Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica objawy, mała encyklopedia naszych objawów, wpisz się

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kasia.2206
Zarejestrowany Użytkownik

8 maja 2025, o 20:02

kasia.2206 pisze:
6 maja 2025, o 21:16
marrum2401 pisze:
29 kwietnia 2025, o 09:05
kasia.2206 pisze:
3 kwietnia 2022, o 20:16

Hejka.
Mam lub mialam te objawy.
Nie odpuszcza u mnie jednak i nie wiem jak sie tego pozbyc:
*spinanie ciala i chyba od tego niestabilność, uczucie nierownowagi, sciaganie na bok
*mega słabość w nogach prawie caly czas.
*brak sił szczegolnie rano
*napady lęku strachu od tego.

Walcze 7 rok. Masakra.

Jak u Pani z objawami ? Mam to samo
Hej. Dalej bujam się z równowaga tym uczuciu. Spinam się kark i szyję i myślę że od tego. W listopadzie miałam tomografię głowy i w marcu wizytę i neurologa gzie mówił że w głowie oki i dał mi na rezonans kręgosłupa szyjnego. i teraz 16 mają mam neurologa z wynikami z rezonansu kręgosłupa szyjnego..szyjny mnie tak nie stresuje jak tomografia głowy była i jak widać wszystko oki.takze stawiam na permanentny stres..
Jeśli ktoś może też czyms mnie podbudować to proszę . To uczucie mnie ciągle straszy ten brak równowagi co się potrafi pogorszyć momentami jak chodzę czy się napnw czy coś.jakmaiwdzw to spoko
ODPOWIEDZ