Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica objawy, mała encyklopedia naszych objawów, wpisz się
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć, czy omamy hipnagogiczne to normalna sprawa ? Zauważyłem że przy wybudzaniu się słyszę jakby krótką rozmowę, miałem tak 2 dni z rzędu, trochę niepotrzebnie się nakręciłem i teraz zastanawiam się czy to normalne
-
Wydaje mi sie że kiedys tez tak mialam, ale wiem ze napewno mialam przy zasypianiu np slyszalam jakby ktos mnie zawolal albo cos powiedzial i odrazu mnie to wybudzalo. Moze snilo ci sie cos i byles w trakcie wybudzenia i tak ci sie wydawalo?
-
- Nowy Użytkownik
Ja też tak miałam kilka razy i się zestresowałam,że to schizofrenia ...
-
Właśnie nie śniło mi się nic, może faktycznie ktoś rozmawiał a ja niepotrzebnie się nakręcam, chociaż słyszałem że takie omamy podczas zasypiania czy wybudzania się potrafią być bardzo realistyczne, moja nerwica lękowa i strach przed chorobami psychicznymi wcale nie pomagają
-
Samo ci to minęło ? Czy przestałaś na to zwracać uwagęAlchemiaurody7 pisze: ↑6 października 2025, o 18:59Ja też tak miałam kilka razy i się zestresowałam,że to schizofrenia ...
-
- Nowy Użytkownik
Nie wiem czy minęło , zdarzyło się to jakieś 4 razy , ale czytałam że to taka faza snu , że jest to normalne , a stres to potęguje ... Ja dopiero od soboty jestem na lekach od psychiatry ,więc zanim zaczną działać to jeszcze trochę czasu minie ...
-
Czyli wychodzi na to ze niepotrzebnie się nakręcam, dzięki za odpowiedźAlchemiaurody7 pisze: ↑6 października 2025, o 19:07Nie wiem czy minęło , zdarzyło się to jakieś 4 razy , ale czytałam że to taka faza snu , że jest to normalne , a stres to potęguje ... Ja dopiero od soboty jestem na lekach od psychiatry ,więc zanim zaczną działać to jeszcze trochę czasu minie ...
-
- Nowy Użytkownik
A chciałam zapytać - osoby, które mają objaw oczny (pogorszenie wzroku) - jak dokładnie Wam się objawia i czy macie go cały czas ? Czy macie przy tym ból głowy w jakimś konkretnym miejscu ?