Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ogólne pytania do tych, którzy z tego wyszli :)
Regulamin forum
Uwaga! Prośba dotycząca tworzenia wątków.
Wszyscy użytkownicy, którzy zamieszczają w tym dziale wątek dotyczący swojego wyzdrowienia, proszeni są w wypadku gdy nowy temat dotyczy dojścia do pełni zdrowia, aby do tytułu tematu dopisywali: Wyleczony/ona
Pozwoli to na rozróżnienie tematów osób, które w pełni wyzdrowiały od tych, którzy czują się lepiej oraz tych którzy opisują swoją obecną walkę.
Przykładowo Ania chce podzielić się swoim pełnym wyzdrowieniem, tworzy nowy temat o tytule:
"Ania dzieli się szczęściem" i dopisuje do tego Wyleczona - "Ania dzieli się szczęściem.Wyleczona". Osoby, które chcą opisać swoje lepsze samopoczucie, bądź postępy w leczeniu nie dodają tej końcówki.
Uwaga! Prośba dotycząca tworzenia wątków.
Wszyscy użytkownicy, którzy zamieszczają w tym dziale wątek dotyczący swojego wyzdrowienia, proszeni są w wypadku gdy nowy temat dotyczy dojścia do pełni zdrowia, aby do tytułu tematu dopisywali: Wyleczony/ona
Pozwoli to na rozróżnienie tematów osób, które w pełni wyzdrowiały od tych, którzy czują się lepiej oraz tych którzy opisują swoją obecną walkę.
Przykładowo Ania chce podzielić się swoim pełnym wyzdrowieniem, tworzy nowy temat o tytule:
"Ania dzieli się szczęściem" i dopisuje do tego Wyleczona - "Ania dzieli się szczęściem.Wyleczona". Osoby, które chcą opisać swoje lepsze samopoczucie, bądź postępy w leczeniu nie dodają tej końcówki.
-
- Administrator
A może po prostu jesteś śpiochem? 

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- nierealna
- Ex Moderator
Wielkim śpiochem !
Ale jak to w nerwicy, przeszkadza wszystko

Ale jak to w nerwicy, przeszkadza wszystko

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
-
- Administrator
I wyjasnione
Ale sam chętnie bym coś poprawił u siebie w tym wzgledzie, bo ja np. rano mam trochę energii a potem juz się robi duży spadek. Momentami mam ochotę po prostu usiąść i zasnąć
Zauważyłem, ze jesto to u mnie bardzo wrażliwe jeśli chodzi o sen, jak pilnuję sie i spie to chocby 7 godzin to jest trochę lepiej ale i tak słabo. Więc zobaczyłem, że te drzemki dają powera.
Ale jednak też chciałbym mieć więcej energii.
Ogólnie nie odżywaim się źle wiec to nie chodzi o jedzenie.
Próbowałem tez dawkowac sobie zielona herbate z uwagi na obecnosc teiny oraz brac różne suplementy a także jesc produkty, które działają na testosteron
ale ogólnie efekty nadal małe 

Ale sam chętnie bym coś poprawił u siebie w tym wzgledzie, bo ja np. rano mam trochę energii a potem juz się robi duży spadek. Momentami mam ochotę po prostu usiąść i zasnąć

Zauważyłem, ze jesto to u mnie bardzo wrażliwe jeśli chodzi o sen, jak pilnuję sie i spie to chocby 7 godzin to jest trochę lepiej ale i tak słabo. Więc zobaczyłem, że te drzemki dają powera.
Ale jednak też chciałbym mieć więcej energii.
Ogólnie nie odżywaim się źle wiec to nie chodzi o jedzenie.
Próbowałem tez dawkowac sobie zielona herbate z uwagi na obecnosc teiny oraz brac różne suplementy a także jesc produkty, które działają na testosteron

- nierealna
- Ex Moderator
Czyli w czym leży wina ? 

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
-
- Administrator
No jesteś spiochem i leniuchem
A ogólnie mysle ze masz nadal stany nerwicy a to tez nie dziala zbytnio nakrecajaco i pobudzajaco
Wiec te dwa czynniki sie moga stymulowac u ciebie
Wiec mozetez wyprobuj jak nie probujesz teiny
oraz drzemki ale nie za dlugiej
I zobaczysz jakie to u ciebie daje efekty.
A u mnie to wina moze po prostu lezy w tym ze nie mlodnieje

A ogólnie mysle ze masz nadal stany nerwicy a to tez nie dziala zbytnio nakrecajaco i pobudzajaco

Wiec te dwa czynniki sie moga stymulowac u ciebie

Wiec mozetez wyprobuj jak nie probujesz teiny

A u mnie to wina moze po prostu lezy w tym ze nie mlodnieje

- April
- Odważny i aktywny forumowicz
Mam pytanie do tych, ktorzy wyszli z DD, czy od razu jak zaakceptowaliscie objawy, zaczeliscie je ignorowac, prowadzic dialogi z myslami przestaliscie sie bac? Bo ja probuje i mysle, ze idzie mi nienajgorzej, wprawdzie po 3 ostatnich rewelacyjnych dniach dzisiejszy wieczor to koszmar, ale progres jest taki, ze przynajmniej juz sie nie rozklejam
Natomiast mimo prob olewania itp. ciagle czuje lek, a co najmniej napiecie. Czy mam isc dalej ta droga? Czy jak dalej bede probowala ignorowac to lek w koncu zniknie? Bo jak sie boje to ciezko mi ignorowac, a jak nie bede ignorowac to ciagle sie bede bac i kolo sie zamyka i w zyciu sie nie odburze
Nie wiem czy ktos zrozumie o co mi chodzi 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
wiem co czujesz april tez zamierzam wdrozyc w zycie nowe schematy i przestac analizowac. dawalem tu link do filmu dokumentalnego o nerwicy, mysle ze spokojnie mozesz go podpasowac pod dd bo wszystko to sprowadza sie do lęku.
https://www.youtube.com/watch?v=VibCtypFGos
https://www.youtube.com/watch?v=VibCtypFGos
Reap what you sow!
- April
Troche sie boje ogladac
Otoz to, cale to cholerne analizowanie i szukanie dziury w calym doprowadza mnie do szalu, nawt jak jest dobrze to nie potrafie tego zaakceptowac tylko sie zastanawiam czy to aby na pewno dobrze, ze jest dobrze i dlaczego w ogole jest dobrze 

- korek
Jak jest dobrze, to pewnie zasłużyłeś sobie ciężką pracą 

Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.
~Dmitry Glukhovsky (z książki Metro 2033)
- korek
Muszę wyjść z twarzą, więc "zasłużył" jako użytkownik naszego forum, a jeśli to Pani, to mam nadzieję, że wybaczy 

Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.