Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Odstawienie marihuany po 6 latach
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
To rób to co robiłeś wcześniej żeby minęło 

- Rabaha22
- Zarejestrowany Użytkownik
po takim czasie czlowiek zapomina jak sobie z tym radzic bo mial luz a teraz takie przygnebienie ze od nowa meczyc sie z tym, powtarzac w glowie ciagle to samo, meczyc sie psychicznie, az sie nie chce czlowiekowi rece opadaja
- Kamień
troche to dziwne co piszesz
nie musisz się męczyć wcale.

- Kamień
Nie dziwie się
! ale dziwne, że nie pamiętasz jak sobie z tym radzić, przecież to nie jest mega trudne 

- Rabaha22
probuje robic to co robilem, probuje nie skanowac analizowac, porzucic kontrole i skierowac uwage na zewnatrz ale nie moge nic to nie daje nagle z dnia na dzien wlaczyl mi sie skan i uwaga skierowala sie do srodka i nie moge tego odkrecic staram sie jak moge ale juz mnie to meczy od 3 dni, mialem luz tyle miesiecy i nie mam sil od nowa z tym sie szarpac
- Rabaha22
no ostatnio zauwazylem znowu pol na pol rozne objawy raz rece raz nogi raz brak tozsamosci nie wiem czemu mi tak wrocilo moze stres przed obrona licencjatu. Najbardziej to brak tozsamosci i nie czucia siebie osobowosci cholera wie czemu tak ale mam to gdzies na pewno jest milaird razy lepiej niz dawalem tu 1 wpis ; )