swoje dziecko, taki ktoś ma zaakceptować nie to ze chce zabić, ale ze ma takie myśli z powodu zaburzonego stanu emocjonalnego
Ed Sheeran
Ed Sheeran
-
Mi chodzi o to podniecenie czy miałaś całymi dniami wykańcza mnie to ?Tove pisze: ↑12 stycznia 2020, o 17:23Opisałam się i mi się wszystko skasowałoEdyta 86 pisze: ↑12 stycznia 2020, o 17:05Powiedz mi tylko cY Ty też miałaś to cały dzień i jak sobie z tym radzilas ?Tove pisze: ↑12 stycznia 2020, o 11:05Już nic więcej nie ma do dodania w twoim temacie. Musisz przestać w kółko pytać o to samo. Wróć do początku postu i czytaj co ci radziliśmy. Wiadomo ze wdrażanie nie jest łatwe ale nikomu tu nie było łatwo. Musisz zacząć od akceptacji tego stanu, bo nie ruszysz z miejsca
Tak tez miałam całymi dniami myśli i do tego telepawki i ogólnie dolegliwości fizyczne.
Od akceptacji tych stanów trzeba zacząć. Ale mówiąc o akceptacji, na przykładzie osoby która boi się ze zabije swoje dziecko, taki ktoś ma zaakceptować nie to ze chce zabić, ale ze ma takie myśli z powodu zaburzonego stanu emocjonalnego
-
O matko
♀️ Nie skupiaj się na tym podnieceniu, objaw nie ma znaczenia. Równie dobrze może cie bolec non stop głowa i będziesz się bać ze to guz mózgu.
Ed Sheeran
Ed Sheeran
-
- Gość
Przecież byłaś u lekarzy, którzy zaprzeczyli, że masz tą chorobę. Jakiego jeszcze potrzebujesz zapewnienia? I ktoś tutaj też zauważył, że dolegliwości w tej chorobie wyglądają troszkę inaczej.Edyta 86 pisze: ↑12 stycznia 2020, o 17:20Ale skąd ja mam mieć pewność że to n8e ta straszna choroba ? Skoro mam wszystkie objawyLadyAmalthea pisze: ↑12 stycznia 2020, o 17:17Czyli jaki z tego wniosek? To wszystko jest w głowie. W grudniu też zrobiłam z 10 testów ciążowych bo byłam pewna, że jestem w ciąży. Dopiero jak ginekolog powiedziała, że nie to "objawy" ciąży ustąpiłyTo samo możesz zrobić ze swoimi przykrymi dolegliwościami. Ale bez ZROZUMIENIA, że to nie jest ta straszna choroba a nerwicowe błędne koło nic nie zmienisz.
Kiedyś oglądałam dokument o kobiecie z tą chorobą. Inaczej wygląda i zachowuje się osoba chora a inaczej nerwicowiec wkręcający sobie tą chorobę

-
No wiem Ale ja szukam kogoś kto miał tak.jak ja i mu przeszło dlatego tak się dopytuje? Bo wtedy może uwierzę ze nerwica moze to powodowac
- Maciej Bizoń
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Odpisał co już użytkownik ze miał podobnie i mu przeszło ..nie szukaj identycznego objawu bo każdy może mieć troszkę inaczej ...wiem ze ciężko jest to zostawić ale najszybciej ci przejdzie jak będziesz mieć to poprostu w dupie .
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." -
- ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
I nie, nie żartuję." -

https://youtu.be/M6wRnouGZFQ