Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nie umiem sobie poradzić
-
- Nowy Użytkownik
Nerwica ciągle wkręca mi że nie pamiętam jak to jest czuć się normalnie i mieć normalne myśli. Nie pamiętam jak jest myśleć jak człowiek.
-
- Nowy Użytkownik
Czasem też tak mam, niby jest lepiej, a nagle coś przyjdzie, pojawi się duży lek i on już tak trwa, myśli się kręcą cały dzień.
-
- Nowy Użytkownik
I potem muszę z tego wychodzić, skupiać się na pracy, ignorować to. Mimo to i tak często poddaję się nowym wkrętom. Cała praca idzie na marne. Dzisiaj nie wiem jak to robić, żeby ignorować. W jaki sposób to się robi. To jest mimo wszystko walka, bo przeciwstawiasz się automatycznej reakcji. Takie miałam "przemyślenie".
-
- Nowy Użytkownik
No i ignorować każdą kolejną myśl, bo każda jest nerwicowa. Taka postawa wobec myśli ogólnie.
-
- Nowy Użytkownik
A od kiedy to masz
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A ja zapytam o pamięć,jak to u was z tym jest,kurcze może już o to pytałam(nie pamiętam)ale trudno zapytam jeszcze raz.U mnie jest z tym strasznie zrobię coś i nie pamiętam o tym,przeczytam i nie jestem w stanie powiedzieć co w tym było,w pracy aż głupio zapytać drugi raz co trzeba zrobić bo nie pamiętam....