Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Odstawienie marihuany po 6 latach
-
- Administrator
Gratuluje stary!, Udowodniłeś właśnie samemu sobie że strach ma tylko wielkie oczy. Zastąpiłeś go odwagą tak trzymać! 

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
Odburzony
Konsultacja Skype
-
- Administrator
Dasz radę, nie nakręcaj się na nic tylko działaj, Akcja, reakcja działanie. Święta trójca do sukcesu. 

Odburzony
Konsultacja Skype
Odburzony
Konsultacja Skype
-
- Ex-administrator i do tego odburzony
Racjonalnie możesz sobie wbić do głowy, że masz DD i tyle, z tego co piszesz na nic innego się nie zanosi. Objawów nie dasz rady wytłumaczyć racjonalnie, bo są irracjonalne. ;p Jednakże możesz sobie dodać otuchy że każdy z nas na forum, cierpiący na derealizację odczuwa praktycznie to samo, i sporo osób już z tego wyszło, więc kiedyś na pewno te objawy Ci miną. Sam cierpię już prawie rok, ale zaczynam mieć prześwity, z czasem dasz sobie siana z zamartwianiem się, i na pewno będziesz czuć się lepiej.
With your feet in the air and your head on the ground
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse
If theres nothing in it
And you'll ask yourself
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse
If theres nothing in it
And you'll ask yourself
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Where is my mind ?
- kearav
- Zarejestrowany Użytkownik
Jesien się zbliża
i jesienna depresja :> u mnie tez lipa ostatnio ale wypady ze znajomymi i dziewczyna jakos mnie podtrzymują na duchu.
U zdrowych ludzi pora jesienna jest depresyjna a co dopiero u nas wrażliwców
Będzie git zobaczysz, sam to przerabiałem po gorszych dniach następują te lepsze... taka kolej rzeczy

U zdrowych ludzi pora jesienna jest depresyjna a co dopiero u nas wrażliwców

Będzie git zobaczysz, sam to przerabiałem po gorszych dniach następują te lepsze... taka kolej rzeczy

- Rabaha22
od 3 dni cos mi sie w glowie przestawilo i w ogole nie mysle o dd, i w sumie to nie wiem czy ja czuje czy nie nie jest na pewno do konca normalnie, ale tak w 75 procentach czuje sie ok, juz nie meczy mnie ta obcosc ciala nie wiem sam czy ja czuje czy nie w kazdym badz razie nie przeraza mnie w ogole, odstawilem wczoraj leki tzn skonczyly mi sie bo mialem tylko przypisane na miesiac (ale to szybko zlecialo) i tutaj moje pytanie co sadzicie jak wypilbym sobie dzisiaj 1 lub 2 piwka do meczu polska vs sam marino z kolegami bo po prostu juz tak mi sie chce napic piwa ktorego nie pilem prawie 2 miesiace, co o tym sadzicie? odradzacie czy jednak moze te 1 lub 2 piwka mnie nie uszkodza
-
- Administrator
Hmm, skoro już się tak dobrze czujesz to myślę że jeżeli masz dobre nastawienie (czyli nie lękowe) to spokojnie możesz sobie ze dwa piwka strzelić. Także nie ma sprawy moim zdaniem. Kaca raczej nie będziesz miał także myślę że kaowej incepcji nie dostaniesz.
Reasumując - Moim zdaniem możesz sobie wziąść grzdyla pod meczyk.
Reasumując - Moim zdaniem możesz sobie wziąść grzdyla pod meczyk.

Odburzony
Konsultacja Skype
Odburzony
Konsultacja Skype
- Avenger
- Odważny i aktywny forumowicz
szybko do lekarza po recepte
w sumie pic sie nie powinno ale mi zawsze lekarka mowila ze 1-2 od czasu do czasu mozna. Tylko nie 4,6,10 bo mozesz miec zjad. Pijalem tak jak bylem na zolofcie i efekty byly takie ze szybko sie upijalem, zjazd 2-3 dniowy, sil wogole nie mialem na nic i prochy po czasie tak jakby przestaly dzialac. Melanzowalem dosyc czesto wiec nikomu nie polecam na wlasnym przykladzie bo z depresji sie nie wyleczylem i jeszcze dd sie nabawilem 

Where is my mind?
- Rabaha22
ja ostatni lek odstawilem wczoraj o nazwie Fluanxol i tutaj pytanie no na pewno mam we krwi go nadal, jak napije sie alkoholu to nie bedzie zadnej reakcji zlej? (na ulotce jest napisane zeby nie pic alkoholu w trakcie brania leku)
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
we krwi to raczej gora 12 godzin. wiesz w czym cala sprawa sie zbiera? w tym ze po alko masz zawsze lkkie poczucie innego widzenia, jakby innego stanu swiadomosci jak poczuje sie alko oczywiscie bo jak nie to luz. wiec ja bym na 1 piwko pozostal. bo jak po alko poczujesz zle widzenie to nie w tym rzecz ze dd wroci. tylko jak sie wystraszysz tego to mozesz sie gorzej poczuc. chodzi zeby wiedziec co sie dzieje i nie wpadac od razu w panike.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- Avenger
- Odważny i aktywny forumowicz
powiem Ci tak, jak masz nastawienie juz w glowie ze moze Ci cos byc to lepiej nie pij. Bo znow nakrecanie sie wlacza i tak naprawde moglbys sie napic i nic Ci nie bedzie ale sobie jakies fazy sam nakrecisz przez obawy.
Mysle ze piwko nie zaszkodzi ale nie chce Cie miec na sumieniu jesli zle sie poczujesz
sam pewnie z czasem zaczne znowu pic ale nie tak jak kiedys, że wóda i browary do odcięcia. Teraz pier** chce sie wyleczyc, piwko czy dwa od świeta to wszystko.
Mysle ze piwko nie zaszkodzi ale nie chce Cie miec na sumieniu jesli zle sie poczujesz

Where is my mind?