Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Objawy ze strony serca w nerwicy. Kto tak ma?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Mario93
Nowy Użytkownik

18 września 2025, o 01:22

Marek878 pisze:
1 września 2025, o 01:07
Ja juz nie wiem co mi jest.. kolejny raz przy zasypianiu lapie mnie jakby uczucie umierania.. dopada mnie panika, lek.. oblewa mnie pot, dochodzi do tego jakby dretwinie rak.. przesiewa mnie ogolma panika.. ekg 3 razy mialem robione w przeciągu miesiaca i bylo wszystko ok.. proba wysilkowa ok.. co to moze byc?
A nie masz przy tym zgagi? Nie masz problemu z refluksem? Mnie wybudza coś podobnego jakby serce przestawało bić wtedy wstaje na równe nogi wystraszony, często mi się odbije przy tym później bije bardzo szybko i przechodzi... A czasami tylko tak mocno szarpnie co też mnie wybudzi i tyle i właśnie zauważyłem u siebie że jak zjem ostatni posiłek i to lekki max o 18 to problem znika a gdy zjem coś nawet małego o 21 tak jak dziś to wszystko wraca... Czytałem gdzieś że refluks podrażnia nerw błędny i tak się dzieje.
ODPOWIEDZ